București Cluj IT&C Ultimele stiri

Endava vinde divizia fintech

Endava a anunțat, astăzi, vânzarea diviziei fintech, care are în prezent 138 de angajați localizați în București, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

 

La solicitarea Worldpay, Endava a agreat să permită exercitarea timpurie a opțiunii, a cărei scadență era septembrie 2019. Tranzacția urmează sa se finalizeze în primul trimestru al anului fiscal 2020 și necesită aprobarea autorităților de reglementare din România. Prețul agregat al tranzacției se situează în intervalul menționat în rapoartele depuse la SEC – Securities Exchange Commission.

Endava a acceptat să furnizeze către Worldpay anumite servicii de tranziție în cadrul acordului existent între Endava și Worldpay, care va rămâne în vigoare și după finalizarea vânzării diviziei de fintech. Relația dintre cele două companii este consolidată în continuare prin volumul angajamentelor curente, precum și prin oportunitatea de extindere a colaborării în Statele Unite ale Americii. În prezent, 291 de angajați Endava lucrează pe proiectele Worldpay, în plus față de cei 138 de angajati din divizia fintech.

De asemenea, ca urmare a cererii crescute din partea clientilor de expertiza CRM in cloud, începând cu 1 iunie 2019, Endava și-a mărit echipa cu 32 de specialiști în România. Compania intenționează să își dezvolte capabilitățile de implementare de soluții digitale în cloud.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu  peste 18 ani de experienţă în domeniu.

Endava are peste 5.573 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

 

Related posts

Villa Vinea, premiată cu aur pentru explozia aromată din vinurile sale speciale

Ionel Albu

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Profitul OMV Petrom aproape s-a triplat

Stefana Muresan

Leave a Comment