Alba Lideri si afaceri Sanatate Slider Ultimele stiri

Transavia construiește primul spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România

Compania Transavia anunță Transavia Medical Center –   Primul Centru Național Pediatric la Alba Iulia.

Proiectul realizat în parteneriat cu ONG Maria Beatrice din Alba Iulia este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de sănătate din România. În 2017 ONG Maria Beatrice împreună cu societatea Transavia au început construcția Centrului Pediatric Național la Alba Iulia. Finalizarea construcției este estimată pentru 2021, finanțarea acestuia fiind asigurată integral de compania Transavia. Valoarea investiției este estimată la peste 3 milioane euro.

Informații despre Transavia Medical Center:

  • Centrul nou construit va avea ca activitate: evaluare, diagnoză și intervenție timpurie, recuperare medicală copii, terapie și reabilitare post-traumatică și post-operatorie, ortopedie și neurologie pediatrică.
  • În suprafață desfășurată de 4000 mp pe un teren de 6000 mp, centrul asigură un sistem complet de recuperare, inclusiv 3 bazine de apă (acoperite) cu specific terapeutic pentru copii, terapia asistată de animale și terapie prin joacă în natură, prin amenajarea unui parc specific dedicat.
  • La acest moment se lucrează la acoperișul Modulului 1 al construcției (2017-2020), urmează tâmplăria exterioară (ferestre și uși exterioare). În 2019 au început săpăturile pentru Modulul 2 al construcției (2019-2021).

“Transavia este implicată în comunitate prin proiecte de sănătate, educație, iar din respect pentru comunitate și din grija față de oameni, susținem în mod activ acțiuni de responsabilitate socială, sprijinind proiecte și cauze sociale menite să le facă oamenilor viața mai bună. De-a lungul timpului, Transavia a susţinut performanţa şi etica în afaceri, educaţia, tinerii şi grupurile defavorizate, protecția naturii și mediului și continuă să își aducă aportul pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale. Sănătatea, educația și sportul sunt doar câteva dintre categoriile pe care Transavia  le-a sprijinit constant prin programe strategice.  În acest an, am făcut un pas înainte și am decis să ne implicăm efectiv în construcția acestui centru medical de excepție, pentru copii, care va purta numele companiei și va asigura accesul la servicii medicale de recuperare pentru copiii români“ declară Ioan Popa, președintele Transavia.

Transavia este liderul pieței de carne de pui din România și cea mai prestigioasă companie FMGC din Transilvania. Un business de familie cu capital integral românesc, este o afacere construită de la zero pe principii și reguli solide, producând de peste 28 de ani cele mai sigure și calitative produse din carne de pui. ”Simplu și eficient, prin Well Made in Romania , dorim să transmitem consumatorilor că ceea ce cumpără nu e doar un pui, ci rezultatul unui anume mod de a face lucrurile. Iar acest mod este posibil doar dând dovadă de integritate în ceea ce facem, evitând orice fel de compromis. Suntem un business de familie, iar în familia noastră, să câștigi respectul celorlalți e o onoare, dar și o mare responsabilitate” declară Theodora Popa, Vicepreședinte Transavia.

***

Despre Transavia

Transavia este unul dintre cele mai reputate business-uri de familie românești, cu o experiență de peste 28 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni. Deschiderea permanentă spre inovație în business a contribuit la succesul de care Transavia se bucură astăzi, clasându-se în topul celor mai valoroase companii din România. Calitatea produselor, precum și performanțele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a României în anul 2006, precum și o serie de premii naționale și internaționale. În prezent, Transavia are  peste 2000 de angajați, 28 ferme de creștere a păsărilor și 4 ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare performante de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii. Fermele Transavia sunt localizate în 8 județe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Brașov, Timiș, Mureș, Harghita și Caraș Severin, unde anual se produc peste 80.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei se ridică la cele mai înalte standarde de calitate și sunt prezente în majoritatea lanțurilor de retail modern prin brandurile Fragedo și Papane.  Peste 25% la sută din producția anuală a companiei merge pe piața de export, în mai multe țări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Spania și Croația.

Mai multe detalii despre Transavia:

www.transavia.ro

https://www.facebook.com/Transavia.WellMadeinRomania/

Related posts

”Automobiles, Mobility, Modeling and Alternative solutions – AMMA 2018”

redactia

Tranzacție pe axa Cluj – Ploiești: AROBS a cumpărat o platformă IT

Nora Dumitrescu

Maramureșenii care lucrează în Italia vor să fie protejați de sindicate

Nora Dumitrescu

Aquapark ultramodern de 150 de milioane de euro la Tășnad în județul Satu Mare

Traian Dan

Alba – Cristian Covaciu (IPEC), în finală pentru „Oscarul Antreprenorilor”

Stefana Muresan

O firmă românească face locomotive hybrid plug-in din vechituri de acum 40 de ani

redactia

Studenţi ai UBB, într-o competiţie de management strategic, în Washington

redactia

Consiliul Investitorilor Străini: Sănătatea economiei este oglinda deciziilor publice

Stefana Muresan

CFR a inaugurat azi calea ferată între Sighişoara şi Daneş

Ligia Voro

Luni, 18 mai, se redeschid bazarurile din piețele municipiului Oradea

Traian Dan

Sameday lansează un nou serviciu de livrare la domiciliu. „Încercăm să ne adaptăm”

Ion Surdu

Lucrări intense pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda

Stefana Muresan

Încep lucrările la podul peste Someș dintre localitățile Seini și Pomi, contract de de 15 mil. lei

Stefana Muresan

UTI și Eldiclau vor construi terminalul II de la Aeroportul Oradea

Stefana Muresan

Credite garantate de stat, dobândă zero, plafon de un miliard de lei

redactia

Proiecte în valoare de jumătate de miliard de euro, contractate prin Regio-POR 2014-2020, în Regiunea Vest

Stefana Muresan

Troleibuze, stații noi și aer mai curat datorită investițiilor REGIO, la Mediaș

Ligia Voro

Drum de aproape 7 milioane de euro, pe bani de la UE, care scurtează distanța între Timișoara și Novi Sad

Stefana Muresan

Ferma Bolloga își deschide băcănie din toamnă

Nora Dumitrescu

CFR repune pe traseu trenurile suspendate în Transilvania-Banat

Nora Dumitrescu

Comunitatea de business germană solicită introducerea urgentă a sistemului de muncă flexibilă

Ligia Voro

Salina Turda, Parcul Naţional Retezat, Castrul Roman Porolissum şi Valea Maramureşului, apreciate de Ghidul de Călătorie Michelin

Stefana Muresan

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

Specialiști recunoscuți la nivel mondial, la Conferinţa CardioNET 2017

redactia

Leave a Comment