București Energie Energy Mirror Of Romania Finante-banci Ultimele stiri

ELECTRICA SA, membru al ARIR

Electrica SA (BVB:EL, LSE:ELSA) a devenit Membru Asociat al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), se arată într-un comunicat al asociației. Cu o experiență de peste 120 de ani în piața energetică din România, lider pe piața de distribuție și furnizare de energie electrică, Electrica SA este o companie listată atât la Bursa de Valori București, cât și la London Stock Exchange din iulie 2014.

“În mai puţin de o lună, Electrica va sărbători 5 ani de la listare, urmare a derulării celui mai mare IPO la BVB. Încă de la început, am fost dedicați implementării unui program de relații cu investitorii (IR) la cele mai înalte standarde, cu scopul de a deveni un model pentru piața de capital din România. Prin urmare, decizia noastră de a ne alătura ARIR este în concordanță cu obiectivele noastre și suntem încrezători că această comunitate ne va sprijini să creăm valoare pentru acționarii noștri. Împreună cu noii noștrii colegi din ARIR, putem găsi cele mai bune instrumente și tehnici IR și putem aplica cele mai bune practici în relațiile cu investitorii și guvernanță corporativă. Pe termen lung, cu toții vrem să îmbunătățim modul în care societățile româneşti listate sunt percepute de comunitatea investitorilor locali și internaționali”, a declarat Alexandra Borislavschi, director Guvernanță Corporativă și M&A, ELECTRICA, citată în comunicat.

De asemenea, Daniela Șerban, președinte ARIR a declarat: “Suntem încântați să urăm bun venit companiei Electrica, o companie românească de top, ca parte a unei Asociații tinere și dinamice. În cadrul ARIR, ne concentrăm pe 5 direcții-cheie: derularea de studii de percepție cu privire la companiile listate; îmbunătățirea modului de prezentare a companiilor; monitorizarea cadrului legislativ și promovarea modificărilor de interes pentru membri; consolidarea legăturilor cu investitorii și analiștii și, împreună cu companiile care se alătură organizației noastre, vom sprijini dezvoltarea pieței de capital din România și implementarea celor mai bune practici în IR”.

ARIR a fost înființată în noiembrie 2018 de către 11 membri fondatori: companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri și profesioniști în relația cu investitorii. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București, ALRO, Franklin Templeton Management – suc. București, Electromagnetica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Raduta și Tony Romani.

Related posts

Dumitru Blaga: “Este cel mai bun moment pentru produsele românești”

Nora Dumitrescu

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, donație de 500.000 de lei pentru dotarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Brașov 

Papuc Irina

foodpanda a încheiat un parteneriat cu farmaciile Help Net

Traian Dan

Metroul de Cluj a fost deblocat

Nora Dumitrescu

Antreprenorii maramureșeni, descinderi în serie la spitale

Nora Dumitrescu

Eșec pe centura Mureșului. Nu vrea nimeni să o construiască

Nora Dumitrescu

Companiile de nivel național ale Albei produc 3 miliarde de euro

redactia

Nutechnologies – Primul HUB de printare 3D industrial din România

Transilvania Business

CJ Sibiu: Un producător chinez de jucării, interesat să deschidă o fabrică în Europa

redactia

AFIR: Fermele mici, proiecte de 256 de milioane de euro

redactia

Olympus România a depășit pragul de afaceri de 100 de milioane de euro

Stefana Muresan

206 cereri de ajutor de stat în sectorul vitivinicol din Transilvania și Banat

Traian Dan

O româncă, în premieră, în echipa de conducere a Asociaţiei Europene de Robotică

Stefana Muresan

Smart ID Dynamics, “Partner of the year 2018” pentru Europa Centrală și de Est

Ligia Voro

Sprijin guvernamental de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale

redactia

Nova Power va avea două centrale electrice în zona Turzii

Nora Dumitrescu

Continuă înscrierile pentru „Capitala europeană a inovării”: 1 milion de euro este premiul pentru orașul câștigător

Papuc Irina

Claudia Tudor, Executive Director The Concept: “Am învățat că totul este despre client”

Ionut Oprea

Sorin Gal, noul președinte al ANRM

Stefana Muresan

România a semnat o declarație comună la Bruxelles de renaștere a sectorului turistic

Ion Surdu

Prima fabrică de instrumente muzicale din Republica Moldova, deschisă de cunoscutul lutier reghinean Vasile Gliga. Investiţie simbol de Centenar

redactia

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Sectorul lactatelor, îngenuncheat de Coronavirus! Este datoria noastră, a tuturor, să nu îl lăsam să moară!”

Ligia Voro

Misiune posibilă: orașul inteligent

Transilvania Business

Afacerile Grupului Teraplast au cresut cu 4% în T3

Stefana Muresan

Leave a Comment