Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Seminar 2 “Apiterapie altfel” – Protecție de la stupul albinelor

Școala de Sănătate Melidava continuă mâine, 8 iunie, la București, într-o nouă întrevedere interactivă, instructivă și presărată cu gusturi apicole, cu povestiri adevărate și multă învățătură ALTFEL decât cea obișnuită, despre următoarele patru teme:

  1. Propolis – protecție față de agresori microscopici
  2. Venin de albine – protecție față de agresori mari
  3. Ceară – adăpost în stup
  4. Elixirele stupului

“ALTFEL pentru că ne axăm abordarea pe practică, pentru că cercetăm în viața stupului de ce apicolele sînt grandios de benefice, pentru că vorbim din experiența personală ci nu din lecturi, pentru că ne place să vă surprindem cu lucruri folositoare pentru fiecare zi, pentru că discutăm cu toții subiectele care vă interesează, ci nu doar unul singur vorbește iar ceilalți ascultă cuminți, încât la încheiere veți știi cum să le folosiți pentru sănătate, dinamism, frumusețe”, au anunțat organizatorii.

Lector va fi dr. Cristina Aoșan, membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru în comisia de medicină alternativă a Ministerului Sănătății, formator api-fito-aroma-terapie (https://www.melidava.ro/concepere-si-relatii-publice), șiva aborda următoarele teme: semnificații, proprietăți ale produselor; utilitate în viața de zi cu zi, pentru întreținerea sănătății, imunității; propolisul în utilizare internă ca antibiotic, antiviral, antifungic natural, antiinflamator, antioxidant, reglator imunitar, chemo- și radioprotector – care sînt originile și explicațiile acestor proprietăți, modalități de utilizare; propolisul extern: cicatrizant, antiinflamator, antifungic, antimicrobian, tratamentul arsurilor; aerosoli cu propolis, terapia cu aer de stup; veninul de albine extern; crema cu venin de albine în presopunctură, masaj; utilitate cosmetică a produselor; aplicații în patologii. 

Participanții vor avea ocazia de avedea, mirosi, atinge, gusta comparativ produsele de administrare orală din tematică, sub formă neprelucrată și ca derivate;  în cazul propolisului și sursa de origine vegetală, picături cu propolis pentru ochi, nas, urechi, lumânări auriculare, combinație cu Elixirele stupului, crema cu venin de albine – aplicație, reacție locală.  

Program

– 08.45 – 09.00 Honey-tea welcome

– 09.00 – 11.00  Partea 1

– 11.00 – 11.30 Honey-tea break

– 11.30 – 13.30  Partea 2

– 13.30 prânzul cu preparate chinezesti dăruit de Wu Xing Mâncare chinezească

Locul de desfășurare: din nou la Club 99, Bd. Dacia 99 (vis-a-vis de Piața Spania)

Organizatorii au mai precizat următoarele:

Mulțumim iarăși pentru generozitate sponsorilor noștri, Wu Xing – Mâncare chinezească și Club 99, datorită cărora contribuția Dvs se menține redusă la 100 lei. 

Înscrierile se fac la draosan@gmail.com  Veți primi o factură, în baza căreia achitați în contul indicat.

Pentru data de 22 iunie pregătim al treilea seminar care încheie această serie despre produsele  albinelor, în aceeași formulă organizatorică și aceeași locație. Vom reveni cu detalii.

Vă aşteptăm cu drag!

[1]Link site  https://www.wuxing.ro/

[2]Link site  https://www.99club.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Administrator desemnat pentru Eminescu Office

Articolul următor

ELECTRICA SA, membru al ARIR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share