Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rebranding Creativity 2019 se mută în Cluj-Napoca

Anul acesta, Rebranding Creativity – prima conferință de Applied Creativity și Creative-Problem-Solving din Europa Centrală și de Est, organizată de asociația profesională Crea-Est și susținută de RSM Romania, în calitate de partener strategic al evenimentului, are loc în Cluj-Napoca, au anunțat organizatorii.

Consultanți, experți și academicieni de talie globală în inovație, creativitate și leadership al schimbării vin pe 13 și 14 septembrie în Cluj-Napoca pentru a facilita două zile de training intensiv prin 10+ sesiuni de Applied Creativity în Business & Leadership, Marketing & Branding, Parenting & Education, Life & Society.

Printre invitați se află profesori de la School of Visual Arts NYC (una dintre cele mai bune școli de design din lume), International Center for Studies in Creativity (primul și cel mai prestigios centru de cercetare și studiere a creativității aplicate), consultanți de la companii din Fortune500 și lideri globali în educație, consultanță și inovație.

Timp de două zile, 100 de profesioniști își vor antrena gândirea creativă, una dintre cele mai importante abilități profesionale și personale pentru viitor (conform World Economic Forum), vor fi inspirați de profesori, consultanți și experți globali din domeniu, și se vor conecta cu lideri și profesioniști interesați de creativitate, inovație și leadership al schimbării.

Partenerii locali ai evenimentului sunt Facultatea de Economie și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (Location Partner), Heraldist & Wondermarks (Design Partner), St. Brendan School of Innovation (Location Partner), în asociere cu Anca Rarău și echipa Brandocracy. Evenimentul este susținut internațional de către International Center for Studies in Creativity — Buffalo State, asociațiile profesionale CREA și de către Beyonder.

Anul trecut, conferința s-a desfășurat la București, cu casa închisă, și a găzduit 18 sesiuni de training, facilitate de către 15 experți în creativitate și inovație (printre care Dr. Gerard Puccio — Chairman al International Center for Studies in Creativity, Dorte Nielsen — expert global în creativitate și educație, Edouard le Marechal — Președinte al CREA France) pentru 100 de participanți. Câteva exemple de sesiuni: Foundations of Creative-Problem-Solving, Ideas Lab, Play for Purpose, Creative Operating Systems, Design Thinking for Social Innovation, Creative Thinking Preferences, Future Organizations, Storymining, Radical Innovation, Reinventing Organizations for Social Innovation.

Conferința Rebranding Creativity 2019 se desfășoară în limba engleză și are loc pe 13 și pe 14 septembrie, în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității Babeș-Boylai din Cluj-Napoca, pe Str. Teodor Mihali, nr. 58-60, la etajul 1.

Biletele pentru acces la eveniment sunt puse în vânzare pe platforma Eventbrite.

 

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județul Cluj oferă cele mai mari salarii din provincie în industria de Dezvoltare Software, cu peste 2500 de euro salariu mediu

Articolul următor

Vinurile românești pe piețele cehă și slovacă, Jidvei a făcut parte din delegație

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
25
Share