Cluj Eveniment Ultimele stiri

Rebranding Creativity 2019 se mută în Cluj-Napoca

- Rebranding Creativity 2019 960x504 - Rebranding Creativity 2019 se mută în Cluj-Napoca

Anul acesta, Rebranding Creativity – prima conferință de Applied Creativity și Creative-Problem-Solving din Europa Centrală și de Est, organizată de asociația profesională Crea-Est și susținută de RSM Romania, în calitate de partener strategic al evenimentului, are loc în Cluj-Napoca, au anunțat organizatorii.

Consultanți, experți și academicieni de talie globală în inovație, creativitate și leadership al schimbării vin pe 13 și 14 septembrie în Cluj-Napoca pentru a facilita două zile de training intensiv prin 10+ sesiuni de Applied Creativity în Business & Leadership, Marketing & Branding, Parenting & Education, Life & Society.

Printre invitați se află profesori de la School of Visual Arts NYC (una dintre cele mai bune școli de design din lume), International Center for Studies in Creativity (primul și cel mai prestigios centru de cercetare și studiere a creativității aplicate), consultanți de la companii din Fortune500 și lideri globali în educație, consultanță și inovație.

Timp de două zile, 100 de profesioniști își vor antrena gândirea creativă, una dintre cele mai importante abilități profesionale și personale pentru viitor (conform World Economic Forum), vor fi inspirați de profesori, consultanți și experți globali din domeniu, și se vor conecta cu lideri și profesioniști interesați de creativitate, inovație și leadership al schimbării.

Partenerii locali ai evenimentului sunt Facultatea de Economie și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (Location Partner), Heraldist & Wondermarks (Design Partner), St. Brendan School of Innovation (Location Partner), în asociere cu Anca Rarău și echipa Brandocracy. Evenimentul este susținut internațional de către International Center for Studies in Creativity — Buffalo State, asociațiile profesionale CREA și de către Beyonder.

Anul trecut, conferința s-a desfășurat la București, cu casa închisă, și a găzduit 18 sesiuni de training, facilitate de către 15 experți în creativitate și inovație (printre care Dr. Gerard Puccio — Chairman al International Center for Studies in Creativity, Dorte Nielsen — expert global în creativitate și educație, Edouard le Marechal — Președinte al CREA France) pentru 100 de participanți. Câteva exemple de sesiuni: Foundations of Creative-Problem-Solving, Ideas Lab, Play for Purpose, Creative Operating Systems, Design Thinking for Social Innovation, Creative Thinking Preferences, Future Organizations, Storymining, Radical Innovation, Reinventing Organizations for Social Innovation.

Conferința Rebranding Creativity 2019 se desfășoară în limba engleză și are loc pe 13 și pe 14 septembrie, în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității Babeș-Boylai din Cluj-Napoca, pe Str. Teodor Mihali, nr. 58-60, la etajul 1.

Biletele pentru acces la eveniment sunt puse în vânzare pe platforma Eventbrite.

 

Related posts

Informaticienii de la Fortech vin cu 50.000 de euro pentru spitale

Nora Dumitrescu

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Papuc Irina

Karpatia Pony Show, 3 zile de spectacol intens

Stefana Muresan

Alimentarea cu oxigen a Spitalului Municipal Carei, realizată în timp record

Traian Dan

Tarom reia zborurile pe ruta Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti

Stefana Muresan

Licitația pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Brașovului a fost reluată: Valoarea serviciilor: 5 milioane de lei

Papuc Irina

Elevii care frecventează învățământul dual – cazare și masă asigurate de Primăria Oradea

Stefana Muresan

Un tânăr din Brașov investește 1,7 milioane de euro într-o fermă de bovine. A doua

Papuc Irina

Cluj Napoca: Platinia, proiect imobiliar de 25 de milioane de euro

Stefana Muresan

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

Frații Pavăl își consolidează poziția la Cemacon în plină criză

Nora Dumitrescu

Exodul creierelor afectează dezvoltarea Transilvaniei

Nora Dumitrescu

A doua parcare subterană a Sibiului, scoasă la licitație: 450 – 500 de locuri

Stefana Muresan

1.000.000 de lei către Crucea Roşie Română de la Ursus Breweries

Ligia Voro

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj cel de-al doilea turneu WTA din România

redactia

Premieră în cadrul UBB: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Stefana Muresan

Agroind Cauaceu, investiție de 2 mil. euro într-o bază pentru cereale în Bihor

Stefana Muresan

Lucrările de reparaţii pe DN 1C Dej – Baia Mare, demarate la sfârşitul lunii mai de FCC Construccioni

Stefana Muresan

Clujul va avea un buget de 353 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Mihaela Pușcașu, Managing Partner Vital HR – „Această pandemie ne-a făcut să conștientizăm că digitalizarea este un must ce nu poate fi amânat”

Ion Surdu

Succesul Aeroportului Cluj, ”studiu de caz” în cadrul Conferinței Internaționale de Pregătire Operațională și Transfer Aeroportuar (Singapore)

Stefana Muresan

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Ligia Voro

Povești despre schimbare: Irina Rimes și Dite Dinesz vin la Cluj-Napoca

redactia

EnergoBit, nouă injecție de capital

Ligia Voro

Leave a Comment