Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zboruri săptămânale către Antalya de la Târgu Mureș

Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş va asigura, începând de luni, două noi zboruri cu destinaţia Antalya (Turcia), numărul curselor charter săptămânale de pe această unitate aeroportuară ajungând la patru.

“Am început un parteneriat cu tour operatorul Paralela 45 încă de anul trecut. Atunci au avut încredere foarte mare în Aeroportul Târgu-Mureş deoarece şi-au asumat să pună în vânzare bilete cu pornire din Târgu-Mureş spre Antalya în condiţiile în care aeroportul era în plin proces de reconstrucţie, era o perioadă foarte stresantă pentru noi deoarece lucrările au întârziat două săptămâni şi am fost nevoiţi ca primele două curse să le transferăm la un alt aeroport. Acest parteneriat a demarat anul trecut, cu o cursă săptămânală către Turcia, anul acesta pe parcursul contractării pachetelor turistice s-a constatat creşterea interesului manifestat de către pasagerii din aria deservită de către Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş, a impus adăugarea al celui de-al doilea avion, a doua frecvenţă săptămânală, către Turcia. Eu am convingerea că dacă aceste două noi curse săptămânale vor fi profitabile pentru agenţia de turism, anul viitor publicul călător din zona noastră va putea beneficia şi de alte destinaţii de interes”, a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului “Transilvania” din Târgu-Mureş, citat de Agerpres.

Potrivit directorului Aeroportului Internaţional “Transilvania”, prin cele două noi curse efectuate de compania Corendon Airlines se ajunge la trei curse charter către Antalya, una fiind efectuată de TAROM, la care se adaugă un charter către Egipt, Aeroportul Transilvania având acum programate 13 zboruri săptămânale.
Directorul de dezvoltare al tour operatorului, Rodin Malcea, a precizat că parteneriatul cu Aeroportul “Transilvania” este în al doilea an şi că dat fiind numărul mare de turişti din zonă care optează pentru Antalya s-a decis efectuarea a două zboruri săptămânale cu această destinaţie, lunea şi joia.

Prima cursă charter din această săptămână spre Turcia a plecat cu toate cele 180 de locuri ocupate, iar pentru al doilea zbor deja sunt achiziţionate 96% dintre bilete.

(www.agerpres.ro)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Daikin România își menține poziția de lider al pieței HVAC

Articolul următor

O nouă echipă preia conducerea AICPS. Top 3 premii, invitați și tendințe. Conferința AICPS.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share