București Finante-banci Ultimele stiri

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Deloitte România își consolidează practica de audit prin promovarea ca parteneri a lui Zeno Căprariu și a Irinei Dobre și prin recrutarea Corinei Dimitriu pentru ocuparea unei poziții similare. Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la un total de șapte parteneri în România.

 

„Deloitte se mândrește cu faptul că a efectuat primul audit financiar din lume, în urmă cu 170 de ani, și avem în continuare cea mai înaltă prețuire pentru contribuția pe care o aduce practica noastră de audit la activitatea clienților, a firmei și a societății în general, chiar dacă rolul firmei a evoluat de la cel de auditor la cel de lider global în oferirea de servicii profesionale integrate și multidisciplinare. În România, avem o practică foarte puternică de audit, cu o echipă de conducere solidă și diversă. Doi dintre noii noștri parteneri și-au început și consolidat cariera în firmă, iar cel de-al treilea a revenit alături de noi după câțiva ani în care a lucrat la o altă firmă din domeniu. Această varietate reflectă angajamentul nostru de a dezvolta lideri în interiorul Deloitte, rămânând, în același timp, deschiși spre talentul excepțional care poate fi identificat la nivelul profesiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Zeno Căprariu, numit recent Partener Audit, s-a alăturat Deloitte după absolvirea programului de master al Facultății de Matematică a Universității din București și are o experiență de 16 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță financiară pentru societăți mari, multinaționale și locale, din sectoare precum energie, producție și industria bunurilor de consum. Zeno are un spirit antreprenorial ridicat, acordă clienților o atenție exemplară și cunoaște foarte bine mediul de afaceri. A condus și a contribuit la multe programe și inițiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune poziția sa din departamentul de audit și servicii conexe. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Irina Dobre, promovată și ea intern pe poziția de Partener Audit, s-a alăturat Deloitte ca absolvent de facultate, acum 13 ani, și a evoluat datorită dedicării remarcabile față de clienți și a modului în care a susținut dezvoltarea echipei. Irina este specializată în audit pentru entități ce oferă servicii financiare, îndeosebi fonduri de investiții, bănci, firme de leasing și alte organizații financiare non-bancare și a contribuit semnificativ la dezvoltarea practicii de audit în această industrie, conducând proiecte importante de audit și consultanță pentru firme de servicii financiare. Este licențiată în economie la Academia de Studii Economice și este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România și a Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie.

Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte ca Partener Audit de la altă firmă din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme de contabilitate și consultanță atât din România, cât și din afara țării. Corina se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat și pentru numeroase companii multinaționale. Este pasionată să contribuie la dezvoltarea echipei și promovează inovația, susținând diverse inițiative de implementare a unor soluții tehnologice în domeniul auditului.

„Numirea a trei noi parteneri reprezintă un punct de reper în dezvoltarea practicii noastre de audit din România. Deloitte rămâne dedicat obiectivului de a fi organizația care oferă cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare, precum și cele mai bune oportunități pentru toți colegii noștri. Sunt încântat să urez bun venit în rândul partenerilor acestor trei profesioniști, care vor contribui cu talentul și energia lor la evoluția noastră în această direcție”, a spus Steve Openshaw, Partener coordonator Audit și Servicii conexe, Deloitte România.

Practica de Audit și Servicii conexe a Deloitte România a ajuns la aproximativ 200 de experți și oferă clienților săi servicii de audit al situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale și internaționale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară și a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum și servicii de consultanță financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România, standardele internaționale de raportare financiară (IFRS) și principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).

 

 

Related posts

MINDTHEGAP. În lumea tapetului, abajururilor și a textilelor care cuvântă

Ligia Voro

OMS a deschis un fond de solidaritate împotriva Covid-19. Peste 100 de milioane de dolari s-au adunat în prima zi

Ion Surdu

Transportatorii vor instituirea unui coridor internațional pentru mărfuri

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania a ajuns cel mai mare grup bancar din România, depăşind BCR!

Stefana Muresan

Ocolitoarea Zalăului, funcțională din 2022

Nora Dumitrescu

RIFF editia 2016

Transilvania Business

Hidroconstructia Cluj va realiza lucrarile de stabilizare a versantului Nordic al dealului Hoia din Cluj, contract de peste 26 mil. lei

Stefana Muresan

Peste 117 milioane de euro investiți în imobiliare, în T1

Ligia Voro

ABSL announces Timișoara Business Mixer: One step further: How Innovative can we be in the Business Services Industry? November 20th 2018, Hotel Boavista

redactia

Energynomics organizează a șaptea ediție Spring Cocktail 2020

Papuc Irina

Crama Carastelec își aruncă pe piață noul vin în vremuri de criză

Nora Dumitrescu

Producătorul de avioane IAR Braşov, profit de 20 mil. lei în T3

redactia

Facilităţi fiscale pentru firmele orădene care și-au întrerupt activitatea

Traian Dan

Şoseaua care leagă Hunedoara de Călan, modernizată cu 36,4 milioane lei, fonduri europene

redactia

Mulberry Development deschide clădirea ISHO Offices

Stefana Muresan

Pentru fiecare euro cu care România a contribuit la bugetul UE a primit 3 înapoi. În total – 54,4 miliarde de euro în 13 ani

Ion Surdu

Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca cumpără, cu aproape 1 mil. de euro, Uzina de Vagoane Aiud

Stefana Muresan

Primăria Satu Mare investeşte 128 mil. lei în construcţia celui de-al treilea pod peste Someş

Stefana Muresan

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

Stefana Muresan

Prezenti in Brasov, Timisoara si Bucuresti, francezii de la Atos anunta noi angajari

Stefana Muresan

TU cât de pregătit eşti să INTRI la pensie?

Ionel Albu

Deloitte Romania a încheiat parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox

Traian Dan

Sursele de finantare pentru Ianuarie 2016

Transilvania Business

Vinurile de Jidvei, medaliate cu aur și argint la cea mai mare competiție din lume

Stefana Muresan

Leave a Comment