București Finante-banci Ultimele stiri

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Deloitte România își consolidează practica de audit prin promovarea ca parteneri a lui Zeno Căprariu și a Irinei Dobre și prin recrutarea Corinei Dimitriu pentru ocuparea unei poziții similare. Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la un total de șapte parteneri în România.

 

„Deloitte se mândrește cu faptul că a efectuat primul audit financiar din lume, în urmă cu 170 de ani, și avem în continuare cea mai înaltă prețuire pentru contribuția pe care o aduce practica noastră de audit la activitatea clienților, a firmei și a societății în general, chiar dacă rolul firmei a evoluat de la cel de auditor la cel de lider global în oferirea de servicii profesionale integrate și multidisciplinare. În România, avem o practică foarte puternică de audit, cu o echipă de conducere solidă și diversă. Doi dintre noii noștri parteneri și-au început și consolidat cariera în firmă, iar cel de-al treilea a revenit alături de noi după câțiva ani în care a lucrat la o altă firmă din domeniu. Această varietate reflectă angajamentul nostru de a dezvolta lideri în interiorul Deloitte, rămânând, în același timp, deschiși spre talentul excepțional care poate fi identificat la nivelul profesiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Zeno Căprariu, numit recent Partener Audit, s-a alăturat Deloitte după absolvirea programului de master al Facultății de Matematică a Universității din București și are o experiență de 16 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță financiară pentru societăți mari, multinaționale și locale, din sectoare precum energie, producție și industria bunurilor de consum. Zeno are un spirit antreprenorial ridicat, acordă clienților o atenție exemplară și cunoaște foarte bine mediul de afaceri. A condus și a contribuit la multe programe și inițiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune poziția sa din departamentul de audit și servicii conexe. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Irina Dobre, promovată și ea intern pe poziția de Partener Audit, s-a alăturat Deloitte ca absolvent de facultate, acum 13 ani, și a evoluat datorită dedicării remarcabile față de clienți și a modului în care a susținut dezvoltarea echipei. Irina este specializată în audit pentru entități ce oferă servicii financiare, îndeosebi fonduri de investiții, bănci, firme de leasing și alte organizații financiare non-bancare și a contribuit semnificativ la dezvoltarea practicii de audit în această industrie, conducând proiecte importante de audit și consultanță pentru firme de servicii financiare. Este licențiată în economie la Academia de Studii Economice și este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România și a Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie.

Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte ca Partener Audit de la altă firmă din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme de contabilitate și consultanță atât din România, cât și din afara țării. Corina se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat și pentru numeroase companii multinaționale. Este pasionată să contribuie la dezvoltarea echipei și promovează inovația, susținând diverse inițiative de implementare a unor soluții tehnologice în domeniul auditului.

„Numirea a trei noi parteneri reprezintă un punct de reper în dezvoltarea practicii noastre de audit din România. Deloitte rămâne dedicat obiectivului de a fi organizația care oferă cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare, precum și cele mai bune oportunități pentru toți colegii noștri. Sunt încântat să urez bun venit în rândul partenerilor acestor trei profesioniști, care vor contribui cu talentul și energia lor la evoluția noastră în această direcție”, a spus Steve Openshaw, Partener coordonator Audit și Servicii conexe, Deloitte România.

Practica de Audit și Servicii conexe a Deloitte România a ajuns la aproximativ 200 de experți și oferă clienților săi servicii de audit al situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale și internaționale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară și a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum și servicii de consultanță financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România, standardele internaționale de raportare financiară (IFRS) și principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).

 

 

Related posts

POZITIV TB: Claudia Burghelea, Director Marketing Dacia Plant – „Vânzările nu au fost afectate. Noi chiar am angajat 30 de oameni care ar fi intrat în șomaj”

Ion Surdu

Piața de capital din România, scădere de 8,6% în primele două luni ale anului

Ligia Voro

Corteva Agriscience intenționează să deschidă un Centru de tehnologii pentru tratarea semințelor

Ligia Voro

O româncă, în premieră, în echipa de conducere a Asociaţiei Europene de Robotică

Stefana Muresan

UiPath la forumul economic franco-român – “Poveștile care schimbă jocul”

Ligia Voro

Viarom și Damar modernizează stațiunea balneo Turda

Nora Dumitrescu

Finanțări de circa 12 milioane de euro pentru patru proiecte la Carei

Traian Dan

Turism Băile Felix a cumpărat 555.000 de acţiuni SIF Oltenia, în ultima şedinţă din 2018

redactia

Electrogrup Cluj-Napoca face o parcare de 395 de locuri la Oradea

Traian Dan

Curățenia și deszăpezirea Sibiului, încredințate unor firme din Deva și Sibiu, contract de peste 14 mil lei

redactia

Începe programul de instalare a panourilor fotovoltaice. Subvenţie de 20.000 de lei

redactia

OMV Petrom vrea să vândă până în martie activele sale din Kazahstan

Papuc Irina

Produse locale versus produse de import. Ce pun în coș românii atunci când merg la magazin

Papuc Irina

Rețeaua de Sănătate Regina Maria – burse pentru doi viitori asistenți medicali

redactia

Informații în plicuri verzi despre pensiile private – Pilonul II și Pilonul III

Traian Dan

Gustare tradiţională din Bihor la Olimpiada culinară de la Stuttgart

Traian Dan

Donație a IT-iștilor clujeni către spitale: 59.000 de euro

Nora Dumitrescu

„Ambulanța pentru monumente”, printre câștigătorii Premiilor Europene pentru Patrimoniu: „O inițiativă puternică ce poate fi adaptată pentru alte țări din Europa”

Ion Surdu

Guvernul alocă 13 milioane de euro pentru centura municipiului Satu Mare

redactia

UTCN lansează, împreună cu Universitatea Hull din Marea Britanie, specializarea Tech EMBA

redactia

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP Cluj

Stefana Muresan

Dezbatere europeana la Sibiu

redactia

Orădenii care-și achită impozitele până în 31 octombrie scapă de majorări

Traian Dan

Maraton al Transplantului, la Spitalul Sf Constantin din Braşov. Nume mari ale transplantului internaţional au lucrat pro bono

redactia

Leave a Comment