Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerile Wetterbest, creștere de 45%

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a înregistrat în primul trimestru al acestui an, o creștere de 45% a vânzărilor de țiglă metalică, anunță compania. Dacă în primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri pătrăți de țiglă, în primele trei luni ale acestui an vânzările au trecut pragul de 738.000 de metri pătrați.

„Oferim un raport optim calitate-preț, o gamă largă de culori, dar și accesoriile necesare pentru un acoperiș complet, la cele mai înalte standare. De-a lungul timpului, Wetterbest a câștigat încrederea clienților prin calitatea produselor și serviciile profesioniste, fapt care ne menține în topul producătorilor de țiglă metalică de pe piața românească” a declarat Marian Pîrvu, Director General Depaco-Wetterbest.

Wetterbest oferă sisteme complete pentru acoperiș, principalele atribute ale produselor sale fiind calitate, rezistență, siguranță. Având în vedere că acoperișurile se schimbă în România numai atunci când se distrug, specialiștii Wetterbest recomandă întotdeauna ca acestea să fie complete, adică pe lângă profile să conțină toate accesoriile metalice, de siguranță, de ventilație și etanșare.

Începând cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile și în noul showroom Wetterbest din Brașov – cel de-al treilea din țară, după Cluj-Napoca și Timișoara. Pe lângă gama de sisteme complete pentru acoperișuri, în locația de pe bulevardul Griviței, din Brașov, clienții vor beneficia de consultanță în alegerea soluțiilor potrivite pentru acoperișuri, din partea unei echipe de specialiști.

„Deschiderea acestui showroom în Brașov face parte din strategia noastră de a fi mai aproape de clientul final și este în acord cu obiectivele noastre pe termen mediu, de creștere a cotei de piață și a notorietății brandului. Dorim să oferim clienților posibilitatea de a vedea toată gama de sisteme de acoperișuri din portofoliu și să îi ajutăm să ia cea mai bună decizie pentru casa lor”, a adăugat Marian Pîrvu, directorul general Depaco-Wetterbest.

Producția Depaco se desfășoară pe mai mult de 40 de linii automate în trei locații, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) și Sărățel (Bistrița-Năsăud), iar recent au fost începute lucrările la o nouă unitatede producție în Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuală de producție de peste 10 milioane de metri pătrați de țiglă metalică.

Compania are o experiență de 20 de ani pe piața de învelitori metalice. Astăzi, fabricile din România produc: 4 tipuri de țiglă metalică, tablă cutată de 5 tipodimensiuni, tablă fălțuită, accesorii complete și sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vânduți peste 5 milioane de metri pătrați de țiglă metalică Wetterbest. În cadrul Grupului TeraPlast, această linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OECD și Comisia dau ca exemplu UVT pentru antreprenoriat și inovație

Articolul următor

Bălțata, vedetă europeană la Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share