București Real Estate Ultimele stiri

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

One United Properties a definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park și pune pe piață un business park unic, ce poate oferi companiilor în cautarea unei soluții de eficientizare a sediului o suprafață per etaj ce poate ajunge până la 8.000 mp, o premieră pe piața bucureșteană, a anunțat compania.

Pe măsură ce zonele consacrate se aglomerează, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un răspuns la nevoia naturală de creștere a orașului, cu spații adaptate stilului de viață al noilor generații”, spune Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, adăugând: ”Astfel, în interiorul inelului central al orașului, vis-a-vis de viitoarea stație de metrou Academia Militară, pe fosta platformă Ventilatorul în suprafață de cinci hectare, se conturează un nou punct de interes pe harta imobiliară a Bucureștiului: One Cotroceni Park, un ansamblu multifuncțional office, retail și rezidențial.

Dezvoltatorul One United Properties estimează că va începe lucrările de construcție în a doua jumătate a anului 2019 pentru componenta de office a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat în două faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp și vine cu un concept inovator: cele două corpuri de clădire în formă de L oferă suprafețe per etaj începând de la 4.800 mp, până la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp. Proiectul este gandit cu un concept „dual”, propunând atât suprafețe clasice pentru un parc de afaceri, cât și spații la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriașului de la etajul respectiv.

Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activează zona de birouri cu spații comerciale de diverse funcțiuni (restaurante, cafenele și baruri, clinică medicală, farmacie etc), și cu o zonă dedicată relaxării ce va cuprinde spații verzi, pentru socializare sau mișcare în aer liber. Strategia este de a livra un proiect ce dinamizează o comunitate pe toata durata unei zile, fără a se limita la intervalul clasic 09.00-17.00.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Nivelul subteran, dedicat parcărilor, va beneficia de 10 căi de acces pentru o bună circulație în cadrul complexului. Păstrând viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetând nivelul LEED PLATINUM) și WELL, cu accent pe îmbunătățirea sănătății și a bunăstării angajatului prin calitatea mediului de lucru.

Related posts

USAMV Cluj, vânzări de mii de lei zilnic. Lapte și ouă din fermele proprii

redactia

We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România

redactia

Zălăuanii de la Alien Surface vor aloca 400.000 de euro pentru retehnologizare

Nora Dumitrescu

Fermierii bihoreni, pe locul doi pe țară la solicitări de subvenții de la APIA

Traian Dan

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Ligia Voro

Programul „Alege Oaia!” cooptează Cooperativa Țara Mea

Stefana Muresan

Voucherele de vacanţă au scos la lumină economia care funcționa la negru

Ligia Voro

ATENOR, invests in a new office project in Bucharest, in Expozitiei area

Ionut Oprea

Evoluția industriei locale a serviciilor de afaceri în era post Covid

Papuc Irina

Companiile semifinaliste ale proiectului Made în România

Stefana Muresan

Tenaris a introdus un sistem informatic de gestionare a cheltuielilor

Nora Dumitrescu

Aeroportul Internaţional Timişoara, cu 63% mai mulţi pasageri

Stefana Muresan

Wielpütz Automotive, furnizor pentru pentru Daimler, Volkswagen, BMW sau Ford, a început construcția fabricii de la Craiova. Investiție de 10 mil. euro și 300 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Alte investiţii în aparatură medicală performantă la SCJU Târgu Mureş

Ligia Voro

Coresi Business Park, certificat BREEAM Very Good

Mihai Daraban, președinte al CCIR pentru un mandat de cinci ani

Stefana Muresan

Compania de Infrastructură se laudă cu cioturi din Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

Compania unui sătmărean construiește casele milionarilor din Londra. Ciorba Construction, premiată cu aur de o organizaţie susţinută de Guvernul Marii Britanii

redactia

P3 are 1,8 mil. mp pregătiți pentru expansiune în Europa

Ionut Oprea

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 27: Lider în România, PARAT RO mizează pe seriozitate și calificarea forței de muncă

Ligia Voro

Asfalt nou în zona turistică a Clujului

Nora Dumitrescu

Morphoza: Designing the new difference

Ionut Oprea

O singură companie din Ardeal, între cei mai dezirabili angajatori din România

Nora Dumitrescu

Leave a Comment