București Real Estate Ultimele stiri

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

One United Properties a definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park și pune pe piață un business park unic, ce poate oferi companiilor în cautarea unei soluții de eficientizare a sediului o suprafață per etaj ce poate ajunge până la 8.000 mp, o premieră pe piața bucureșteană, a anunțat compania.

Pe măsură ce zonele consacrate se aglomerează, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un răspuns la nevoia naturală de creștere a orașului, cu spații adaptate stilului de viață al noilor generații”, spune Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, adăugând: ”Astfel, în interiorul inelului central al orașului, vis-a-vis de viitoarea stație de metrou Academia Militară, pe fosta platformă Ventilatorul în suprafață de cinci hectare, se conturează un nou punct de interes pe harta imobiliară a Bucureștiului: One Cotroceni Park, un ansamblu multifuncțional office, retail și rezidențial.

Dezvoltatorul One United Properties estimează că va începe lucrările de construcție în a doua jumătate a anului 2019 pentru componenta de office a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat în două faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp și vine cu un concept inovator: cele două corpuri de clădire în formă de L oferă suprafețe per etaj începând de la 4.800 mp, până la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp. Proiectul este gandit cu un concept „dual”, propunând atât suprafețe clasice pentru un parc de afaceri, cât și spații la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriașului de la etajul respectiv.

Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activează zona de birouri cu spații comerciale de diverse funcțiuni (restaurante, cafenele și baruri, clinică medicală, farmacie etc), și cu o zonă dedicată relaxării ce va cuprinde spații verzi, pentru socializare sau mișcare în aer liber. Strategia este de a livra un proiect ce dinamizează o comunitate pe toata durata unei zile, fără a se limita la intervalul clasic 09.00-17.00.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Nivelul subteran, dedicat parcărilor, va beneficia de 10 căi de acces pentru o bună circulație în cadrul complexului. Păstrând viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetând nivelul LEED PLATINUM) și WELL, cu accent pe îmbunătățirea sănătății și a bunăstării angajatului prin calitatea mediului de lucru.

Related posts

Unilact Transilvania exportă jumătate din producţie pe zece pieţe europene

Stefana Muresan

KORVETTO – NOUA soluție tehnologică pentru controlul buruienilor din cultura de rapiță”

Ligia Voro

Electric Castle – festivalul care împlinește vise

Stefana Muresan

ABSL Romania is offering 30 scholarships every years for postgraduate studies

Stefana Muresan

Doi chiriași noi în AFI Tech Park pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați

Ionut Oprea

Brașov: Roman, ultimele modele de autocamioane la teste în Asia și Orientul Mijlociu

Stefana Muresan

Firmele testate de către vizitatori la Noaptea Companiilor

Ligia Voro

Tehnologia informaţiei, proiecte de tip smart-city şi magistrala M6, de interes pentru investitori japonezi

Stefana Muresan

Șerban Țigănaș: “Cum ar fi dacă fiecare dezvoltare nouă ar fi mai valoroasă decât cele dinainte, din perspectiva sustenabilității?”

redactia

Preţurile proprietăţilor rezidenţiale au crescut în toată ţara

Stefana Muresan

Gigantul american Visteon deschide un centru de inginerie la Timișoara

redactia

Businessmenii din Baia Mare: vrem mai multe curse internaționale pe aeroport

Nora Dumitrescu

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

redactia

KazMunayGas şi Ministerul Energiei au înfiinţat Fondul de Investiţii în Energie kazah-român, cu investiţii estimate la un miliard de dolari

redactia

Chambers Europe Awards 2017

Ionut Oprea

Surprinși de pandemie. Învățăm din mers

redactia

Personalul medical din Cluj se poate deplasa gratuit cu taxiul

Nora Dumitrescu

Bunele practici de management, dezbătute la o degustare de vin

Nora Dumitrescu

Studiu: 60% din industria IT, controlată de marii investitori străini

Stefana Muresan

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

redactia

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Stefana Muresan

Volumul total de investiții din CEE în 2019 depășește performanța record din 2018

Papuc Irina

Educație financiară pentru elevi, derulată de JA România și Raiffeisen Bank

Traian Dan

Leave a Comment