Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

One United Properties a definitivat conceptul noului proiect de birouri One Cotroceni Park și pune pe piață un business park unic, ce poate oferi companiilor în cautarea unei soluții de eficientizare a sediului o suprafață per etaj ce poate ajunge până la 8.000 mp, o premieră pe piața bucureșteană, a anunțat compania.

Pe măsură ce zonele consacrate se aglomerează, dezvoltarea unor noi poluri apare ca un răspuns la nevoia naturală de creștere a orașului, cu spații adaptate stilului de viață al noilor generații”, spune Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, adăugând: ”Astfel, în interiorul inelului central al orașului, vis-a-vis de viitoarea stație de metrou Academia Militară, pe fosta platformă Ventilatorul în suprafață de cinci hectare, se conturează un nou punct de interes pe harta imobiliară a Bucureștiului: One Cotroceni Park, un ansamblu multifuncțional office, retail și rezidențial.

Dezvoltatorul One United Properties estimează că va începe lucrările de construcție în a doua jumătate a anului 2019 pentru componenta de office a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat în două faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp și vine cu un concept inovator: cele două corpuri de clădire în formă de L oferă suprafețe per etaj începând de la 4.800 mp, până la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp. Proiectul este gandit cu un concept „dual”, propunând atât suprafețe clasice pentru un parc de afaceri, cât și spații la etaje superioare cu terase tip ”rooftop garden”, dedicate exclusiv chiriașului de la etajul respectiv.

Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activează zona de birouri cu spații comerciale de diverse funcțiuni (restaurante, cafenele și baruri, clinică medicală, farmacie etc), și cu o zonă dedicată relaxării ce va cuprinde spații verzi, pentru socializare sau mișcare în aer liber. Strategia este de a livra un proiect ce dinamizează o comunitate pe toata durata unei zile, fără a se limita la intervalul clasic 09.00-17.00.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Nivelul subteran, dedicat parcărilor, va beneficia de 10 căi de acces pentru o bună circulație în cadrul complexului. Păstrând viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetând nivelul LEED PLATINUM) și WELL, cu accent pe îmbunătățirea sănătății și a bunăstării angajatului prin calitatea mediului de lucru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

265 de elevi au învățat programare de la voluntari din domeniul IT

Articolul următor

Dunwell: România, în vizorul investitorilor străini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share