Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orange a premiat noua generaţie de specialişti în telecomunicații

Orange România a premiat 36 de studenţi ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI) din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program pentru anul universitar 2018-2019, au anunțat astăzi reprezentanții companiei.

 

Aflat la cea de-a 22-a ediţie, Orange Educational Program vine în completarea cunoştinţelor dobândite de către studenţi pe tot parcursul anilor de studiu, oferindu-le mai multe şanse de dezvoltare profesională, dar şi noi oportunităţi de angajare. În cifre, OEP s-a tradus în acest an prin 150 de ore de pregătire şi 20 de ore de testare din partea specialiștilor Orange, dar și prin burse în valoare totală de 28.000 euro.

Succesul Orange Educational Program este confirmat de către cei peste 400 de specialişti, absolvenţi ai programului, care contribuie la creşterea sectorului IT în România. Dintre aceștia, 33% s-au alăturat echipei Orange de-a lungul anilor. Totodată, pentru a răspunde cerinţelor actuale şi viitoare de pe piaţa muncii, în fiecare an OEP oferă stundenţilor acces la ultimele tehnologii din domeniu dar şi la proiecte dezvoltate în arii precum 5G, IoT, SmartCity sau CyberSecurity.

Anul acesta, programul OEP a fost extins şi în Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Al. Ioan Cuza din Iaşi, unde alături de cursuri şi ore de pregătire, studenţii şi cadrele didactice beneficiază de internet securizat prin serviciul de Bussines Wi-Fi.

De la prima ediţie a OEP, din 1997 şi până în prezent, Orange România a acordat burse studenţilor implicaţi în acest program în valoare de 462.000 de euro şi a realizat investiţii semnificative pentru crearea şi dezvoltarea infrastructurii IT din cadrul Politehnicii București şi a Universităţii Al. Ioan Cuza din Iaşi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Multinaționalele sunt supuse unor controale fiscale mai riguroase

Articolul următor

Fundaţia ECDL lansează brandul ICDL în Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share