Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fundaţia ECDL lansează brandul ICDL în Europa

Fundaţia ECDL introduce în Europa conceptul ICDL, identitatea de brand a celui mai răspândit standard de certificare a competenţelor digitale, cunoscut local doar ca ECDL până acum.

 

ECDL este cel mai utilizat standard de certificare  a competenţelor digitale fondat în Europa, care, în cei peste 20 de ani de implementare, a devenit recunoscut la nivel internaţional, pe toate continentele lumii.

Sub brandul ICDL, Fundaţia ECDL îşi propune să dezvolte în continuare programe de certificare a competenţelor digitale relevante pentru timpurile noastre, în care tehnologiile se extind şi se modifică mai repede decât oricând. Introducerea brandului ICDL în Europa marchează nu numai extinderea globală a numelui standardului de certificare ECDL/ICDL, ci şi o nouă etapă în dezvoltarea certificărilor din portofoliul Fundaţiei ECDL, lansarea de noi module şi o nouă structură de programe.

Toate aceste noutăţi vor fi disponibile treptat şi în România, în completarea portofoliului curent de certificări.

CEO-ul Fundației ECDL/ ICDL, Damien O’Sullivan, a declarat: “Am înregistrat un mare succes cu ECDL, dar cu o nouă identitate de brand și un nou conținut al programului, suntem pregătiți să ne confruntăm cu următorii 20 de ani. Abilitățile de care au nevoie utilizatorii care folosesc zilnic computerul se schimbă repede. Tehnologia câştigă o parte mai mare a tuturor locurilor de muncă, iar tipurile de lucruri pe care angajatorii le așteaptă ca lucrătorii să le poată face se schimbă de asemenea. Lansăm noi module, cum ar fi Data Analytics și Digital Marketing, precum și o nouă structură de program pentru a ne asigura că ICDL certifică abilitățile care vor ajuta oamenii să lucreze mai practic și mai eficient.”

ECDL/ ICDL este principala certificare globală a competenţelor digitale, care permite oamenilor să profite la maxim de tehnologie în viaţa profesională şi privată. Peste 70 de milioane de teste de certificare ECDL/ ICDL au fost susţinute de peste 15 milioane de candidați. ECDL/ICDL este disponibil în peste 100 de țări printr-o rețea de 20.000 de centre de testare. Succesul nostru este menținut de inovația noastră continuă în dezvoltarea programelor de certificare, de angajamentul nostru față de metodologiile riguroase de realizare a testelor și de respectarea consecventă a standardelor noastre de asigurare a calității.

ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România din anul 2002, cu o reţea de peste 800 de centre de testare acreditate de-a lungul timpului, asigurând tuturor oportunitatea de a obține și de a-și certifica la un anumit nivel competențele digitale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orange a premiat noua generaţie de specialişti în telecomunicații

Articolul următor

Lucrările avansează la acoperișul Palatului Episcopal, distrus într-un incendiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share