Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forumul anual SUERD, în Capitală

În perioada 27-28 iunie va avea loc, la București, în marja deținerii de către România a Președinției rotative la Consiliul UE, sub moto-ul ”Promovăm coeziunea pentru o prosperitate comună în regiunea Dunării”, a 8-a ediție a Forumului Anual SUERD. România exercită, în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 octombrie 2019, Preşedinţia rotativă a SUERD.

 

În data de 27 iunie, la Palatul Parlamentului, sala Dimitrie Cantemir, în contextul Forumului Anual SUERD, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și MAE organizează  Reuniunea informală a responsabililor  guvernamentali cu economia şi mediul de afaceri din țările SUERD.

Temele de discuție vor viza măsurile de reducere a decalajului de competitivitate între IMM-uri în țările SUERD, structurile de sprijinire a afacerilor în regiunea Dunării, îmbunătățirea mediului de afaceri, extinderea și consolidarea lanțurilor de valori strategice în regiunea Dunării.

Pe întreaga durată a Forumului, Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat organizează, la Palatul Parlamentului, în sala I.I.C. Brătianu o Expoziție pentru promovarea bunelor practici de colaborare din statele SUERD (asociații ale oamenilor de afaceri, structuri de sprijin a afacerilor – incubatoare, acceleratoare de afaceri, clustere).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Altex a investit 5,3 milioane de euro pentru inaugurarea unui nou concept

Articolul următor

Coaliția pentru Dezvoltare a României, la pace cu Guvernul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share