Antreprenori Investitii Ultimele stiri

Altex a investit 5,3 milioane de euro pentru inaugurarea unui nou concept

ALTEX România continuă misiunea de lider care modernizează piața de retail electro-IT și deschide maine, 27 iunie 2019, în Brăila, un nou magazin, cel cu numărul 101 al rețelei naționale, sub un nou concept: CENTRU DE SERVICII ALTEX, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

 

Aflat pe Bulevadrul Dorobanților, nr. 415 în Brăila, magazinul are o suprafață amenajată de 4.380 de metri pătrați, din care 2.450 de metri pătrați suprafață construită, unde clienții vor beneficia pe lângă cel mai mic preț pentru echipamentele care sporesc confortul vieții, de servicii de livrare imediată, de service în magazin și de finanțare.

Deschiderea acestui nou magazin din Brăila face parte din strategia sustenabilă ALTEX omnichannel de a facilita accesul clienților la tehnologie și de a îmbunătăți constant serviciile astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața. Cu o investiție de peste 5,3 milioane de de euro și 29 de angajați, noul magazin ALTEX din Brăila sprijină și dezvoltarea comunității locale:

„În cele 10 luni de când am dat startul investiției, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajați locali, am amenajat 4380 de metri pătrați dintre care 2450 de metri pătrați suprafață construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, Director General COMETEX.

 

În plus noul magazin vine cu elememente noi, diferențiatoare față de alte magazine, sub un nou concept, cel de CENTRU DE SERVICII:

„Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din județul Brăila înseamnă un nou pas pe care ALTEX îl face pentru modernizarea pieței de retail electro-IT din România. Clienții din Brăila și din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care, prin cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, susținut de servicii de consultanță la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanațare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii și la servicii care să le îmbunătățească viața”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Un element de noutate adus de această deschidere este PUNCTUL DE SERVICE ÎN MAGAZIN, în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele și oferă rezolvare sau o rezoulție pe loc, în funcție de problema identificată:

Prin punctul de service în magazin reducem timpul de așteptare pentru reparații asigurând pe loc diagnosticarea și chiar, când se poate, repararea pe loc a produselor importante pentru clienții noștri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanție, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienților care caută rapid o soluție pentru curățare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Știrban, Director General, ALTEX Service Center.

 

O altă noutate pe care o aduce deschiderea noului magazin din Brăila este integrarea biroului CREDEX în conceptul de CENTRU de SERVICII ALTEX. Direct în magazin, specialiștii CREDEX vin în întâmpinarea clienților care doresc să se bucure de ofertele de lansare căutând, fără niciun comision de intermediere, cele mai bune oferte la creditele de nevoi personale la toate băncile partenere. Tot cu ajutorul specialiștilor CREDEX clienții pot avea acces și la alte produse de finanțare:

„Un pas spre mai bine pentru clienții ALTEX este noul concept de birou de rate CREDEX care oferă direct în magazin, într-un spațiu modern, soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor clienților: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări”, spune Engin Alaybayoglu, CREDEX.

 

ALTEX România se preocupă mereu să ofere clienților o experiență care merge mai departe de cumpărături, implicându-ne în activități care încurajează soluții ce contribuie la îmbunătățirea vieții, noul concept de CENTRU DE SERVICII fiind un model de sprijin al comunității locale care facilitează accesul clienților la tehnologie relevantă, servicii de consultanță, livrare imediată, service în magazin și finanțare.

 

Related posts

Inginer în industria automotive, dar pasionat de lut și lemn. Cum un tânăr din Sibiu și-a finanțat atelierul cu fonduri europene

Papuc Irina

Fermele Silvania vor produce carne și furaje ecologice

Nora Dumitrescu

Pitech concepe softul pentru brățările de urmărire a deținuților din Elveția

Nora Dumitrescu

Harghita: Cea mai mare productie de cartofi de dupa Revolutie, in unele zone – 35 de tone/hectar

Stefana Muresan

Numărul contribuabililor care îşi plătesc dările către Primăria Arad e în scădere

Robert Bloancă

Arome proprii – o platformă dedicată producătorilor locali din Regiunea Vest

Stefana Muresan

Infrastructură, sănătate și IT, priorități strategice pentru Oradea în 2019

redactia

Satu Mare: Al treilea pod se licitează din nou. Aproape 150 milioane lei, fără TVA

Stefana Muresan

ROMSILVA oferă spre vânzare peste 65000 de pomi autohtoni de Crăciun

redactia

500 de firme din Sălaj au cerut ajutor de la stat

Nora Dumitrescu

ADR Centru anunță relansarea competiției de proiecte pentru microîntreprinderi

Ligia Voro

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

Ionel Albu

Fabrica de medicamente Hyperion din Iași, achiziționată de investitori din Bulgaria și Belarus

redactia

Universitatea de Științe Agricole Cluj și-a cumpărat podgorie în Sibiu

Nora Dumitrescu

S-a semnat contractul pentru sectorul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Traian Dan

TEDxBaiaMare revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

Ionel Albu

MOL, două staţii de tip Fresh Corner în Buşteni şi Raşnov

Stefana Muresan

Program pilot pentru extinderea rețelei de gaz din România, promis de ministrul Lucrărilor Publice

Papuc Irina

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Incidentele cibernetice, în topul riscurilor de care companiile se tem, arată studiul anual Allianz Risk Barometer

Papuc Irina

Tur comercial în Transilvania al unei delegații austriece

Stefana Muresan

Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, în linie dreaptă

redactia

Companii românești, la cel mai mare târg agricol din lume

Stefana Muresan

Un nou transplant de cord la Institutul Inimii din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

Leave a Comment