Antreprenori Investitii Ultimele stiri

Altex a investit 5,3 milioane de euro pentru inaugurarea unui nou concept

ALTEX România continuă misiunea de lider care modernizează piața de retail electro-IT și deschide maine, 27 iunie 2019, în Brăila, un nou magazin, cel cu numărul 101 al rețelei naționale, sub un nou concept: CENTRU DE SERVICII ALTEX, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

 

Aflat pe Bulevadrul Dorobanților, nr. 415 în Brăila, magazinul are o suprafață amenajată de 4.380 de metri pătrați, din care 2.450 de metri pătrați suprafață construită, unde clienții vor beneficia pe lângă cel mai mic preț pentru echipamentele care sporesc confortul vieții, de servicii de livrare imediată, de service în magazin și de finanțare.

Deschiderea acestui nou magazin din Brăila face parte din strategia sustenabilă ALTEX omnichannel de a facilita accesul clienților la tehnologie și de a îmbunătăți constant serviciile astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața. Cu o investiție de peste 5,3 milioane de de euro și 29 de angajați, noul magazin ALTEX din Brăila sprijină și dezvoltarea comunității locale:

„În cele 10 luni de când am dat startul investiției, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajați locali, am amenajat 4380 de metri pătrați dintre care 2450 de metri pătrați suprafață construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, Director General COMETEX.

 

În plus noul magazin vine cu elememente noi, diferențiatoare față de alte magazine, sub un nou concept, cel de CENTRU DE SERVICII:

„Deschiderea celui mai mare magazin electro-IT din județul Brăila înseamnă un nou pas pe care ALTEX îl face pentru modernizarea pieței de retail electro-IT din România. Clienții din Brăila și din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care, prin cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, susținut de servicii de consultanță la raft, de livrare imediată, de ridicarea produselor vechi, de service în magazin, de finanațare accesibilă, le asigură accesul către noi tehnologii și la servicii care să le îmbunătățească viața”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Un element de noutate adus de această deschidere este PUNCTUL DE SERVICE ÎN MAGAZIN, în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele și oferă rezolvare sau o rezoulție pe loc, în funcție de problema identificată:

Prin punctul de service în magazin reducem timpul de așteptare pentru reparații asigurând pe loc diagnosticarea și chiar, când se poate, repararea pe loc a produselor importante pentru clienții noștri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanție, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienților care caută rapid o soluție pentru curățare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Știrban, Director General, ALTEX Service Center.

 

O altă noutate pe care o aduce deschiderea noului magazin din Brăila este integrarea biroului CREDEX în conceptul de CENTRU de SERVICII ALTEX. Direct în magazin, specialiștii CREDEX vin în întâmpinarea clienților care doresc să se bucure de ofertele de lansare căutând, fără niciun comision de intermediere, cele mai bune oferte la creditele de nevoi personale la toate băncile partenere. Tot cu ajutorul specialiștilor CREDEX clienții pot avea acces și la alte produse de finanțare:

„Un pas spre mai bine pentru clienții ALTEX este noul concept de birou de rate CREDEX care oferă direct în magazin, într-un spațiu modern, soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor clienților: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări”, spune Engin Alaybayoglu, CREDEX.

 

ALTEX România se preocupă mereu să ofere clienților o experiență care merge mai departe de cumpărături, implicându-ne în activități care încurajează soluții ce contribuie la îmbunătățirea vieții, noul concept de CENTRU DE SERVICII fiind un model de sprijin al comunității locale care facilitează accesul clienților la tehnologie relevantă, servicii de consultanță, livrare imediată, service în magazin și finanțare.

 

Related posts

12 milioane de euro pentru revitalizarea Parcului Etnografic din Hoia

Nora Dumitrescu

Finanțare asigurată pentru ocolitoarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Cristina Pop – Head of Asset Management Romania, P3

Ionut Oprea

Turismul religios din Maramureș, recunoscut de Ministerul Economiei

Nora Dumitrescu

1,7 milioane de euro pentru iluminat dinamic, în Cetatea Alba Carolina

Stefana Muresan

Portal regional al ADR Centru pentru propuneri de proiecte

Ligia Voro

Remus Borza, Lucian Isar și Răzvan Nicolescu vin la Tîrgu Mureș

Ligia Voro

La Cluj, s-a dat startul luptei împotriva risipei de pâine, prin campania „nu arunca pâinea”

redactia

Centura Aleșdului va costa 121 milioane de lei și va fi gata la 1 decembrie 2023

Traian Dan

5 abilități esențiale pentru viitor dezbătute la ediția a III-a a Conferinței Arhitecții Educației!

redactia

Evoluția kilometrilor de autostradă deschiși circulației în ultimii zece ani. Creștere cu peste 200%

redactia

Relansarea Rasei Pinzgau de Transilvania începe la Sângeorgiu de Mureș

Stefana Muresan

„Stradale” se deschide in Oregon Park

Transilvania Business

Fabrica de mobilier Antares, solicitată în noua capitală a Egiptului

Nora Dumitrescu

Americanii de la TE Connectivity au investit 6 mil. euro într-o fabrică de senzori la Giarmata

redactia

Premieră în județul Mureș – Municipiul Reghin s-a digitizat

Stefana Muresan

Strategia de smart city a Zalăului, adaptată la fondurile europene

Nora Dumitrescu

Nord Conforest va ridica Pădurea Clujenilor cu 4,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

Octavian Fodor, vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale

Nora Dumitrescu

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

Transportul din Maramureș, modernizat pentru aducerea de turiști

Nora Dumitrescu

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Emil Boc vrea organizarea unui mare turneu WTA la Cluj , cu sprijinul mediului de afaceri

Stefana Muresan

Leave a Comment