București Real Estate Ultimele stiri

P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale, o premieră

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, începe construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1, o premieră pe piața de logistică din România.

 

Prima fază a proiectului multifuncțional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane,
o cantină de 200 locuri și o cafenea. Proiectul are în vedere în fazele viitoare o extindere a capacității de cazare și adăugarea de noi servicii pentru chiriași în funcție de solicitările acestora, incluzând centru medical, servicii de curierat, ATM și curățătorie. Data estimativă de finalizare a primei faze a proiectului este sfârșitul lunii septembrie 2019. Compania de avocatura POP&PARTNERS a asistat P3 pe tot parcursul negocierii și semnării contractelor pentru acest proiect.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Cu o rata a șomajului de 1.3%, disponibilitatea forței de muncă în București și în zonele limitrofe devine o limitare din ce în ce mai acută, resimțită din plin și de chiriașii noștri. Pentru a-și acoperi nevoia de personal, unii chiriași transportă zilnic angajații de la distanțe considerabile, de până la 100 km. În dorința de a ameliora problema forței de muncă, am decis să dezvoltăm această facilitate de cazare în P3 Bucharest A1 Park ca și un beneficiu pentru actualii și viitorii noștri chiriași. Chiriașii vor putea utiliza hostelul pentru cazarea de angajați permanenți, pentru a-și suplimenta necesarul de angajați în perioadele de vârf, cât și pentru alte nevoi punctuale de cazare (echipe de intervenție, detașări din alte locații). Este primul proiect de acest gen din București și reflectă filozofia P3 de a oferi chirașilor nu numai un depozit, ci un întreg ecosistem care să faciliteze dezvoltarea afacerii lor”.

Fiecare cameră din hostel va avea o capacitate maxima de 3 paturi și va fi complet mobilată și utilată: frigider, TV, aer condiționat și wi-fi.

Operatorul hostelului este compania românească, Real Design SRL, sub brand-ul IQ Hostel, care are experiență în relocarea de personal la nivel național și servicii de HR, gestionând peste 5.000 de persoane relocate pentru proiecte din Timișoara, Arad, Pitești, Brașov, Oradea, Dej, Cluj, Sighișoara și Satu Mare.

Lucian Jantuan, Managing Partner, Real Design România, spune: “Suntem deosebit de încântați și onorați să facem parte din acest proiect unic în România și le mulțumim celor de la P3 pentru că au avut încredere în experiența noastră în relocare. Acest proiect este o soluție inovatoare pentru nevoile angajatorilor de a asigura angajaților condiții optime de cazare, astfel încât, prin reducerea timpul în care ajung la muncă să crească satisfacția și eficiența acestora. Un angajat mulțumit poate fi dedicat și mai eficient. Suntem optimiști că vom avea numeroase solicitări“.
Sînziana Pardhan adaugă: “Zilnic, peste 4.000 de angajati vin să lucreze în P3 A1 Bucharest Park, echivalentul a jumătate din populația Chiajnei sau a Domneștiului, comunele învecinate. Prin construirea proiectului multifuncțional dorim să încurajăm dezvoltarea unei adevărate comunități în cadrul parcului nostru. Angajații vor avea la dispoziție un supermarket și o cantină cu zonă de recreere, urmând ca pe viitor să adăugăm și alte servicii. Alături de terminalul multi-modal, proiectul multifuncțional vine să consolideze pachetul complex și unic de facilități pe care chiriașii le pot găsi în cadrul P3 Bucharest A1 Park și care deservesc cei peste 372.000 m2 de spații de depozitare”.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 372.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spații, cu livrare potențială în decurs de 6 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren începând din a doua parte a acestui an. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

Peste 50 de milioane de euro pentru tramvaie noi și modernizarea străzii Calea Bogdăneștilor – Timișoara

Ligia Voro

Ce firme fac angajări în Bihor

Traian Dan

România poate deveni țara din UE cu cele mai multe femei în domeniul IT&C

Stefana Muresan

Agraria va deveni o platformă pentru noile tehnologii agricole

Nora Dumitrescu

Grupul Teraplast Bistriţa finalizează anul cu afaceri de peste 800 milioane lei, dublu faţă de 2017

redactia

Școala de Bani lansează cursul online de educație financiară pentru părinți

Traian Dan

MedLife a finalizat achiziţia Ghencea Medical Center

Stefana Muresan

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

MUREȘ: Green Residence – un proiect rezidențial la cel mai înalt nivel!

Ligia Voro

Aproape 400 de kilometri din proiectul Via Transilvanica pot fi parcurși. Un nou traseu de 100 km este amenajat în județul Mureș

Papuc Irina

Un antreprenor cu trei facultăți a deschis un business în plină criză

Nora Dumitrescu

Kinderpedia integrează funcția de video conferință, pentru organizarea de lecții online

Ion Surdu

Asociația OncoHelp va participa la cel mai mare maraton caritabil din Timișoara – Timotion 2019

redactia

Milionarul Ștefan Gadola a adus o delegație din Kazahstan la Cluj

Nora Dumitrescu

Al nouălea tramvai Imperio, făcut la Astra Arad, a ajuns la Oradea

Traian Dan

Kaufland România lansează un nou apel de proiecte pentru ONG-uri

Traian Dan

Zona Plopiș vrea să atragă turiștii în Sălaj

Nora Dumitrescu

MADR: Peste 5.000 de crescători și 188 de furnizori, înregistrați în programul de susținere a raselor de porci Mangaliţa şi Bazna

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Ligia Voro

Cei mai doriți angajatori din România

Stefana Muresan

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Ionut Oprea

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Ionut Oprea

Proiect european derulat de Institutul Oncologic Cluj-Napoca pentru diminuarea bolii canceroase din România

Transilvania Business

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 8: Oprea Avicom și Puiul de Crăiești. Succesul construit pas cu pas

Transilvania Business

Leave a Comment