București Real Estate Ultimele stiri

P3 începe construcția unei clădiri multifuncționale, o premieră

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, începe construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1, o premieră pe piața de logistică din România.

 

Prima fază a proiectului multifuncțional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane,
o cantină de 200 locuri și o cafenea. Proiectul are în vedere în fazele viitoare o extindere a capacității de cazare și adăugarea de noi servicii pentru chiriași în funcție de solicitările acestora, incluzând centru medical, servicii de curierat, ATM și curățătorie. Data estimativă de finalizare a primei faze a proiectului este sfârșitul lunii septembrie 2019. Compania de avocatura POP&PARTNERS a asistat P3 pe tot parcursul negocierii și semnării contractelor pentru acest proiect.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Cu o rata a șomajului de 1.3%, disponibilitatea forței de muncă în București și în zonele limitrofe devine o limitare din ce în ce mai acută, resimțită din plin și de chiriașii noștri. Pentru a-și acoperi nevoia de personal, unii chiriași transportă zilnic angajații de la distanțe considerabile, de până la 100 km. În dorința de a ameliora problema forței de muncă, am decis să dezvoltăm această facilitate de cazare în P3 Bucharest A1 Park ca și un beneficiu pentru actualii și viitorii noștri chiriași. Chiriașii vor putea utiliza hostelul pentru cazarea de angajați permanenți, pentru a-și suplimenta necesarul de angajați în perioadele de vârf, cât și pentru alte nevoi punctuale de cazare (echipe de intervenție, detașări din alte locații). Este primul proiect de acest gen din București și reflectă filozofia P3 de a oferi chirașilor nu numai un depozit, ci un întreg ecosistem care să faciliteze dezvoltarea afacerii lor”.

Fiecare cameră din hostel va avea o capacitate maxima de 3 paturi și va fi complet mobilată și utilată: frigider, TV, aer condiționat și wi-fi.

Operatorul hostelului este compania românească, Real Design SRL, sub brand-ul IQ Hostel, care are experiență în relocarea de personal la nivel național și servicii de HR, gestionând peste 5.000 de persoane relocate pentru proiecte din Timișoara, Arad, Pitești, Brașov, Oradea, Dej, Cluj, Sighișoara și Satu Mare.

Lucian Jantuan, Managing Partner, Real Design România, spune: “Suntem deosebit de încântați și onorați să facem parte din acest proiect unic în România și le mulțumim celor de la P3 pentru că au avut încredere în experiența noastră în relocare. Acest proiect este o soluție inovatoare pentru nevoile angajatorilor de a asigura angajaților condiții optime de cazare, astfel încât, prin reducerea timpul în care ajung la muncă să crească satisfacția și eficiența acestora. Un angajat mulțumit poate fi dedicat și mai eficient. Suntem optimiști că vom avea numeroase solicitări“.
Sînziana Pardhan adaugă: “Zilnic, peste 4.000 de angajati vin să lucreze în P3 A1 Bucharest Park, echivalentul a jumătate din populația Chiajnei sau a Domneștiului, comunele învecinate. Prin construirea proiectului multifuncțional dorim să încurajăm dezvoltarea unei adevărate comunități în cadrul parcului nostru. Angajații vor avea la dispoziție un supermarket și o cantină cu zonă de recreere, urmând ca pe viitor să adăugăm și alte servicii. Alături de terminalul multi-modal, proiectul multifuncțional vine să consolideze pachetul complex și unic de facilități pe care chiriașii le pot găsi în cadrul P3 Bucharest A1 Park și care deservesc cei peste 372.000 m2 de spații de depozitare”.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 372.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spații, cu livrare potențială în decurs de 6 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren începând din a doua parte a acestui an. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

WDP, noi investitii la Oradea

Stefana Muresan

Avans ”foarte bun” pe şantierul celui mai dificil tronson (între nod Chețani – Luduș și nod Iernut) al Autostrăzii Transilvania

Stefana Muresan

Academia de Management al Ospitalității ohma by winsedswiss, inaugurată la Oradea

Traian Dan

În vizită la reşedinţa de vacanţă din Ibăneşti a Prinţului Dimitrie Sturdza

Stefana Muresan

Plimbări gratuite pe râul Timiș, cu hidrobiciclete, catamaran și canoe – program transfrontalier din fonduri europene

redactia

Hotelul clujean West City, renovat în pandemie

Nora Dumitrescu

Perspective pentru România de la Franz Weiler, CEO Uniqa Asigurări și președinte Foreign Investors Council

redactia

388 de bebelusi s-au nascut in primele 6 luni la maternitatea Polisano din Sibiu, in crestere cu 10% fata de anul trecut

Stefana Muresan

Premieră- Theodora Golf Club participă cu stand propriu la Go Expo Helsinki 2019, Finlanda

Stefana Muresan

Tineri antreprenori: Mihaela Bogdan, afacere cu produse cosmetice 100% naturale.

A. I.

Echipamente medicale Covid-19 cu finanțare UE pentru spitalele orădene

Traian Dan

Finantare nerambursabila pentru modernizarea drumului care poate decongestiona traficul de pe DN1

Stefana Muresan

În ritmul schimbării… Interviu cu Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group

Ionut Oprea

Farmec – afaceri de peste 50 milioane euro în 2018. Produsele, comercializate în peste 30 de state

Stefana Muresan

Cluj: Tetarom SA ar putea fi listată la Bursă

Stefana Muresan

Romsilva, investiții de peste 190 milioane lei pentru regenerarea pădurilor – 12.000 ha noi de pădure

Stefana Muresan

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Traian Dan

Ardelenii vor zbura pe litoralul românesc din iulie

Nora Dumitrescu

Chimcomplex a lansat planurile de dezvoltare a noii Companii Române de Chimie, după preluarea Oltchim

redactia

Numărul de angajați din industria serviciilor de afaceri din Cluj va crește cu 10% în 2020

Papuc Irina

Neon Lighting, înlocuită de Avril pe “strada Clujului”

Nora Dumitrescu

Elis Pavaje a finalizat achiziția fabricii Fruhwald, investiție de peste 1 mil. euro

redactia

„Oradea – Oraș verde” – Oradea își extinde spațiile verzi cu fonduri europene

Traian Dan

Ambasadorul Irlandei, interesat de mediul de afaceri din Timis

Stefana Muresan

Leave a Comment