București Real Estate Ultimele stiri

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK, care a presupus o investiție de peste 45 de milioane de euro. În prezent, clădirea are un grad de ocupare de aproape 100%. Chiriașii The Mark sunt companii precum Infosys, Deloitte, Dentons, WPP, Starbucks, Esky Travel și restaurantul The Mark /Rosan Grup.

„Suntem foarte încântați că putem anunța oficial deschiderea clădirii THE MARK. De fapt aceasta nu este doar o clădire de birouri, ci o comunitate. Am urmărit să oferim cel mai bun produs atât din punct de vedere arhitectural și durabilitate, dar și din punct de vedere al experienței pe care o trăiești lucrând sau vizitând THE MARK”, declară Friedrich Wachernig, membru în board-ul S IMMO AG.

 

Situat lângă Piața Victoriei, ansamblul THE MARK cuprinde două clădiri de birouri și este proiectat ca un turn elegant de 15 etaje, împreună cu un Podium de 6 etaje. Suprafața închiriabilă este de aproximativ 25.500 de metri pătrați dispunând de  300  locuri de parcare plus 44 de spații suplimentare de parcare în zona exterioară.

Conceptul artistic din interiorul clădirii al THE MARK a fost semnat de nonconformistul Aldo Giannotti.  “Zborul pașilor” („Flight of steps”), opera sa realizată în interiorul clădirii, ce include desene și  artele spectacolului, oferă noi perspective asupra clădirii. În lucrarea sa, artistul a vizualizat treptele ca pe o metaforă ce reprezintă viața omului și parcursul acestuia de la tinerețe, până la vârstă înaintată. Fiecare vizitator al clădirii va putea face parte din această experiență.

Proiectul THE MARK este creat de unul dintre cei mai recunoscuți arhitecți la nivel internațional, Chapman Taylor și propune mediului de afaceri din București o nouă perspectivă asupra modului de lucru și de viață. Este o clădire de birouri inteligentă în care tehnologia de ultimă generație și prezența artei creează atât un spațiu de lucru eficient și confortabil, cât și o experiență inedită. Clădirea are o fațadă inteligentă meteo sensibilă, care îi conferă o vizibilitate excelentă chiar și după lăsarea întunericului.

În primul trimestru al anului 2019, S IMMO AG a raportat venituri mai mari cu 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 47,8 milioane de euro (Q1 2018: 43,5 milioane euro). În ceea ce privește indicatorul EBITDA, rezultatele arată o creștere de 13,1% comparativ cu anul anterior, până la 19,5 milioane de euro (Q1 2018: 17,3 milioane euro).

Related posts

Investitor maghiar, apropiat al premierului Ungariei, a cumpărat hotelul Dacia din Satu Mare

Stefana Muresan

PRIA Drugs and Medicine Publicity

redactia

Fondurile europene, prioritatea Primăriei Oradea în 2019

redactia

Romanian Hospitality Awards: Baracca din Cluj, cel mai bun restaurant din Romania

redactia

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Bosch a înregistrat o creștere puternică în România

Stefana Muresan

Cea de-a V-a ediție a expo-conferinței Smart Cities of Romania

Ligia Voro

VIVO! în România

Transilvania Business

Acces la finanțare pentru IMM-uri, autorități locale sau proiecte de infrastructură. Statul vrea să creeze Banca Națională de Dezvoltare

Ion Surdu

C&W Echinox: in 2016, tranzactiile cu terenuri au atins un nou record

Ionut Oprea

Motivele care au dus la deficitul de Euthyrox pe piața din România: în luna aprilie s-au cerut cantități duble, față de luna martie

Papuc Irina

Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi

redactia

Cluj-Napoca: Investiții de peste 200 de milioane de euro din bani europeni

redactia

Stuful, cea mai ieftină soluție pentru acoperișuri durabile și ecologice. 90% din producția de stuf din Deltă, la export

redactia

Ministerul Transporturilor vrea să aloce 35,32 milioane lei pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată

Stefana Muresan

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Compania aeronautică IAR Braşov, profit net de 6 mil. euro, plus 19%, în 2018

Stefana Muresan

MADR: Peste 5.000 de crescători și 188 de furnizori, înregistrați în programul de susținere a raselor de porci Mangaliţa şi Bazna

Stefana Muresan

MedLife a deschis prima hyperclinică din Oradea, printr-o investiţie de 1,2 milioane euro

redactia

Doi studenți de la UTCN au creat aplicația care ajută părinții să depisteze problemele de vedere ale copiilor

Stefana Muresan

Tipografia din Apahida se va moderniza cu 4 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Stefana Muresan

HMS, Irum, Timflow – premiate pentru Produsul Anului, la Forest România

Ligia Voro

Star Construct, noi ansambluri rezidențiale lansate la TNI

Stefana Muresan

Leave a Comment