Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK, care a presupus o investiție de peste 45 de milioane de euro. În prezent, clădirea are un grad de ocupare de aproape 100%. Chiriașii The Mark sunt companii precum Infosys, Deloitte, Dentons, WPP, Starbucks, Esky Travel și restaurantul The Mark /Rosan Grup.

„Suntem foarte încântați că putem anunța oficial deschiderea clădirii THE MARK. De fapt aceasta nu este doar o clădire de birouri, ci o comunitate. Am urmărit să oferim cel mai bun produs atât din punct de vedere arhitectural și durabilitate, dar și din punct de vedere al experienței pe care o trăiești lucrând sau vizitând THE MARK”, declară Friedrich Wachernig, membru în board-ul S IMMO AG.

 

Situat lângă Piața Victoriei, ansamblul THE MARK cuprinde două clădiri de birouri și este proiectat ca un turn elegant de 15 etaje, împreună cu un Podium de 6 etaje. Suprafața închiriabilă este de aproximativ 25.500 de metri pătrați dispunând de  300  locuri de parcare plus 44 de spații suplimentare de parcare în zona exterioară.

Conceptul artistic din interiorul clădirii al THE MARK a fost semnat de nonconformistul Aldo Giannotti.  “Zborul pașilor” („Flight of steps”), opera sa realizată în interiorul clădirii, ce include desene și  artele spectacolului, oferă noi perspective asupra clădirii. În lucrarea sa, artistul a vizualizat treptele ca pe o metaforă ce reprezintă viața omului și parcursul acestuia de la tinerețe, până la vârstă înaintată. Fiecare vizitator al clădirii va putea face parte din această experiență.

Proiectul THE MARK este creat de unul dintre cei mai recunoscuți arhitecți la nivel internațional, Chapman Taylor și propune mediului de afaceri din București o nouă perspectivă asupra modului de lucru și de viață. Este o clădire de birouri inteligentă în care tehnologia de ultimă generație și prezența artei creează atât un spațiu de lucru eficient și confortabil, cât și o experiență inedită. Clădirea are o fațadă inteligentă meteo sensibilă, care îi conferă o vizibilitate excelentă chiar și după lăsarea întunericului.

În primul trimestru al anului 2019, S IMMO AG a raportat venituri mai mari cu 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 47,8 milioane de euro (Q1 2018: 43,5 milioane euro). În ceea ce privește indicatorul EBITDA, rezultatele arată o creștere de 13,1% comparativ cu anul anterior, până la 19,5 milioane de euro (Q1 2018: 17,3 milioane euro).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sumă record strânsă la a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon

Articolul următor

La Cluj-Napoca, nu îţi mai baţi capul cum plăteşti biletul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share