București Cultural Ultimele stiri

După doi ani la Imoteca, Diana Dragostin revine în grupul Artmark

Artmark Historical Estate, divizia imobiliară a grupului Artmark, anunță mărirea echipei de vânzări din București. Diana Dragostin se alătură companiei ca Fine Living Properties Manager, după doi ani pe o poziție similară în cadrul Imoteca. În noua poziție, va gestiona alături de alți doi membri ai echipei segmentul de proprietăți contemporane de lux – Artmark Contemporary Estate

Diana Dragostin și-a început cariera în vânzări în grupul Artmark în anul 2010. A petrecut șapte ani în echipa de Sales a Casei de Licitații, devenind Director de Vânzări. De pe această poziție, a plecat la Imoteca. În cadrul platformei spaniole, a preluat conducerea diviziei de Fine Living Properties și a contribuit la implementarea licenței brandului rezidențial de lux Fine&Country în România.

Cu ocazia preluării noii poziții în Artmark Historical Estate, Diana Dragostin a declarat:

„Artmark este și va fi mereu locul care mă reprezintă cel mai bine din punct de vedere profesional, unde mă întorc cu plăcere, pentru a prelua un departament din real estate, de această dată. Piața imobiliară duce lipsă, în momentul de față, de consultanți care să se ocupe în exclusivitate de segmentul Fine Living, care să deservească atât clientul cumpărător, cât și proprietarul din această sferă. Sunt pregătită să vin în întâmpinarea celor mai exigente nevoi din piață, în urma celor aproape 10 ani în vânzări doar în domeniul luxury și a experienței acumulate în investment consulting. Împreună cu Artmark Historical Estate voi pune bazele unei echipe noi, puternice, în domeniul rezidențial contemporan.”

Monica Barbu, CEO Artmark Historical Estate, a declarat:

„Investițiile în domeniul imobiliar reprezintă cel mai important instrument de depozitare a averii, pe locul doi situându-se investițiile în domeniul artei. Deși cele două piețe funcționează diferit, totuși arta și domeniul imobiliar se completează foarte bine. O proprietate de lux nu este completă fără artă, iar arta nu poate bucura privitorul fără un spațiu pe măsură în care să fie expusă. Prin activitatea grupului Artmark de peste 10 ani în domeniul artei, și de aproximativ 5 ani în domeniul proprietăților istorice, artistice și de lux, compania noastră are o înțelegere profundă a modului în care funcționează segmentul de lux. Diana are experiența celor două segmente, astfel încât ne bucurăm să îi urăm bun venit în echipa noastră.”

La 5 ani de la înființare, compania Artmark Historical Estate are în prezent o echipă de 11 specialiști. În luna mai, diviziei naționale de vânzări i s-a alăturat Daniel Lengyel, ca Senior Adviser pe regiunea Transilvania. Cu 9 ani de experiență în Real Estate, timp în care a ocupat funcția de coordonator proces vânzări garanții în Patria Bank, Daniel Lengyel gestionează acum regiunea cu cele mai multe monumente istorice din România.

Parte a grupului Artmark (unul dintre cei mai importanți promotori ai artei românești de patrimoniu și contemporane), divizia Artmark Historical Estate s-a înființat în 2014 și oferă accesul clienților la un segment special pe piața imobiliară: proprietăți contemporane de lux și proprietăți istorice și artistice precum palate, castele, cetăți, conace și vile vechi de secole, repere în Registrul Monumentelor Istorice. Creată după modelul marilor Case internaționale de licitații, Artmark Historical Estate promovează oportunități investiționale și un lifestyle aparte.

Related posts

Daniela Lulache nu mai este membru în CA al SN Nuclearelectrica SA

Ligia Voro

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Traian Dan

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Compania unui sătmărean construiește casele milionarilor din Londra. Ciorba Construction, premiată cu aur de o organizaţie susţinută de Guvernul Marii Britanii

redactia

Perspective pentru România de la Franz Weiler, CEO Uniqa Asigurări și președinte Foreign Investors Council

redactia

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

David Ciceo, în urma investiției de 3 mil. euro în Aeroportul Cluj: ”Suntem pregătiți pentru intrarea în Schengen”

redactia

Perla turistică a Transilvaniei își redeschide porțile spre adâncuri

Nora Dumitrescu

Trei hectare de parcuri din Oradea, amenajate cu fonduri europene de circa 23 milioane lei

Stefana Muresan

FOTO: Brandul Herlitz aniversează 30 de ani cu o primă surpriză: programul “Profesori fericiți pentru România”  

Ligia Voro

PRIA Gala Fermierilor Români va avea loc la Academia de Științe Agricole și Silvice în 27 septembrie 2018

redactia

Trei județe din Ardeal fac legea în producția de mobilier

Nora Dumitrescu

Proiect european de 50 mil. lei pentru modernizarea a 29 de străzi din municipiul Dej

redactia

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Patru licee din Sălaj, reabilitate cu fonduri europene

Stefana Muresan

Nouă destinații de ecoturism din România, promovate la Londra. Peste 80.000 de britanici vor vedea, discuta și citi despre România

redactia

Criza medicamentelor din România, rezolvată prin plafonarea taxei clawback

redactia

AFI Ploiești, certificat LEED Gold

Ionut Oprea

Clujul va găzdui Comitetul European al Regiunilor

redactia

Germanii de la Ara și-au închis magazinele din Ardeal

Nora Dumitrescu

Copiii de NASA ai Sibiului au nevoie de sprijin să ajungă la competiția finală din SUA

redactia

Top cei mai buni angajatori în 2018: Vodafone România, OMV Petrom şi Banca Transilvania, pe primele trei poziţii. Ministerul Apărării, în top 10

redactia

POZITIV TB: Ioana Oltean (Napoca Imobiliare): „Va fi o perioadă în care se va face diferența între cei care fac imobiliare după „ureche” și cei care lucrează profesionist cu strategii și resurse”

Ligia Voro

Primăria Timișoara vizează realizarea celui mai mare pasaj subteran din oraș, investiție de peste 30 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment