București Cultural Ultimele stiri

După doi ani la Imoteca, Diana Dragostin revine în grupul Artmark

Artmark Historical Estate, divizia imobiliară a grupului Artmark, anunță mărirea echipei de vânzări din București. Diana Dragostin se alătură companiei ca Fine Living Properties Manager, după doi ani pe o poziție similară în cadrul Imoteca. În noua poziție, va gestiona alături de alți doi membri ai echipei segmentul de proprietăți contemporane de lux – Artmark Contemporary Estate

Diana Dragostin și-a început cariera în vânzări în grupul Artmark în anul 2010. A petrecut șapte ani în echipa de Sales a Casei de Licitații, devenind Director de Vânzări. De pe această poziție, a plecat la Imoteca. În cadrul platformei spaniole, a preluat conducerea diviziei de Fine Living Properties și a contribuit la implementarea licenței brandului rezidențial de lux Fine&Country în România.

Cu ocazia preluării noii poziții în Artmark Historical Estate, Diana Dragostin a declarat:

„Artmark este și va fi mereu locul care mă reprezintă cel mai bine din punct de vedere profesional, unde mă întorc cu plăcere, pentru a prelua un departament din real estate, de această dată. Piața imobiliară duce lipsă, în momentul de față, de consultanți care să se ocupe în exclusivitate de segmentul Fine Living, care să deservească atât clientul cumpărător, cât și proprietarul din această sferă. Sunt pregătită să vin în întâmpinarea celor mai exigente nevoi din piață, în urma celor aproape 10 ani în vânzări doar în domeniul luxury și a experienței acumulate în investment consulting. Împreună cu Artmark Historical Estate voi pune bazele unei echipe noi, puternice, în domeniul rezidențial contemporan.”

Monica Barbu, CEO Artmark Historical Estate, a declarat:

„Investițiile în domeniul imobiliar reprezintă cel mai important instrument de depozitare a averii, pe locul doi situându-se investițiile în domeniul artei. Deși cele două piețe funcționează diferit, totuși arta și domeniul imobiliar se completează foarte bine. O proprietate de lux nu este completă fără artă, iar arta nu poate bucura privitorul fără un spațiu pe măsură în care să fie expusă. Prin activitatea grupului Artmark de peste 10 ani în domeniul artei, și de aproximativ 5 ani în domeniul proprietăților istorice, artistice și de lux, compania noastră are o înțelegere profundă a modului în care funcționează segmentul de lux. Diana are experiența celor două segmente, astfel încât ne bucurăm să îi urăm bun venit în echipa noastră.”

La 5 ani de la înființare, compania Artmark Historical Estate are în prezent o echipă de 11 specialiști. În luna mai, diviziei naționale de vânzări i s-a alăturat Daniel Lengyel, ca Senior Adviser pe regiunea Transilvania. Cu 9 ani de experiență în Real Estate, timp în care a ocupat funcția de coordonator proces vânzări garanții în Patria Bank, Daniel Lengyel gestionează acum regiunea cu cele mai multe monumente istorice din România.

Parte a grupului Artmark (unul dintre cei mai importanți promotori ai artei românești de patrimoniu și contemporane), divizia Artmark Historical Estate s-a înființat în 2014 și oferă accesul clienților la un segment special pe piața imobiliară: proprietăți contemporane de lux și proprietăți istorice și artistice precum palate, castele, cetăți, conace și vile vechi de secole, repere în Registrul Monumentelor Istorice. Creată după modelul marilor Case internaționale de licitații, Artmark Historical Estate promovează oportunități investiționale și un lifestyle aparte.

Related posts

Red Bull Romania isi stabileste biroul in Unirii View

Stefana Muresan

Carbochim şi-a majorat profitul de aproape 40 de ori, în primul trimestru

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. MOȘTENITORII. Horațiu Sebastian Călugăr, proprietar și administrator CIS GAZ SA: „Dacă ţi-ai asumat un lucru, trebuie să ai puterea şi onoarea să îl duci până la capăt, indiferent de rezultat”

Ligia Voro

„Comorile României”, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Patrimoniul UNESCO al României, prezentat într-o expoziție fotografică de excepție

Stefana Muresan

24REAL își extinde echipa și înființează un departament specializat în rezidențial

Transilvania Business

Operatorul Direct One, controlat de fratii Muresan din Cluj, a imprumutat 10 milioane de euro de la BCR si BRD pentru extinderea retelei de fibra optica a Capitalei

Stefana Muresan

Shakespeare School sărbătoreşte 15 ani

Ionut Oprea

Județul Covasna, promovat în Daily Mail cu imagini uimitoare din dronă

redactia

Producătorul de mezeluri LeFruMarin a înregistrat o creștere a vânzărilor la export

Papuc Irina

Alergia la polenul de ambrozie poate fi tratată natural

Ligia Voro

Parteneriatul dintre Regiunea Centru si Landul Brandenburg a împlinit 10 ani

redactia

Câți turiști și câți bani a atras Castelul Bran în anul 2019

Papuc Irina

Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din Romania (ROREG) – noi obiective pentru următorii 2 ani

Stefana Muresan

Stadionul Măgura, modernizat de Compania Națională de Investiții

Nora Dumitrescu

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

Au fost desemnate start-up-urile participante la Internet & Mobile World 2018

redactia

Primăria Sibiu anunță modernizarea unui alt cartier vechi de blocuri: investiție de aproape 40 de milioane de lei

Papuc Irina

TeraPlast lansează soluția optimă pentru instalații

Ligia Voro

Dezvoltarea pieței de imobiliare în prezent și viitor la ‘Real Estate & Construction Forum’

redactia

Primul autoturism hibrid produs în România a ajuns la Cluj

Nora Dumitrescu

Octavian Fodor, vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale

Nora Dumitrescu

AFIR: 112 milioane de euro pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole și pomicole

Stefana Muresan

Acord cadru pentru serviciile topografice si de cadastru privind imobilele din domeniul public si privat al Clujului

Stefana Muresan

KeysFin, despre impactul Brexit asupra economiei românești: Va fi marginal

Papuc Irina

Leave a Comment