Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Juriul Future Makers a ales 55 de idei de afaceri ale tinerilor

Juriul Future Makers a selectat 55 de echipe de tineri din toată țara în incubatorul de afaceri cu premii de 20.000 euro. 

 

Future Makers, program educaţional de antreprenoriat de viitor, aflat la a doua ediție, a desemnat finaliștii care trec în următoarea etapă. Juriul format din experți și antreprenori români a ales cele mai bune 55 de echipe care vor face parte din programul de incubare.

Tineri din 18 orașe, unde au avut loc ateliere de antreprenoriat cu 2000 de tineri, au propus peste 115 de idei de business orientate spre viitor. Cele selectate propun soluții diverse din peste 12 domenii, de la educație, mediu, sănătate, mobilitate și până la cele mai noi tehnologii care ne eficientizează activitățile în viața de zi cu zi și în business.

Din iulie până în noiembrie cele 55 de echipe își vor dezvolta împreună ideile şi afacerile pentru viitor prin ateliere, webinarii şi sesiuni de lucru. Fiecare echipă va avea alături, în cele 4 luni de incubare, un mentor, antreprenor sau specialist cu experienţă în industria aleasă. Echipele vor avea acces şi la un centru de resurse online, spaţiu de lucru şi un bootcamp de 3 zile alături de celelalte echipe finaliste.

 

20.000 de euro premii

Faza finală a competiţiei o reprezintă pitch-urile în faţa juriului format din Ioan Iacob, Managing Partner QUALITANCE; Mirona Păun, fondator Aventurile lui Tzitzi-Poc și mare câștigător Future Makers 2018; Radu Manolescu, Fondator K.M. Trust&Partners; Nicoleta Eftimiu, Country Manager Coca Cola România; Mihai Toader-Pasti, co-fondator EFdeN; Irina Anghel-Enescu, Managing Director SEEPEA; Sergiu Negut, antreprenor;  Andreea Roșca, antreprenor și Marius Ștefan, CEO Autonom.

Marea finală va avea loc pe 28 noiembrie, în cadrul conferinței internaționale anuală Future Summit, unde juriul va acorda 5 premii de 2.500 de euro fiecare şi marele premiu de 5.000 de euro. O echipă va avea șansa să câștige și premiul publicului de 2.500 euro în urma voturilor pe care fiecare video de promovare al echipelor îl va primi online în lunile octombrie și noiembrie.

“Future Makers oferă tinerilor din toată țara oportunitatea de a înțelege mai clar scenarii de viitor atât pentru industriile ce îi interesează, cât și în teme transversale ca viitorul muncii, impactul digitalizării sau noi modele de business. După conversații despre viitor și impact social și lucru direct cu peste 5500 de tineri în ultimii 4 ani în programele Social Innovation Solutions suntem încrezători în noile generații. Un spirit de agent al schimbării pare să fie din ce în ce mai prezent în tinerii din toată țara”. Ciprian Stănescu, co-fondator Future Makers și Managing Partner, Social Innovation Solutions
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bălțata românească câștigă teren în fața raselor bovine străine

Articolul următor

Studiu Deloitte: tehnologia blockchain, printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share