Antreprenori Harghita Ultimele stiri

Nora Seroussi a impresionat întreg mapamondul, prin originalitate, la Royal Ascot

Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, de la brandul românesc Seroussi, uimește din nou publicul din întreaga lume prin curajul si ideile sale originale. Invitată de 25 de ani să participe la celebra cursă de cai de la Royal Ascot, anul acesta și-a imaginat întruchiparea pălăriilor chiar din părul domnișoarelor prezente la eveniment.

Nimic mai usor pentru Nora Seroussi, care l-a convins pe hair stilistul român Cristi Pascu să realizeze coafuri, care să imite pălării elegante, care au fost etalate cu mândrie de Sara Al Attar, Francisca Dulceanu, Roxana Paraschivoiu și Emily Burghelea, prilej cu care momentul a fost împărtășit cu lumea întreagă pe pagina de Instagram a fanilor Ducesei  de Cambridge, Kate Middleton.

În al treilea weekend din fiecare an, Regina Marii Britanii, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, se deplasează la Ascot, prilej pentru supușii Coroanei de a o vedea de aproape, îmbrăcată într-unul din elegantele și colorate comple-uri, având întotdeauna o pălărie asortată. Regulile de protocol la acest eveniment – și la oricare eveniment al Casei Regale Britanice – sunt însă extrem de stricte, astfel încât scurtimea fustei domnișoarelor poate atrage interzicerea accesului. Rochiile cu breteluțe subțiri sunt și ele de neconceput, iar lipsa pălăriei e o adevărată infamie.

Când spunem Royal Ascot, vorbim despre o tradiție care vine din anul 1711, atunci Majestatea Sa Regina Anne a hotărât, venind călare de la Windsor, că acela ar fi locul potrivit pentru o cursă de cai. Interesant este că, în cele câteva zile de socializare la cel mai pretențios nivel, Regina și restul membrilor Casei Regale își fac apariția fix la ora 14.00, în caleașcă, și se opresc în locul numit Royal Enclosure. În acest loc se intră doar pe baza de invitație, iar anual participă la eveniment 300.000 de persoane. Premiile curselor se ridică la 7,3 milione de lire sterline.

“Am așteptat acest eveniment cu mult entuziasm și emoții, ca în fiecare an din cei 25 de ani în care am fost. Anul acesta mi-am dorit să venim cu un strop de originalitate, așa că l-am rugam pe bunul meu prieten Cristi Pascu să-și imagineze coafuri care să imite pălării elegante. Creațiile lui Cristi, extrem de elaborate și elegante, au stârnit admirația printre participanți. Chiar am rămas plăcut surprinsă să constat că, pe pagina de Instangram a fanilor Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, au fost postate foarte multe fotografii cu aceste coafuri-pălării, iar reacțiile publicului au fost pozitive. Acestea au fost făcute pentru reality show-ul meu, pe care-l produc împreună cu Eduard Irimia, și care o să fie grozav”, declară Nora Seroussi.

Related posts

OMV Petrom sponsorizeaza cu 10 milioane de euro primul spital specializat de oncologie pediatrica

redactia

Liceul German, redeschis la Sebeș, orașul cu investiții de peste 1 mld. de euro

Stefana Muresan

Un grup de antreprenori români a investit peste 300.000 de euro într-o reţea de 60 de magazine agricole

redactia

UBB lansează bursa "David Prodan", dedicată cercetătorilor din întreaga lume interesaţi de istoria românilor şi a Transilvaniei

Stefana Muresan

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, scrisoare către prim-ministru: „Am fost ignorați în procesul de redactare a măsurilor de sprijin”

Ion Surdu

Banca Transilvania a bătut palma cu APIA

Nora Dumitrescu

Comisia Europeană majorează sprijinul național acordat fermierilor până la 25.000 de euro. Plăți retroactive

Stefana Muresan

Afacerea unei clujence, apreciată de Prințul de Wales

Stefana Muresan

Afacere de familie în Maramureș: ulei presat la rece, din semințe de la producătorii locali

Stefana Muresan

Cel mai mare aquapark din estul Europei, investiție de peste 15 milioane de euro, în proiect la Timișoara

Stefana Muresan

Doi clujeni produc mezeluri vegetale și le exportă în Europa

Stefana Muresan

Ordin al Ministerului Sănătății: se suspendă pentru 6 luni exportul mai multor medicamente și dispozitive medicale

Papuc Irina

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Ion Surdu

Femei de top la The Woman Cluj

Nicolae Pop

Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi

redactia

Ministerul Transporturilor a absorbit aproximativ 820 de milioane de euro, situându-se pe locul doi, după agricultură

Stefana Muresan

76 mil. euro pentru românii din diaspora care vor să-şi deschidă o afacere

Stefana Muresan

Sergiu Paşca, tânărul din Aiud plecat în SUA unde descifrează misterele creierului uman, premiat pentru Excelență în Cercetare

redactia

Analiză PwC România: Construcțiile fără autorizație vor putea fi intabulate în cartea funciară. Care sunt condițiile

Papuc Irina

Lime România introduce abonamentul de 18 lei pentru un număr nelimitat de închirieri a trotinetelor electrice timp de o săptămână

Papuc Irina

Zalăul vrea să îi scutească pe contribuabili de impozitul pe clădiri

Nora Dumitrescu

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Nora Dumitrescu

Cea mai mare companie din Maramureș intră în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Stefana Muresan

Leave a Comment