București Cluj Energie Energy Mirror Of Romania Real Estate Ultimele stiri

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

 E-INFRA a anunțat astăzi că își extinde echipa de management, iar doi profesioniști cu experiență demonstrată preiau, începând din data de 1 iulie, roluri-cheie în companie: Marius Ghica se alătură holdingului în rolul de CFO iar Olga Melihov în postura de Group Strategic Development Director.

 

“Rămânem consecvenți planului de a construi, la nivelul E-INFRA, una dintre cele mai puternice echipe de profesioniști din România. Marius Ghica va fi principalul lider al performanței financiare a grupului. Marius ne va ajuta să transformam viziunile și proiectele strategice la care lucrăm în modele de business sustenabile și profitabile, care să concretizeze misiunea grupului E-INFRA, de a construi infrastructura modernă cu impact esențial și vizibil în creșterea calității vieții în România și în regiune. În paralel, Olga Melihov va avea misiunea de a ne aduce mai aproape de clienții noștri, transformând nevoia lor de infrastructură (infrastructure-as-a-service) în oportunități strategice de business pentru noi, dar și de a continua să dezvolte abordarea comercială integrată pentru cele 5 companii din grup pe toate ariile principale de infrastructură pe care le acoperim – energie, telecom, construcții și smart city declară Daniel Farmache, CEO, E-INFRA.

Marius Ghica aduce grupului o experiență solidă în energie și în proiecte strategice financiare complexe. Cariera sa se întinde pe mai mult de 20 de ani, dintre care peste 15 ani a ocupat poziții de senior management in audit, gestiune financiara, strategie și finanțe corporative în zona financiara si de corporate development, cu focus în industria petroliera, în principal in cadrul KMG International (grupul Rompetrol), Ernst & Young și Arthur Andersen.

„Mă alătur, de acum, unei echipe dinamice, cu ambiții mari. Infrastructura este obiectiv strategic în orice economie iar planurile de dezvoltare E-INFRA sunt construite în jurul unor nevoi reale și iminente de dezvoltare a infrastructurii critice.  Îmi doresc să contribui cu toată experiența acumulată până acum pentru a fructfica aceste oportunități atât în România cât și internațional.”

Olga Melihov, unul dintre profesioniștii cu o experiență demonstrată în piața regională de real estate, a ocupat anterior rolul de Country Manager la BNP Paribas Real Estate Romania, una dintre cele mai puternice filiale din Europa Centrală și de Est ale grupului.  Cu o experiență în management de peste 15 ani în regiune, Olga a avut roluri importante, în trecut, în cadrul Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de înființarea, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a condus aria de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

“Pentru mine E-INFRA reprezintă români care construiesc in Romania și pentru Romania, și am primit cu bucurie propunerea de a mă alătura acestei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare. Sunt nerăbdătoare să îmi aduc contribuția la implementarea noii strategii de dezvoltare și creștere sustenabila a business-ului, având ca obiectiv principal extinderea portofoliului de clienți și consolidarea de parteneriate naționale și internaționale la nivelul tuturor celor cinci companii ale holdingului.” 

 

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii, al căror rol este cel de a susține calitatea vieții oamenilor, printr-o infrastructură modernă.

Grupul E-INFRA activează în doua sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructura energetică, de telecomunicații și construcții civile.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 100 milioane de euro. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina www.e-infra.ro.

Related posts

40 de noi statii de reincarcare pentru masini electrice, prin implicarea BMW, Nissan, MOL si E.ON

Stefana Muresan

Brașovul, pus de ICEBERG pe harta europeană a transferului tehnologic

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Paula Rusu, expert în comunicare și relații publice

Ligia Voro

Alimentarea cu apă de la Gilău, cel mai mare proiect de infrastructură derulat în Sălaj. Primele contracte de lucrări, semnate în acest an

redactia

Uzina Mecanică Cugir, Star Transmission și Elit, cei mai mari contribuabili la bugetul local al orașului Cugir

Stefana Muresan

Peste 9 hectare la dispoziția companiilor în Parcul Industrial Tileagd din Bihor

Traian Dan

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Cluj-Napoca, buget de investiții de peste 131 mil. euro

Stefana Muresan

Atractivitate crescută pentru programul de internship al Star Transmission & Star Assembly

Ligia Voro

Centrul medical Sanovil din Bistriţa, afaceri de peste 6 mil. euro în 2018

redactia

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

Starbucks își deschide cafenele în serie la Cluj

Nora Dumitrescu

Corneliu Florin Buicu: Primele 300 de noi ambulanțe, distribuite către serviciile de urgență din țară

redactia

Începe competiția pentru prima ediție a Camp Kennedy RURAL

Ligia Voro

Maramureșul cere Europei linii de desfacere pentru micii producători

Nora Dumitrescu

Antreprenoriat Verde – Peste 4000 elevi construiesc proiecte care salvează planeta

redactia

B | Moxy No.2 for Milan!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România preia coordonarea Coaliției pentru Dezvoltarea României

Stefana Muresan

Acord fără precedent în lupta cu COVID-19: 6 giganți farmaceutici de pe piața produselor cu plasmă vor să dezvolte un tratament, fără branding. Și alte companii pot să se alăture

Papuc Irina

White Star Real Estate  a preluat Liberty Technology Park de la Fribourg Development

Ligia Voro

Holcim România și JA România continuă implicarea în proiectele de CSR

Traian Dan

Hidroserv a depus planul de reorganizare

Ligia Voro

FOTO: Brandul Herlitz aniversează 30 de ani cu o primă surpriză: programul “Profesori fericiți pentru România”  

Ligia Voro

Leave a Comment