București Cluj Energie Energy Mirror Of Romania Real Estate Ultimele stiri

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

 E-INFRA a anunțat astăzi că își extinde echipa de management, iar doi profesioniști cu experiență demonstrată preiau, începând din data de 1 iulie, roluri-cheie în companie: Marius Ghica se alătură holdingului în rolul de CFO iar Olga Melihov în postura de Group Strategic Development Director.

 

“Rămânem consecvenți planului de a construi, la nivelul E-INFRA, una dintre cele mai puternice echipe de profesioniști din România. Marius Ghica va fi principalul lider al performanței financiare a grupului. Marius ne va ajuta să transformam viziunile și proiectele strategice la care lucrăm în modele de business sustenabile și profitabile, care să concretizeze misiunea grupului E-INFRA, de a construi infrastructura modernă cu impact esențial și vizibil în creșterea calității vieții în România și în regiune. În paralel, Olga Melihov va avea misiunea de a ne aduce mai aproape de clienții noștri, transformând nevoia lor de infrastructură (infrastructure-as-a-service) în oportunități strategice de business pentru noi, dar și de a continua să dezvolte abordarea comercială integrată pentru cele 5 companii din grup pe toate ariile principale de infrastructură pe care le acoperim – energie, telecom, construcții și smart city declară Daniel Farmache, CEO, E-INFRA.

Marius Ghica aduce grupului o experiență solidă în energie și în proiecte strategice financiare complexe. Cariera sa se întinde pe mai mult de 20 de ani, dintre care peste 15 ani a ocupat poziții de senior management in audit, gestiune financiara, strategie și finanțe corporative în zona financiara si de corporate development, cu focus în industria petroliera, în principal in cadrul KMG International (grupul Rompetrol), Ernst & Young și Arthur Andersen.

„Mă alătur, de acum, unei echipe dinamice, cu ambiții mari. Infrastructura este obiectiv strategic în orice economie iar planurile de dezvoltare E-INFRA sunt construite în jurul unor nevoi reale și iminente de dezvoltare a infrastructurii critice.  Îmi doresc să contribui cu toată experiența acumulată până acum pentru a fructfica aceste oportunități atât în România cât și internațional.”

Olga Melihov, unul dintre profesioniștii cu o experiență demonstrată în piața regională de real estate, a ocupat anterior rolul de Country Manager la BNP Paribas Real Estate Romania, una dintre cele mai puternice filiale din Europa Centrală și de Est ale grupului.  Cu o experiență în management de peste 15 ani în regiune, Olga a avut roluri importante, în trecut, în cadrul Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de înființarea, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a condus aria de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

“Pentru mine E-INFRA reprezintă români care construiesc in Romania și pentru Romania, și am primit cu bucurie propunerea de a mă alătura acestei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare. Sunt nerăbdătoare să îmi aduc contribuția la implementarea noii strategii de dezvoltare și creștere sustenabila a business-ului, având ca obiectiv principal extinderea portofoliului de clienți și consolidarea de parteneriate naționale și internaționale la nivelul tuturor celor cinci companii ale holdingului.” 

 

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii, al căror rol este cel de a susține calitatea vieții oamenilor, printr-o infrastructură modernă.

Grupul E-INFRA activează în doua sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructura energetică, de telecomunicații și construcții civile.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 100 milioane de euro. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina www.e-infra.ro.

Related posts

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

Papuc Irina

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Parcare supraetajată cu 400 de locuri în zona centrală a municipiului Oradea, investiție de peste 17 mil. lei

Stefana Muresan

Organizația Mondială a Turismului: „Aveți răbdare. Stați astăzi acasă, ca să putem călători mâine”. Organizația își suspendă toate evenimentele până la 30 aprilie

Papuc Irina

Brânza de Țaga bate la porțile Europei

redactia

Autoliv vrea să atragă zeci de ingineri de dezvoltare și testare software pentru noua divizie de electronice de la Brașov

redactia

Industria națională de apărare a dezvoltat și produs un scaner termic de concepție 100% românească

Ion Surdu

Investiții de milioane de euro la Spitalul Municipal din Timișoara

Transilvania Business

3 new towers for Bucharest

Ionut Oprea

Rezultatele campaniei de investigaţii gratuite a FABC ”Nu am făcut destul!” 2018

redactia

Astăzi este Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Traian Dan

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

Papuc Irina

Techtex va produce măști cu filtru de protecție lângă Baia Mare

Nora Dumitrescu

Capitala minieră a României își primenește cinci zone industriale

Nora Dumitrescu

Încep înscrierile în competiţia E.ON Energy Globe Award România 2018

Stefana Muresan

Fabrica de Arme Cugir, contracte de zeci de milioane de dolari încheiate cu parteneri străini

redactia

Arad: Podgoria Miniş-Măderat, promovată turistic printr-un program dedicat sărbătorilor pascale

redactia

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, tranzitat de un milion de pasageri de la începutul anului

Stefana Muresan

Proprietarul SunGarden: “Hotelurile pot deveni acum centre pentru vârstnici”

Nora Dumitrescu

Concurență mare pentru un contract de 19 milioane de euro care prevede colectarea deşeurilor în Alba

Stefana Muresan

6 milioane €, prețul corect pentru reabilitarea Castelului Banffy din Răscruci

Nora Dumitrescu

iQuest devine Nagarro și își continuă activitatea în România sub noul brand

Papuc Irina

De marți, 12 ianuarie, orădenii își pot plăti taxele și impozitele locale

Traian Dan

Leave a Comment