Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu Mureş

Licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomuntară Ecolect Mureş pentru atribuirea contractului de delegare a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor municipale şi altor fluxuri de deşeuri, componente ale serviciului de salubrizare al judeţului Mureş pentru zona 2 Târgu-Mureş, estimată la valoarea de 59,3 milioane de lei, fără TVA, s-a încheiat fără ca vreo ofertă să fie declarată câştigătoare, informează www.licitatiapublica.ro.

 

Potrivit sursei citate, motivul anulării licitaţiei în data de 2 iulie 2019 îl reprezintă faptul că „au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme”.

Principala activitate care urma să fie prestată de câştigătorul licitaţiei era „colectarea separată a deşeurilor municipale din zona 2 Târgu-Mureş”.

Conform proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Municipale Solide din Judeţul Mureş” derulat de Consiliul Judeţean Mureş, judeţul Mureş este împărţit în şapte zone în ceea ce priveşte serviciile de colectare şi transport al deşeurilor municipale şi a altor fluxuri de deşeuri. În prezent, pentru şase zone (Sânpaul, Sighişoara, Reghin, Târnăveni, Bălăuşeri şi Râciu) s-a emis ordinul de începere a activităţii, singura zonă care nu a fost atribuită niciunei firme fiind zona 2, aferentă municipiului Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai mari tranzacții din al doilea trimestru al anului 2019

Articolul următor

2 milioane de euro pentru ambulatoriul spitalului din Gheorgheni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share