Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Portal regional al ADR Centru pentru propuneri de proiecte

ADR Centru va pregăti un portal regional unde reprezentanții autorităților publice locale, ai mediului de afaceri și ai societății civile vor putea să-și înscrie propunerile de proiecte, astfel încât ele să poată fi analizate în timp util și să fie corelate cu strategia regională de dezvoltare.

Anunțul vine după ce reprezentanții autorităților publice locale, ai mediului de afaceri și ai societății civile din Regiunea Centru s-au reunit la Alba Iulia pentru a discuta despre domeniile care au nevoie de finanțare, în concordanță cu direcțiile de dezvoltare prevăzute pentru perioada de finanțare 2021-2027. Această reuniune de lucru organizată de ADR Centru a avut ca scop definitivarea cadrului partenerial regional, precum și dezbaterea aspectelor privind pregătirea Regiunii Centru pentru elaborarea documentelor de planificare si programare aferente perioadei de programare 2021-2027. Participanții au discutat și despre situația la zi privind implementarea Programului Operațional Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Centru, astfel încât să poată fi pregătit un portofoliu solid de proiecte ce ar putea obține finanțare din fonduri europene în viitoarea perioadă.

Detalii privind Planul Regional de Dezvoltare a Regiunii Centru pentru perioada 2014–2020 se regăsesc pe www.adrcentru.ro, precum și pe site-ul www.regio-adrcentru.ro, Secțiunea ”Documente de Planificare și Programare 2014-2020”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Veste bună de la Bursă

Articolul următor

Sether lansează sether.com – platforma pentru monitorizare digitală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share