IT&C Ultimele stiri

Sether lansează sether.com – platforma pentru monitorizare digitală

Sether lansează sether.com, platforma profesională pentru digital marketing care oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza campaniile, mențiunile și recenziile din online pentru produse și branduri într-un singur ecran prietenos.

 

Platforma este o soluție completă pentru monitorizare rapidă, concepută pentru a facilita activitatea specialiștilor în marketing, brand managerilor, agențiilor și oamenilor de afaceri care doresc să îmbunătățească amprenta digitală a brandurilor de care sunt responsabili, folosind analize de date actualizate în timp real despre campanii și cuvinte cheie relevante.

Monitorizare Campaniilor Digitale: Sether se conectează la rețele de Social Media precum Facebook, Instagram Twitter, LinkedIn, dar și la conturile de Google Analytics și AdWords pentru a aduna într-un singur ecran toate informațiile relevante despre campaniile derulate. Campaniile sunt sincronizate automat folosind perioada stabilită de utilizator, astfel că se pot compara simplu și, mai ales, rapid toate rezultatele și se pot lua decizii având toate informațiile disponibile.

Recenzii și Mențiuni Media: Dashboard-ul pentru recenzii și mențiuni în media online este perfect integrat în ecranul principal și permite utilizatorilor să urmărească acele cuvinte cheie relevante pentru afacerea lor pe platforme multiple, simplificând administrarea comunității online. Managerii de brand pot alege să citească fiecare recenzie în parte, să configureze alerte media sau chiar să răspundă la anumite recenzii fără să părăsească platforma, în timp ce un spcialist în cpc poate să verifice doar dacă percepția generală a fanilor este pozitivă sau negativă folosind funcția de Sentiment Analysis.

“Lumea marketingului este în prezent un joc la care toată lumea vrea să ia parte și, mai ales, să câștige. Cu toate acestea, toți jucătorii sunt puternici, iar jocul în sine este supus unei continue metamorfoze, astfel că, dacă nu ești la curent cu toate schimbările de regulament, s-ar putea să te trezești pe banca de rezerve, urmărindu-i pe ceilalți cum urcă pe podium. Bineînțeles, și în digital marketing au loc schimbări rapide, iar, în acest moment, automatizarea anumitor procese îți poate deschide calea spre succes.

Compania noastră a înțeles că noile tehnologii pot face ca experiența tuturor cu marketingul digital să fie cât mai eficientă. Sether îți oferă tocmai această posibilitate, acel as din mânecă de care ai nevoie când vrei să-ți sporești eforturile și să-ți îmbunătățești rezultatele.

Sether dezvoltă în prezent tool-uri noi, folosind machine learning și AI, pentru a se asigura că succesul utilizatorilor este garantat. Ar trebui să ne imaginăm Sether ca un asistent personal de marketing. Pe scurt, Sether este echivalentul unei Alexa sau Siri pentru departamentul de marketing. Mereu acolo, mereu gata să ajute”,  explică Ovidiu Oancea, CEO Sether.

Echipa Sether a creat o experiență de utilizare fluidă, acordând o atenție suplimentară designului ecranului principal care oferă utilizatorului acces imediat la toate informațiile relevante, economisind timp și bani. În plus, platforma le permite specialiștilor în marketing să analizeze statistici detaliate și date despre media cu un singur click, astfel că fiecare utilizator este liber să aleagă gradul de complexitate de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

sether.com este o platformă minimalistă, fără informații și ad-ons inutile, suficient de intuitivă pentru a fi folosită de oameni de afaceri fără experiență în marketing și suficient de complexă pentru a oferi informații relevante și celor mai pretențioși specialiști în marketing.

Related posts

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Urbano Cluj Vest, o investiție de 14 milioane de Euro

Papuc Irina

ACEA: Vânzările de autoturisme Dacia în Europa, avans de 2,4% în februarie

Stefana Muresan

Comisarul Corina Crețu: 25 milioane de euro vor fi realocate IMM-urilor din domeniul digital din România

redactia

Digitalizarea învățământului preuniversitar, finalizată în maxim doi ani

redactia

Primăria Oradea, investiție de peste 12 mil. lei pentru construirea ”Podului Centenarului”

redactia

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

Fabrica din Brașov a germanilor de la REGE Automotive, cumpărată de americanii de la JD Norman Industries

Stefana Muresan

Lasselsberger va produce 8 milioane mp de plăci ceramice în România

Nora Dumitrescu

Cum arată în interior trenul direct Cluj – Viena

redactia

Teraplast a încheiat preluarea Politub pentru 21,8 mil. lei

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Ionut Oprea

Palatul Ullmann, unul dintre cele mai frumoase palate din Oradea, intră în reabilitare, investiție de peste 7 mil. lei

redactia

Standard8: 10 ani de PR și marketing la Sibiu

Papuc Irina

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Investiție de peste 3 milioane de euro într-o fabrică de ambalaje de carton, în parcul industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

Topul afacerilor din Zona industrială vest a Sibiului

Stefana Muresan

Mediul de afaceri chinez, studiat la Sibiu

Papuc Irina

Reabilitarea fostului cinematograf Libertatea din Oradea, 5 milioane de euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Stefana Muresan

Regiunea Centru ar da Bucureștiul pe Bruxelles

redactia

Afacerile spitalului Polaris din Cluj au crescut cu 30% anul trecut, la 20 mil. lei

redactia

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Studenții de la USAMV Cluj-Napoca “dau examen de licență” la Festivalul Alimentului

Ligia Voro

Leave a Comment