Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sether lansează sether.com – platforma pentru monitorizare digitală

Sether lansează sether.com, platforma profesională pentru digital marketing care oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza campaniile, mențiunile și recenziile din online pentru produse și branduri într-un singur ecran prietenos.

 

Platforma este o soluție completă pentru monitorizare rapidă, concepută pentru a facilita activitatea specialiștilor în marketing, brand managerilor, agențiilor și oamenilor de afaceri care doresc să îmbunătățească amprenta digitală a brandurilor de care sunt responsabili, folosind analize de date actualizate în timp real despre campanii și cuvinte cheie relevante.

Monitorizare Campaniilor Digitale: Sether se conectează la rețele de Social Media precum Facebook, Instagram Twitter, LinkedIn, dar și la conturile de Google Analytics și AdWords pentru a aduna într-un singur ecran toate informațiile relevante despre campaniile derulate. Campaniile sunt sincronizate automat folosind perioada stabilită de utilizator, astfel că se pot compara simplu și, mai ales, rapid toate rezultatele și se pot lua decizii având toate informațiile disponibile.

Recenzii și Mențiuni Media: Dashboard-ul pentru recenzii și mențiuni în media online este perfect integrat în ecranul principal și permite utilizatorilor să urmărească acele cuvinte cheie relevante pentru afacerea lor pe platforme multiple, simplificând administrarea comunității online. Managerii de brand pot alege să citească fiecare recenzie în parte, să configureze alerte media sau chiar să răspundă la anumite recenzii fără să părăsească platforma, în timp ce un spcialist în cpc poate să verifice doar dacă percepția generală a fanilor este pozitivă sau negativă folosind funcția de Sentiment Analysis.

“Lumea marketingului este în prezent un joc la care toată lumea vrea să ia parte și, mai ales, să câștige. Cu toate acestea, toți jucătorii sunt puternici, iar jocul în sine este supus unei continue metamorfoze, astfel că, dacă nu ești la curent cu toate schimbările de regulament, s-ar putea să te trezești pe banca de rezerve, urmărindu-i pe ceilalți cum urcă pe podium. Bineînțeles, și în digital marketing au loc schimbări rapide, iar, în acest moment, automatizarea anumitor procese îți poate deschide calea spre succes.

Compania noastră a înțeles că noile tehnologii pot face ca experiența tuturor cu marketingul digital să fie cât mai eficientă. Sether îți oferă tocmai această posibilitate, acel as din mânecă de care ai nevoie când vrei să-ți sporești eforturile și să-ți îmbunătățești rezultatele.

Sether dezvoltă în prezent tool-uri noi, folosind machine learning și AI, pentru a se asigura că succesul utilizatorilor este garantat. Ar trebui să ne imaginăm Sether ca un asistent personal de marketing. Pe scurt, Sether este echivalentul unei Alexa sau Siri pentru departamentul de marketing. Mereu acolo, mereu gata să ajute”,  explică Ovidiu Oancea, CEO Sether.

Echipa Sether a creat o experiență de utilizare fluidă, acordând o atenție suplimentară designului ecranului principal care oferă utilizatorului acces imediat la toate informațiile relevante, economisind timp și bani. În plus, platforma le permite specialiștilor în marketing să analizeze statistici detaliate și date despre media cu un singur click, astfel că fiecare utilizator este liber să aleagă gradul de complexitate de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

sether.com este o platformă minimalistă, fără informații și ad-ons inutile, suficient de intuitivă pentru a fi folosită de oameni de afaceri fără experiență în marketing și suficient de complexă pentru a oferi informații relevante și celor mai pretențioși specialiști în marketing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Portal regional al ADR Centru pentru propuneri de proiecte

Articolul următor

Continental lansează tehnologii pentru producția de serie pentru robo-taxiuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share