Cluj Cultural Ultimele stiri

Începe ediția a 7-a a Electric Castle!

Cu peste 300.000 de metri pătrați amenajați de la zero pentru a deveni spațiul experiențelor de top în muzică, arte, fashion, sport și entertaiment, Electric Castle urmează să-și deschidă porțile miercuri, 17 iulie, ora 14:00, pentru cea de-a 7 ediție. Cu un minim de timp alocat în cele 2 zile rămase, zecile de mii de participanți pot să rezolve on sau offline aproape toate detaliile logistice, de la transport și până la pregătirea bugetului, astfel ca odată intrați în festival să se poată dedica exclusiv distracției.

 

Accesoriul preferat al următoarelor zile, brățara de festival poate fi ridicată chiar și astăzi, în cele două puncte speciale deschise, în Iulius Mall și Cluj Arena, până la sfârșitul zilei, ceea ce va asigura prioritate atât la îmbarcarea în autobuze, cât și la intrarea în festival. Cei care nu reușesc să profite de acest pre-start, o vor face direct la porțile de acces din Bonțida, cu un detaliu foarte important de reținut: orice bilet trebuie să fie nominal și să conțină o adresă, indiferent de formatul (electronic sau printat) sau modalitatea în care a fost obținut. Accesul minorilor în festival este gratuit până la 12 ani, însă doar cu însoțitor până la 15 ani. Tinerii între 16 și 18 ani vor trebui să prezinte acordul părinților înainte de a-și ridica brățara.

Dintre diversele variante existente pentru a ajunge în festival, organizatorii recomandă fie linia specială de autobuze, fie trenurile, un mod de a evita aglomerarea traseului rutier deloc generos între Cluj-Napoca și Bonțida. Autobuzele vor circula non stop, începând cu miercuri, ora 8:00, biletele putând fi deja cumpărate online de aici https://bit.ly/2LMfmrw sau direct cu brățara de la autobuze. Toate trenurile care tranzitează Bonțida vor opri în halta satului, la distanță de aproximativ o oră între ele pe perioada zilei, orarul în detaliu existând inclusiv pe site-ul festivalului aici https://bit.ly/2Jy9xwf.

Mașina personală rămâne o alternativă, peste 5.000 de locuri de parcare sunt pregătite în aria festivalului, însă organizatorii o recomandă doar celor care știu că au mai puține drumuri de făcut sau celor generoși, care o vor împărți cu prietenii. Biletele de parcare e mai bine să fie achiziționate online pentru a salva timp și bani. Oferte speciale există și pentru cei care vor să utilizeze serviciile alternative Bolt sau Pony, cu tarife adaptate.

Electric Castle este, de ani buni, un festival în care banii cash pot fi folosiți doar la încărcarea brățării.  Chiar dacă în festival vor exista suficiente puncte de top up, cel mai simplu e ca operațiunea de transfer a banilor pe brățară să fie efectuată online, din contul individual al fiecărui participant; va ajuta mult și la returnarea eventualelor sume rămase necheltuite.

Cum puțin simț practic, bagajele pot fi foarte ușoare, supermarketul Lidl va fi deschis în aria festivalului, oferind tot ce e necesar. Ținutele extravagante pot fi asumate chiar și de cei care vor ocupa cele 17.000 de locuri din campinguri, landromatele disponibile promite un refresh imediat pentru orice tip de haine. Pentru cei care petrec mai putin timp în festival, există zona de lockers unde pot fi depozitate bunuri, de preferabil pe o perioadă mai scurtă.

Zonele de food court au fost extinse odată cu această ediție, atât în festival, cât și în campinguri, care au propriile zone de lounge. Gusturile sunt respectate în diversitatea lor, cu oferte pe măsură, indiferent de regimul vegan, vegetarian sau foarte proteic adoptat.

0740.221.022 – numărul Safety Line pentru ediția din acest an. Politica Zero Toleranță la orice tip agresiune începe cu modul în care decidem cu toții că nu ignorăm situații ce pot degenera și solicităm intervenția echipelor speciale de security.  Linia va funcționa non stop.

Mai multe detalii despre acces, lucruri permise sau nu în incita festivalului, politica de safety pot fi regăsite pe www.electriccastle.ro

Related posts

Brokerii clujeni vor să crească lichiditatea acțiunilor MedLife

Nora Dumitrescu

Seda Invest, la 20 de ani de la fondare: Ne-am menținut poziția în piață, ne-am atins obiectivele

Ion Surdu

Imagini cu fotbaliști renumiți pe aleile Parcul dendrologic din municipiul Carei

Traian Dan

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Traian Dan

CEO Erste Group şi proprietarul BCR: Taxa pe active, neplăcută, dar nu un dezastru. BCR ar urma să plătească 170 mil. euro

redactia

[Enjoy Transylvania!] Szeklerland. Traditions and crafts – Heritage from bygone times

Transilvania Business

Maramureșul se implică în două proiecte turistice

Nora Dumitrescu

Fabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Ligia Voro

Construcții SA și Sfera Con SRL vor reabilita o secție a Spitalului Județean Sibiu, contract de peste 9 mil. lei

redactia

Excelenţa, răsplătită la Ziua Naţională a Bălţatei

Ligia Voro

Comisarul european pentru inovare va acorda audiențe la Cluj

Nora Dumitrescu

Bazin de înot de 1,3 milioane de euro într-o comună din Transilvania

Nora Dumitrescu

Sibienii de la SC Constructii SA vor repara drumurile din Vâlcea. Contract de peste 15 milioane de euro

redactia

Compania maghiară Terran, producătoare de ţigle din beton, a investit 5 mil. euro într-o fabrică în Câmpia Turzii

Stefana Muresan

Oradea, Târgu Mureș și Timișoara – orașele cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Stefana Muresan

Laboratorul de prăjituri, componenta dulce Pansab Reghin

Ligia Voro

Viaţa dacilor liberi, prezentată într-o expoziţie în Cetatea Oradea

Stefana Muresan

UVT, printre cele mai bune 1000 de universități din lume

Stefana Muresan

Noul ambasador al Israelului la București, despre relația cu România : Un prieten adevărat, pe care putem să ne bazăm în cadrul UE

redactia

La Craiova, primul Club de Programare dedicat elevilor cu deficiențe de auz din România Ford Romania

Ligia Voro

Ministrul Finanțelor: Firmele și instituțiile publice vor comunica de la distanță cu Trezoreria Statului

Ion Surdu

Masterat Bosch la Universitatea Babeș Bolyai

Nora Dumitrescu

Fermierii bihoreni au primit peste 3,2 milioane de lei pentru motorină

Traian Dan

Recomandările lui Daniel Metz (NTT DATA) pentru menținerea IT-ului la Cluj

Stefana Muresan

Leave a Comment