Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Carabulea pierde procesul cu Patria Bank, hotârârea poate fi atacată

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a pierdut în primă instanță procesul cu Patria Bank în care a solicitat plata sumei de 36.437.587 lei reprezentând contravaloarea acțiunilor pe care le deținea la momentul retragerii sale din societate.

 

Patria Bank a anunțat astăzi, printr-un raport curent remis Bursei de Valori București că Tribunalul București – Secția VI-a Civilă a pronunțat în dosarul nr. 22659/3/2018, având ca obiect cererea de chemare în judecată formulată de Ilie Carabulea prin care solicitase instanței să dispună obligarea Patria Bank SA, în calitate de pârâtă, la plata sumei de 36.437.587 lei reprezentând contravaloarea acțiunilor deținute de reclamant la momentul retragerii sale din societate (25.10.2016), precum și a dobânzii legale aferente, calculată de la dată introducerii cererii de chemare în judecată și până la dată plății sumei mai sus menționate, hotărârea nr. 2096/2019, prin care  cererea de chemare în judecată a fost respinsă.

Potrivit minutei care pe portalul instanțelor, completul de judecată a hotărât, în data de 11 iulie, următoarele: “Respinge ca prematură cererea de chemare în judecată modificată. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în sumă de 19.553,61 lei. Cu apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă”.

Sursa foto: Turnul Sfatului – www.turnulsfatului.ro 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Directorul Nuclearelectrica ar putea încasa suplimentar peste 25.000 euro pe an

Articolul următor

Începe ediția a 7-a a Electric Castle!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share