Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Synevo România deschide primul său centru de recoltare din Mureș 

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și laborator, a inaugurat pe data de 8 iulie primul său centru modern de recoltare din județul Mureș. Acesta este al 35-lea județ din țară în care compania este prezentă.

 

Noul punct de recoltare din județul Mureș este amplasat în apropierea spitalului județean din Târgu Mureș, pe strada Molter Karoly, Nr 3. Târgu Mureș este unul din cele mai importante centre universitare și medicale din țară.

În noul centru de recoltare pacienții pot beneficia de analize medicale uzuale și de diagnostic avansat realizate atât din probe de sânge, cât și din probe ginecologice.

„Synevo face anul acesta un pas important în procesul de extindere regională pătrunzând cu centre de recoltare în premieră în județe importante precum Mureș. Calitatea personalului și învățământului medical din Târgu Mureș vin în completarea paletei ample de teste pe care le punem la dispoziția pacienților. În acest moment putem realiza peste 2.000 de teste, unele dintre ele foarte complexe și avansate”, a declarat Radu Piciu, Director Regional pentru zona Centru Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. Anul trecut peste 2,9 milioane români au accesat serviciile laboratoarelor Synevo, iar numărul total de teste efectuat a fost de 16,4 milioane, în creștere cu 9% față de anul anterior.

Cererea în creștere pentru servicii de diagnostic de calitate, precum și extinderea rețelei Synevo la nivel național au determinat compania să investească în îmbunătățirea automatizării etapelor pre și post analitice din Laboratorul Central Synevo. În acest sens, compania a achiziționat anul trecut un nou echipament Cobas complet, unic în România, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro.

De la începutul acestui an Synevo a mai lansat 11 puncte de recoltare în județele Arad, Timiș, Ploiești, Vaslui, Suceava, Călărași, Constanța, Covasna, Sibiu și București, la care se adaugă un laborator modern inaugurat în orașul Ploiești.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oferta investiţională a României, promovată în Japonia

Articolul următor

Platforma Profesională în Domeniul Forestier, lansată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share