Cluj Real Estate Ultimele stiri

Colliers administrează birourile The Office din Cluj-Napoca

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru birourile The Office din Cluj-Napoca, deținute de către Dedeman, lanțul românesc de magazine de bricolaj care în 2018 a marcat intrarea pe piața imobiliară prin achiziția proiectului de birouri The Bridge din București. Astfel, portofoliul total administrat de Colliers ajunge la o suprafață de aproape 500.000 mp: 210.000 mp sunt aflați în afara Bucureștiului, din care peste 100.000 mp reprezintă doar birouri.

 

Echipa de property management a Colliers își extinde activitatea în mod constant prin diversificarea serviciilor oferite și a portofoliului, pornind de la clădiri de birouri din București spre spații de birouri și industriale aflate în orașe mari din țară, precum Brașov, Timișoara sau Arad. Colaborarea de lungă durată pe care am dezvoltat-o cu proprietarii ne-a dovedit că și în centrele regionale există un mare interes în ceea ce privește calitatea administrării unui proiect pentru a asigura o bună performanță a acestuia. Iar un proiect imobiliar performant aduce valoare adăugată atât pentru proprietar, cât și pentru regiunea sau orașul în care se află”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.
„În acest context, The Office devine al patrulea proiect de birouri din afara Capitalei care intră în portofoliul administrat de Colliers, Cluj-Napoca devine al patrulea oraș regional în care oferim astfel de servicii, iar divizia de property management a Colliers își consolidează poziția de top pe o piață care se dezvoltă din ce în ce mai rapid la nivel național. Portofoliul de birouri pe care îl administrăm crește acum la un total de 370.000 mp, din care 270.000 mp de birouri în București și ușor peste 100.000 mp de birouri în afara acestuia”, a adăugat Oana Adjudeanu.

Complexul de birouri The Office este localizat în centrul orașului Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dinamice orașe regionale din țară. Cele trei faze ale proiectului au fost finalizate în 2017, iar în decursul acestui an au fost achiziționate de către Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc. Cu un concept arhitectural complex, zone verzi care stimulează creativitatea și cu o ofertă variată de servicii – cafenele, restaurante, farmacie etc. – The Office oferă o experiență plăcută tuturor angajaților companiilor chiriașe, fiind un adevărat standard pentru birouri de clasă A în regiunea Transilvaniei. De asemenea, complexul este certificat BREEAM Excellent, fiind primul complex de birouri din afara Capitalei care obține acest nivel de certificare verde. Suprafața închiriabilă The Office de aproape 64.000 mp este ocupată în totalitate de firme din industria IT&C sau servicii.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relația dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar, precum și consultanță pentru crearea de comunități la nivel de proiect.

Portofoliul total administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower și Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Moșilor Office Building, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

 

Related posts

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

Ligia Voro

Gheorghe Seculici, ales vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Stefana Muresan

Cinci din top10 firme din județul Hunedoara au avut afaceri mai mari în 2019: peste 263 milioane de lei în plus

Ion Surdu

Vizita vicepremierului Ana Birchall la Departamentul Energiei

Stefana Muresan

Unul dintre puținele județe care are un plan județean de gestionare a deșeurilor: Acces la fonduri de milioane pentru investiții necesare

Ion Surdu

Portalul primăriilor digitale – primariamea.ro, gratuit în acest an

Traian Dan

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

Stefana Muresan

La Star Assembly și Star Transmission ai mediul perfect în care să crești și să te dezvolți!  

Ligia Voro

Finanțare de 60 milioane lei pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

Prețul gazelor românești cu 33% mai mare decât cel din import

Ligia Voro

Zalăul va avea un parking public de 1,6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Un celebru arhitect din Cluj va superviza concursul pentru urbanismul Sibiului

Nora Dumitrescu

Libris.ro: creștere cu 28% și cifră de afaceri de peste 40 de milioane de lei, în 2018

Stefana Muresan

Companiile de tehnologie și-au majorat de patru ori afacerile și echipele din România între 2009-2019

Papuc Irina

Cluj: Aqua Park pe 10 hectare, investiţie de 25 de milioane de euro

Stefana Muresan

Nemții de la Ara și-au redeschis outleturile din Sălaj și Bihor

Nora Dumitrescu

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

Cabana Vadu Crișului, centru de monitorizare și promovare a naturii

Traian Dan

Investiţie de 6 milioane de euro într-o fabrică de acumulatori la Oradea

Traian Dan

Peste 150 de milioane de lei sprijin pentru apicultori în perioada 2020 – 2022

Traian Dan

AAGES, contract cu unul dintre principalii producători de componente auto din lume

Stefana Muresan

Află cum să răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual la webinariile „Afacerea ta în mediul online”

Papuc Irina

Leave a Comment