Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VO Bacău – lucrările au început cu 4 luni mai devreme 

Perioada contractuală pentru finalizarea proiectării Variantei Ocolitoare Bacău era 23 iulie 2019, a anunțat în această după-amiază Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

 

Acest lucru presupunea ca lucrările să înceapă mâine, 24 iulie 2019, însă, constructorul UMB Spedition SRL a finalizat perioada de proiectare în termen mult mai scurt, astfel încât lucrările au început încă din data de 08 martie 2019.

Aceasta a permis începerea lucrărilor  cu 4 luni mai devreme pe șantierul VO Bacău, unde stadiul fizic a ajuns deja la 32 %.

Varianta ocolitoare a Municipiului Bacău are o lungime de 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă.

Valoarea contractului este de 668,3 milioane lei, iar durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuție a lucrărilor și o perioadă de garanție de 84 de luni.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Teren degradat, transformat în zonă de agrement în municipiul Arad

Articolul următor

Dezvoltarea sectorului IT, o prioritate pentru Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share