Constanța Eveniment IT&C Slider Ultimele stiri

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ceea ce în urmă cu patru ani era o un concept-pilot inedit de eveniment a devenit anul acesta o competiție de sailing cu acte în regulă. Peste 200 de participanți, 21 de veliere și o comisie de arbitraj se vor întrece pe Marea Neagră la Regatta IT, singura competiție de sailing dedicată pasionaților de tehnologie. Evenimentul este organizat de Softlead și va avea loc în week-end-ul 7-8 septembrie, în Marina Life Harbour Limanu.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment. Echipajele înscrise la ediția de anul acesta a competiției Regatta IT reprezintă companiile: Uipath, Zitec, Roweb, Netopia Payments, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline, Tremend, Mirro, Piticlic, Enterprise Concept, Aquasoft, Powernet, Forcepoint, Softlead.

“Ne-am dorit ca ediția de anul acesta să fie un festival al emoțiilor, adrenalinei, curajului, dar și al gusturilor, așadar am creat în jurul conceptului o conexiune specială cu branduri partenere, ce au viziune comună cu cea propusă de eveniment, dar și cu cea a companiilor participante”, a declarat Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Printre cei 200 de participanți se numără programatori, testeri, reprezentanți top și middle management sau specialiști ai departamentelor de marketing sau de resurse umane.

Fiecare dintre companiile participante vor avea ocazia de a-și pune în valoare brandul de angajator, de a participa la activitățile competiției din postura colegilor de echipaj, nivelele de management fiind lăsate pe ponton. Evenimentul încurajează spiritul liber al oamenilor tehnici, deschiderea lor către comunicare, natură și implicare în atingerea obiectivului principal: voie bună și, desigur, obținerea unui loc pe podium.

Pentru ca întreaga poveste a evenimentului să respecte regulile de bună organizare, o comisie de cursă, formată din arbitrii profesioniști, va veghea la întreaga desfășurare a competiției.

 

Brand de angajator pus în valoare la Regatta IT

Prin participarea la Regatta IT, companiile cresc vizibilitatea brandului de angajator, un element esențial în contextul pieței de recrutare, în special în industria IT. Astfel, un teambuilding inedit, o ieșire pe mare organizată într-un weekend, implicarea unei echipe întregi în activități de sailing pentru un obiectiv comun și pregătirile ce preced evenimentul, toate acestea readuc în prim plan misiunea și valorile organizaționale în cel mai prietenos mod posibil.

Dotați cu bună voie, zâmbete, tricouri, șepci sau steaguri cu însemnele companiei pe care o reprezintă, angajații din companiile de IT își iau din Regatta dedicată lor doza de entuziasm, inovație și creativitate de care au nevoie pentru ca viața de angajat să fie completă.

 

Peste 75% dintre participanți revin de la an la an

Regatta IT a devenit tradiție pentru cei mai mulți dintre participanți, evenimentul fiind așteptat cu nerăbdare de angajați, dar și de partenerii fiecărei ediții. În multe dintre companiile cu maxim 20 de angajați, Regatta IT este teambuilding-ul ideal, în timp ce pentru companiile mari sau foarte mari competiția a creat echipaje dedicate. Pentru toți, însă, bucuria competiției este unică și reprezintă motivul principal al revenirii.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

 

Un eveniment susținut de: Zitec, mReady, Liliac Wine, FitBit, Constantin Nautics, Black Cab, LifeHarbour, SetSail, Seanergya, Atra Doftana, Book Lover Society.

Prieteni și parteneri media ai evenimentului: Business24, DoingBusiness, Radar de media, Ziare.com, Transilvania Business, Digital Business, Hipo.ro, PRWave, ANIS, Angajatorul Meu.

 

Despre Softlead

Softlead este singura platformă de tip marketplace B2B din România, dedicată aplicațiilor software și generării de lead-uri pentru companiile listate. În prezent, Softlead deține peste 300 de companii software, cu un cont funcțional și activ.

 

 

Related posts

UBB, prima universitate din România în clasamentul URAP

redactia

Wizz Air anunță extinderea operațiunilor din Sibiu

Nicolae Pop

S-a deschis Transalpina Ski Resort, „Mica Elveţie din Oltenia”

redactia

Trei noi proiecte cu finantare europeana depuse de Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Dunwell, atuuri și repere în piața de industrial

Stefana Muresan

Patru orașe din Transilvania vor avea reîncărcare pentru vehicule electrice

Nora Dumitrescu

5 trilioane de dolari – suma pe care liderii G20 au decis s-o injecteze în economia mondială

Ion Surdu

Clujenii de la Life is Hard câștigă trofeul “Soluția anului 2019” în cadrul European IT & Software Excellence Awards – Londra

Stefana Muresan

Câţi bani sunt alocați pentru marile proiecte de infrastructură rutieră în 2019

redactia

Ministrul Culturii: E foarte bine că portul românesc inspiră designeri; ar fi și mai bine dacă ei ar recunoaște acest lucru

Stefana Muresan

Goldring a asistat Artprint, a V-a companie care face pasul pe piața de capital în 2020

Ligia Voro

Freedom House România dedică un nou proiect jurnaliștilor

Ligia Voro

CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE ÎN SATU MARE

Gruita Ienasoiu

76 mil. euro pentru românii din diaspora care vor să-şi deschidă o afacere

Stefana Muresan

Răspunsul CNAIR, după greva de pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Papuc Irina

Georgică Cornu, reales Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

Stefana Muresan

Brutăria Bunexim din Oradea a exportat în anul 2019 57% din producţie

Traian Dan

PACTUL PENTRU MUNCĂ – Consens general pentru evitarea crizei grave de forță de muncă

Ligia Voro

Sondaj pentru antreprenori. ELITE Business Women: „E nevoie de vocea voastră pentru a trece peste această perioadă cu bine”

Papuc Irina

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Dürkopp Adler România – calitate, de 23 de ani

Transilvania Business

Proiectarea la drumul expres Craiova-Pitești, urgentată

Ligia Voro

Peste 170 milioane de euro atrase în Bistriţa-Năsăud prin PNDR 2014-2020, în special de către primării

Stefana Muresan

Leave a Comment