București Real Estate Ultimele stiri

Sustainalytics s-a mutat în Unirii View din București

Sustainalytics, lider global în cercetare în domeniul economiei sustenabile, a închiriat etajul 10 al clădirii Unirii View. Compania a ales pentru noul său sediu un spațiu de birouri de aproximativ 1,000 mp, care beneficiază de o panoramă excepțională asupra orașului precum și de spații de lucru de foarte bună calitate.

Echipa Sustainalytics din București reunește aproximativ 80 de membri, cu precădere specialiști în domeniul guvernanței corporative, inovării digitale și dezvoltării de software. Compania sprijină sute de fonduri de pensii și firme de administrare a activelor – lideri mondiali în domeniu – care încorporează informații despre sustenabilitatea de mediu, socială și guvernanța corporativă în procesele lor de investiții.

Unirii View, prima clădire de birouri dezvoltată de Weerts Group în România, și-a deschis porțile în septembrie 2018 și este o clădire de clasa A cu 19 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 17,500 mp, fiind cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului. Unirii View a primit de curând Premiul 1 pentru Performanță și Calitate în Proiectarea Structurilor de Construcții din partea Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri în România – Mai 2019.

“Sustainalytics a ales Unirii View datorită locației și condițiilor de lucru foarte bune pe care le oferă membrilor echipei” a spus Kate Funke, manager de operațiuni la Sustainalytics. “Sperăm că odată cu nouă noastră locație să creștem și prezența noastră pe piață din România.”

Sustainalytics a fost asistată în efectuarea tranzacției de echipa de consultanți imobiliari Knigh Frank România.

”Am fost onorați să oferim consultanță pentru această tranzacție, fiind a treia pentru Sustainalytics în România, în timp ce continuăm să colaborăm pentru proiectele lor din străînătate. Decizia de relocare a avut că scop principal crearea celor mai bune condiții pentru angajați, bazându-ne pe o matrice de analiză cu factori financiari și non-financiari. Am observat o creștere a acestei tendințe de a avea drept criterii în alegerea unui spațiu eficientă și confortul, nu doar costul per metru pătrat”, a spus Timea Henter, Associate Director, Knight Frank.
”Identificarea unui spațiu ideal pentru Sustainalytics a reprezentat o provocare pentru noi, aceștia fiind o echipa profesionistă și competitivă, cu dorința de a crește într-un spațiu modern, iar clădirea a fost analizată cu atenție și pregătită în acest sens”, a spus Andreea Păun, Managing Partner Griffes, care coordonează strategia de închirieri și management comercial pentru Unirii View.

Cu o lățime liberă a spațiului de 12 m pe fiecare etaj, Unirii View reușește să atingă cea mai mare suprafață fără coloane a unei clădiri de birouri din București, performanță obținută prin folosirea unor tehnici revoluționare de post-tensionare în procesul de constuire. De asemenea, Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a obținut pre-certificare de sustenabilitate BREEAM, primind calificativul Excellent, conform celor mai recente reglementări din 2016.

Unirii View este un proiect dezvoltat de Weerts Group, în urmă unei investiții de aproximativ 33 milioane Euro. Președintele Weerts Group este Yves Weerts, un profesionist în domeniul imobiliar, de naționalitate belgiană. Grupul a început că o afacere de familie în Liege și s-a dezvoltat în trei arii de interes – imobiliare, curse de mașini și logistică, dețînând un portofoliu cu o valoare de piață de aproximativ 114 milioane Euro în construcții industriale, rezidențiale, birouri și logistică, în prezent având mai mult de 550 de angajați. Primul proiect întreprins de grup în România a fost dezvoltarea și vânzarea cu succes a Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Related posts

Clujenii de la Life is Hard câștigă trofeul “Soluția anului 2019” în cadrul European IT & Software Excellence Awards – Londra

Stefana Muresan

Anul mega-tranzacțiilor

Transilvania Business

1.520 km de infrastructură și 20.300 de clădiri racordate de Netcity Telecom

Ligia Voro

Mai am un singur dor/Să circul pe A8

redactia

Investiţie de 3,6 mil. euro pentru realizarea unui incubator de afaceri destinat industriei creative la Oradea

Stefana Muresan

Univers T din Cluj Napoca, locul I în Topul Național al Firmelor

Stefana Muresan

Circa 190.000 mp de centre comerciale vor fi livrați în 2019

Stefana Muresan

Recomandările unei reviste americane de turism: Transilvania, în primele ”19 destinații de văzut” din lume, în 2019

redactia

AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up

Ligia Voro

Corporate Finance House Group a cumparat Day Tower

Papuc Irina

BNR: Rezervele valutare administrate în noiembrie s-au situat la nivelul de 33.817 milioane euro

Papuc Irina

Clujenii de la Net Brinel şi-au majorat linia de credit de la ING de la 2,5 la 6,4 mil. euro

redactia

Unul din doi români angajați vrea să-și schimbe locul de muncă până la sfârșitul anului

Papuc Irina

Falcă: Investițiile reprezintă 39% din bugetul municipiului Arad, accentul cade pe dezvoltare

Stefana Muresan

Care sunt firmele ofertante pentru tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești

Ligia Voro

Adelina Chișu: “La Ghepard Communication nu facem tranziţii, ci mai degrabă învăţăm constant să experimentăm Echilibrul între clasic şi modern”

Nicolae Pop

Piața chineză se deschide pentru exporturile românești

redactia

CTP investește în facilitățile și infrastructura din CTPark Bucharest West

Stefana Muresan

Conductă de gaze între România şi Serbia, pe relaţia Arad – Mokrin, investiţie de 43 milioane euro

Stefana Muresan

Bugetul Primăriei municipiului Satu Mare, lansat în dezbatere publică

Traian Dan

Fuziune în industria jocurilor video din România: Scorpius Games se alătură echipei Amber

Papuc Irina

Piață de peste opt hectare dedicată Centenarului, construită de Primăria Oradea

Stefana Muresan

Ioan Nani, Director General: Antibiotice își extinde prezența internațională

Papuc Irina

Delgaz Grid investeşte peste 7 mil. lei în echipamente moderne de detectare a eventualelor scăpări de gaze

Stefana Muresan

Leave a Comment