București Real Estate Ultimele stiri

Sustainalytics s-a mutat în Unirii View din București

Sustainalytics, lider global în cercetare în domeniul economiei sustenabile, a închiriat etajul 10 al clădirii Unirii View. Compania a ales pentru noul său sediu un spațiu de birouri de aproximativ 1,000 mp, care beneficiază de o panoramă excepțională asupra orașului precum și de spații de lucru de foarte bună calitate.

Echipa Sustainalytics din București reunește aproximativ 80 de membri, cu precădere specialiști în domeniul guvernanței corporative, inovării digitale și dezvoltării de software. Compania sprijină sute de fonduri de pensii și firme de administrare a activelor – lideri mondiali în domeniu – care încorporează informații despre sustenabilitatea de mediu, socială și guvernanța corporativă în procesele lor de investiții.

Unirii View, prima clădire de birouri dezvoltată de Weerts Group în România, și-a deschis porțile în septembrie 2018 și este o clădire de clasa A cu 19 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 17,500 mp, fiind cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului. Unirii View a primit de curând Premiul 1 pentru Performanță și Calitate în Proiectarea Structurilor de Construcții din partea Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri în România – Mai 2019.

“Sustainalytics a ales Unirii View datorită locației și condițiilor de lucru foarte bune pe care le oferă membrilor echipei” a spus Kate Funke, manager de operațiuni la Sustainalytics. “Sperăm că odată cu nouă noastră locație să creștem și prezența noastră pe piață din România.”

Sustainalytics a fost asistată în efectuarea tranzacției de echipa de consultanți imobiliari Knigh Frank România.

”Am fost onorați să oferim consultanță pentru această tranzacție, fiind a treia pentru Sustainalytics în România, în timp ce continuăm să colaborăm pentru proiectele lor din străînătate. Decizia de relocare a avut că scop principal crearea celor mai bune condiții pentru angajați, bazându-ne pe o matrice de analiză cu factori financiari și non-financiari. Am observat o creștere a acestei tendințe de a avea drept criterii în alegerea unui spațiu eficientă și confortul, nu doar costul per metru pătrat”, a spus Timea Henter, Associate Director, Knight Frank.
”Identificarea unui spațiu ideal pentru Sustainalytics a reprezentat o provocare pentru noi, aceștia fiind o echipa profesionistă și competitivă, cu dorința de a crește într-un spațiu modern, iar clădirea a fost analizată cu atenție și pregătită în acest sens”, a spus Andreea Păun, Managing Partner Griffes, care coordonează strategia de închirieri și management comercial pentru Unirii View.

Cu o lățime liberă a spațiului de 12 m pe fiecare etaj, Unirii View reușește să atingă cea mai mare suprafață fără coloane a unei clădiri de birouri din București, performanță obținută prin folosirea unor tehnici revoluționare de post-tensionare în procesul de constuire. De asemenea, Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a obținut pre-certificare de sustenabilitate BREEAM, primind calificativul Excellent, conform celor mai recente reglementări din 2016.

Unirii View este un proiect dezvoltat de Weerts Group, în urmă unei investiții de aproximativ 33 milioane Euro. Președintele Weerts Group este Yves Weerts, un profesionist în domeniul imobiliar, de naționalitate belgiană. Grupul a început că o afacere de familie în Liege și s-a dezvoltat în trei arii de interes – imobiliare, curse de mașini și logistică, dețînând un portofoliu cu o valoare de piață de aproximativ 114 milioane Euro în construcții industriale, rezidențiale, birouri și logistică, în prezent având mai mult de 550 de angajați. Primul proiect întreprins de grup în România a fost dezvoltarea și vânzarea cu succes a Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Related posts

Cu noi lucrări contractate și o cifră de afaceri în creștere, Dafora Mediaș își continuă Planul de Reorganizare

Stefana Muresan

Turda își recuperează cinematografele: Tineretului și FoX

Nora Dumitrescu

Ministrul Culturii: E foarte bine că portul românesc inspiră designeri; ar fi și mai bine dacă ei ar recunoaște acest lucru

Stefana Muresan

B | O treime dintre medicamentele cu rețetă au risc mare de disponibilitate

Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)

redactia

Aliz Kosza, Business Mentor: “Secretul leadershipului este să te înconjuri de oameni competenți”

Ligia Voro

Aproape 850.000 de fermieri au primit subvenții de la APIA în Campania 2019

Papuc Irina

Criza medicamentelor din România, rezolvată prin plafonarea taxei clawback

redactia

CSR Overview

Ionut Oprea

38 de drumuri judetene vor beneficia in 2018 de lucrari de intretinere, investiție de peste 70 mil. lei in Cluj

Stefana Muresan

Donație a IT-iștilor clujeni către spitale: 59.000 de euro

Nora Dumitrescu

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Clujul, pol universitar important mai ales pentru studiile de medicină

redactia

Ryanair lansează primele zboruri din Cluj

Stefana Muresan

Maramureșul își va promova oferta turistică în capitală

Nora Dumitrescu

Sibiul, viitoarea Regiune Gastronomică Europeană, va beneficia de o finanţare europeană de 160.000 de euro

redactia

Cluj-Napoca, buget de 257 milioane de euro. Care sunt prioritățile municipalității în 2018

Stefana Muresan

Se știu constructorii pentru încă două tronsoane ale Autostrăzii Transilvania

Traian Dan

500 de firme din Sălaj au cerut ajutor de la stat

Nora Dumitrescu

Produse din Bihor pentru bihoreni! – se încearcă promovarea produselor locale

Traian Dan

Clujul își modernizează 58 de blocuri cu 14 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Sumă record strânsă la a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon

Ligia Voro

Declarată stațiune turistică de interes național, Oradea vrea și stațiune balneară

Traian Dan

Going nationwide for the deals of the future

Ionut Oprea

Proiectul de lege privind incubatoarele și acceleratoarele de afaceri, aprobat

Ligia Voro

Leave a Comment