Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sustainalytics s-a mutat în Unirii View din București

Sustainalytics, lider global în cercetare în domeniul economiei sustenabile, a închiriat etajul 10 al clădirii Unirii View. Compania a ales pentru noul său sediu un spațiu de birouri de aproximativ 1,000 mp, care beneficiază de o panoramă excepțională asupra orașului precum și de spații de lucru de foarte bună calitate.

Echipa Sustainalytics din București reunește aproximativ 80 de membri, cu precădere specialiști în domeniul guvernanței corporative, inovării digitale și dezvoltării de software. Compania sprijină sute de fonduri de pensii și firme de administrare a activelor – lideri mondiali în domeniu – care încorporează informații despre sustenabilitatea de mediu, socială și guvernanța corporativă în procesele lor de investiții.

Unirii View, prima clădire de birouri dezvoltată de Weerts Group în România, și-a deschis porțile în septembrie 2018 și este o clădire de clasa A cu 19 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 17,500 mp, fiind cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului. Unirii View a primit de curând Premiul 1 pentru Performanță și Calitate în Proiectarea Structurilor de Construcții din partea Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri în România – Mai 2019.

“Sustainalytics a ales Unirii View datorită locației și condițiilor de lucru foarte bune pe care le oferă membrilor echipei” a spus Kate Funke, manager de operațiuni la Sustainalytics. “Sperăm că odată cu nouă noastră locație să creștem și prezența noastră pe piață din România.”

Sustainalytics a fost asistată în efectuarea tranzacției de echipa de consultanți imobiliari Knigh Frank România.

”Am fost onorați să oferim consultanță pentru această tranzacție, fiind a treia pentru Sustainalytics în România, în timp ce continuăm să colaborăm pentru proiectele lor din străînătate. Decizia de relocare a avut că scop principal crearea celor mai bune condiții pentru angajați, bazându-ne pe o matrice de analiză cu factori financiari și non-financiari. Am observat o creștere a acestei tendințe de a avea drept criterii în alegerea unui spațiu eficientă și confortul, nu doar costul per metru pătrat”, a spus Timea Henter, Associate Director, Knight Frank.
”Identificarea unui spațiu ideal pentru Sustainalytics a reprezentat o provocare pentru noi, aceștia fiind o echipa profesionistă și competitivă, cu dorința de a crește într-un spațiu modern, iar clădirea a fost analizată cu atenție și pregătită în acest sens”, a spus Andreea Păun, Managing Partner Griffes, care coordonează strategia de închirieri și management comercial pentru Unirii View.

Cu o lățime liberă a spațiului de 12 m pe fiecare etaj, Unirii View reușește să atingă cea mai mare suprafață fără coloane a unei clădiri de birouri din București, performanță obținută prin folosirea unor tehnici revoluționare de post-tensionare în procesul de constuire. De asemenea, Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a obținut pre-certificare de sustenabilitate BREEAM, primind calificativul Excellent, conform celor mai recente reglementări din 2016.

Unirii View este un proiect dezvoltat de Weerts Group, în urmă unei investiții de aproximativ 33 milioane Euro. Președintele Weerts Group este Yves Weerts, un profesionist în domeniul imobiliar, de naționalitate belgiană. Grupul a început că o afacere de familie în Liege și s-a dezvoltat în trei arii de interes – imobiliare, curse de mașini și logistică, dețînând un portofoliu cu o valoare de piață de aproximativ 114 milioane Euro în construcții industriale, rezidențiale, birouri și logistică, în prezent având mai mult de 550 de angajați. Primul proiect întreprins de grup în România a fost dezvoltarea și vânzarea cu succes a Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UNTOLD, sprijin pentru prima trecere de pietoni cu marcaj orizontal 3D

Articolul următor

Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share