Cluj Cultural Turism Ultimele stiri

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Anul acesta, UNTOLD îi va întâmpina pe participanți cu o lume fantastică și plină de spectacol. 12 companii de teatru internațional vor defila prin tărâmul magic UNTOLD în costume de poveste. Faimoasa companie franceză Cie Carrabosse va fi prezentă cu spectaculoasele lor instalații cu foc, care vor „aprinde” aleea din Parcul Central.

 

În Candyland, fanii festivalului se vor reîntoarce în copilărie, pot încerca roata panoramică cu vedere spre tot orașul sau caruselul tradițional englezesc, adus tocmai din Marea Britanie.

Numeroasele decoruri și instalații interactive îi vor distra pe participanți pe parcursul celor patru zile, iar zonele cu produse designer made și de transformare sunt și ele prezente. La Fantasy House participanții pot să-și accesorizeze gratuit ținuta în fiecare zi de festival, între 19.00 – 02.00, unde un stilist îi așteaptă să le „spice up their outfit”.

La zona România All Inclusive organizatorii au recreat un decor autentic românesc unde doritorii pot descoperi România autentică prin decorul și activitățile de aici: o căsuță tradițională maramureșeană și o poartă maramureșeană. Tot aici vor fi ateliere de lut, degustări de slănină, brânză, ceapă și pălincă. Participanții se pot îmbrăca în porturi populare românești și pot să-și facă poze la cabina foto gratuită.

La zona Earth Spirits doritorii pot face activități creative și recreative: ateliere de pictură pe pânze și textile, sesiuni de yoga și masaj. În acest an partenerii festivalului acordă o atenție specială reciclării, colectării selective și energiei verde în perimetrul UNTOLD. Unul dintre partenerii principali ai festivalului, Kaufland România va avea un braț robotizat care va face jonglerii cu aluminiul și cu plasticul înainte de a-l pune în pubelă. La 7 produse reciclate, participanții vor fi recompensați pentru că au grijă de natură. Kaufland va avea puncte de reciclare selectivă, șervețele din materiale reciclate și biodegradabile.

Artiștii festivalului vor călători și în acest an cu 23 de mașini electrice oferite de partenerul de mobilitate, Jaguar. Engie România va avea în zona de relaxare structuri cu panouri fotovoltaice de încărcare pentru telefoane, dar și stații de încărcare pentru autoturismele Jaguar.

Coca-Cola HBC România participă la UNTOLD cu programul După noi, Strângem Tot Noi, o inițiativă comună Coca-Cola HBC și Coca-Cola România. Pentru a face cât mai accesibilă colectarea selectivă, compania a instalat în cadrul festivalului infrastructură pentru colectare, cu sprijinul GreenPoint Management și, în același timp, cu ajutorul voluntarilor Viitor Plus îi va informa pe participanți despre cum se face corect colectarea separată a deșeurilor.

În ceea ce privește infrastructura, au fost instalate 100 de puncte de colectare și o remorcă ecologică ce va colecta ambalaje de tip PET, respectiv can-uri de aluminiu. Pentru cei care vor arunca ambalajele folosind automatele pentru colectare separată din interiorul acesteia, organizatorii au pregătit premii surpriză. În plus, o activare După noi, Strângem Tot Noi poate fi găsită și în Coke Town, unde va fi amenajată o zonă pentru cei care vor să colecteze și să impresioneze în același timp prin aruncări epice la coș.01

Related posts

Strabag va face drumul de legătură dintre Centura Oradea și Autostrada A3

Traian Dan

CEFC intenționează să finanțeze cu 3 miliarde dolari dezvoltarea KMG International (fostul Rompetrol)

Stefana Muresan

Bolojan anunță reluarea licitațiilor pentru tronsoanele Autostrăzii Transivania

Traian Dan

AGERPRES a lansat documentarul video Marea Unire – România, la 100 de ani

Stefana Muresan

Tradiții Nipone, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

Benoît Bavouset, final de mandat în fruntea Institutului Francez din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Golf pentru toți. Toți pentru golf!

Ligia Voro

Libris, vânzări în Peru, Somalia sau Japonia

Stefana Muresan

Mandatul lui Ştefan Ioniţă, prelungit în fruntea CNAIR

Stefana Muresan

Leader Team Broker și CFC lansează prima poliță de asigurare pentru IT&C care include amenzi GDPR

Ligia Voro

Ioan Nani, Director General: Antibiotice își extinde prezența internațională

Papuc Irina

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Stele Michelin pentru obiective din Târgu Mureș

Ligia Voro

ROFMA vă invită la Conferința Internațională de Facility Management, ROFMEX 2017

Ionut Oprea

Avionul de lux al omului de afaceri Ioan Niculae, scos la vânzare de Banca Transilvania la un preţ de pornire de 5,17 milioane de dolari

Stefana Muresan

Cinci localități din Transilvania devin stațiuni turistice

Nora Dumitrescu

Benchmark Electronics, afaceri de 330 mil. lei cu fabrica din judeţul Braşov

Stefana Muresan

UBB inaugurează Muzeul Documentar și Muzeul Virtual al Holocaustului din Nordul Transilvaniei

Stefana Muresan

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Nora Dumitrescu

Peste 900 milioane de euro pentru dotarea structurilor medicale de urgenţă, până în 2021

redactia

Consultare pentru instalarea de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice pe A1 și A2

Ligia Voro

Premierul luxemburghez Xavier Bettel, oaspetele CJ Sibiu într-o incursiune în tradițiile românești și săsești

Stefana Muresan

Aramis din Baia-Mare, producator pentru Ikea, trece pragul de 1 miliard de lei

Stefana Muresan

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Papuc Irina

Leave a Comment