Cluj Cultural Turism Ultimele stiri

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Anul acesta, UNTOLD îi va întâmpina pe participanți cu o lume fantastică și plină de spectacol. 12 companii de teatru internațional vor defila prin tărâmul magic UNTOLD în costume de poveste. Faimoasa companie franceză Cie Carrabosse va fi prezentă cu spectaculoasele lor instalații cu foc, care vor „aprinde” aleea din Parcul Central.

 

În Candyland, fanii festivalului se vor reîntoarce în copilărie, pot încerca roata panoramică cu vedere spre tot orașul sau caruselul tradițional englezesc, adus tocmai din Marea Britanie.

Numeroasele decoruri și instalații interactive îi vor distra pe participanți pe parcursul celor patru zile, iar zonele cu produse designer made și de transformare sunt și ele prezente. La Fantasy House participanții pot să-și accesorizeze gratuit ținuta în fiecare zi de festival, între 19.00 – 02.00, unde un stilist îi așteaptă să le „spice up their outfit”.

La zona România All Inclusive organizatorii au recreat un decor autentic românesc unde doritorii pot descoperi România autentică prin decorul și activitățile de aici: o căsuță tradițională maramureșeană și o poartă maramureșeană. Tot aici vor fi ateliere de lut, degustări de slănină, brânză, ceapă și pălincă. Participanții se pot îmbrăca în porturi populare românești și pot să-și facă poze la cabina foto gratuită.

La zona Earth Spirits doritorii pot face activități creative și recreative: ateliere de pictură pe pânze și textile, sesiuni de yoga și masaj. În acest an partenerii festivalului acordă o atenție specială reciclării, colectării selective și energiei verde în perimetrul UNTOLD. Unul dintre partenerii principali ai festivalului, Kaufland România va avea un braț robotizat care va face jonglerii cu aluminiul și cu plasticul înainte de a-l pune în pubelă. La 7 produse reciclate, participanții vor fi recompensați pentru că au grijă de natură. Kaufland va avea puncte de reciclare selectivă, șervețele din materiale reciclate și biodegradabile.

Artiștii festivalului vor călători și în acest an cu 23 de mașini electrice oferite de partenerul de mobilitate, Jaguar. Engie România va avea în zona de relaxare structuri cu panouri fotovoltaice de încărcare pentru telefoane, dar și stații de încărcare pentru autoturismele Jaguar.

Coca-Cola HBC România participă la UNTOLD cu programul După noi, Strângem Tot Noi, o inițiativă comună Coca-Cola HBC și Coca-Cola România. Pentru a face cât mai accesibilă colectarea selectivă, compania a instalat în cadrul festivalului infrastructură pentru colectare, cu sprijinul GreenPoint Management și, în același timp, cu ajutorul voluntarilor Viitor Plus îi va informa pe participanți despre cum se face corect colectarea separată a deșeurilor.

În ceea ce privește infrastructura, au fost instalate 100 de puncte de colectare și o remorcă ecologică ce va colecta ambalaje de tip PET, respectiv can-uri de aluminiu. Pentru cei care vor arunca ambalajele folosind automatele pentru colectare separată din interiorul acesteia, organizatorii au pregătit premii surpriză. În plus, o activare După noi, Strângem Tot Noi poate fi găsită și în Coke Town, unde va fi amenajată o zonă pentru cei care vor să colecteze și să impresioneze în același timp prin aruncări epice la coș.01

Related posts

Dezvoltarea sectorului IT, o prioritate pentru Oradea

Ligia Voro

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

Continental România a investit aproximativ 200 de milioane de euro în 2019 în noi clădiri și tehnologii pentru o mobilitate curată

Nicolae Pop

Companii austriece din domeniul utilităților caută parteneri în Bistrița Năsăud

Stefana Muresan

Particularities of the business environment in Cluj-Napoca, Romania

Stefana Muresan

Cinematograful-dom revine în inima Sibiului, la Astra Film Festival 2019

Ligia Voro

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Nora Dumitrescu

Informaticienii de la Endava au renovat o clinică de pediatrie

Nora Dumitrescu

Ardealul de Nord, în topul debranșărilor de la încălzirea centralizată

Nora Dumitrescu

Zboruri săptămânale către Antalya de la Târgu Mureș

Ligia Voro

Studiu Coface: evoluție pozitivă a veniturilor în 2018 în sectorul comerț cu amănuntul în magazine nespecializate

Ligia Voro

Ghidul Programului Național Casa Verde Fotovoltaice, lansat în consultare publică

Traian Dan

IOTA Access oferă control inteligent al accesului bazat pe open-source, pentru orice aplicație sau platformă

Papuc Irina

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

Fabrica Techtex va produce măști chirugicale la 60 de bani

Nora Dumitrescu

Holcim a contribuit la dotarea școlilor din zona Aleșd cu 110.000 euro

Traian Dan

La Sibiu sunt căutați ingineri și operatori pentru Zona Industrială Vest

Stefana Muresan

Patrimoniul Sibiului, adunat într-o versiune online actualizată. Urmează retrospectiva evenimentelor din ultimii 800 de ani

Papuc Irina

TeraPlast solicită ajutor de stat pentru investiții de 7,9 milioane de euro

Papuc Irina

Dotări de peste 5 milioane de lei pentru Spitalul de Recuperare Băile Felix

Traian Dan

MOL România sprijină financiar cu 560.000 lei tineri sportivi și artiști

Traian Dan

BERD, interesată de proiecte în infrastructura rutieră şi feroviară din România

redactia

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

Un startup clujean a creat un “acvariu” anticoronavirus

Nora Dumitrescu

Leave a Comment