Cluj Cultural Turism Ultimele stiri

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Anul acesta, UNTOLD îi va întâmpina pe participanți cu o lume fantastică și plină de spectacol. 12 companii de teatru internațional vor defila prin tărâmul magic UNTOLD în costume de poveste. Faimoasa companie franceză Cie Carrabosse va fi prezentă cu spectaculoasele lor instalații cu foc, care vor „aprinde” aleea din Parcul Central.

 

În Candyland, fanii festivalului se vor reîntoarce în copilărie, pot încerca roata panoramică cu vedere spre tot orașul sau caruselul tradițional englezesc, adus tocmai din Marea Britanie.

Numeroasele decoruri și instalații interactive îi vor distra pe participanți pe parcursul celor patru zile, iar zonele cu produse designer made și de transformare sunt și ele prezente. La Fantasy House participanții pot să-și accesorizeze gratuit ținuta în fiecare zi de festival, între 19.00 – 02.00, unde un stilist îi așteaptă să le „spice up their outfit”.

La zona România All Inclusive organizatorii au recreat un decor autentic românesc unde doritorii pot descoperi România autentică prin decorul și activitățile de aici: o căsuță tradițională maramureșeană și o poartă maramureșeană. Tot aici vor fi ateliere de lut, degustări de slănină, brânză, ceapă și pălincă. Participanții se pot îmbrăca în porturi populare românești și pot să-și facă poze la cabina foto gratuită.

La zona Earth Spirits doritorii pot face activități creative și recreative: ateliere de pictură pe pânze și textile, sesiuni de yoga și masaj. În acest an partenerii festivalului acordă o atenție specială reciclării, colectării selective și energiei verde în perimetrul UNTOLD. Unul dintre partenerii principali ai festivalului, Kaufland România va avea un braț robotizat care va face jonglerii cu aluminiul și cu plasticul înainte de a-l pune în pubelă. La 7 produse reciclate, participanții vor fi recompensați pentru că au grijă de natură. Kaufland va avea puncte de reciclare selectivă, șervețele din materiale reciclate și biodegradabile.

Artiștii festivalului vor călători și în acest an cu 23 de mașini electrice oferite de partenerul de mobilitate, Jaguar. Engie România va avea în zona de relaxare structuri cu panouri fotovoltaice de încărcare pentru telefoane, dar și stații de încărcare pentru autoturismele Jaguar.

Coca-Cola HBC România participă la UNTOLD cu programul După noi, Strângem Tot Noi, o inițiativă comună Coca-Cola HBC și Coca-Cola România. Pentru a face cât mai accesibilă colectarea selectivă, compania a instalat în cadrul festivalului infrastructură pentru colectare, cu sprijinul GreenPoint Management și, în același timp, cu ajutorul voluntarilor Viitor Plus îi va informa pe participanți despre cum se face corect colectarea separată a deșeurilor.

În ceea ce privește infrastructura, au fost instalate 100 de puncte de colectare și o remorcă ecologică ce va colecta ambalaje de tip PET, respectiv can-uri de aluminiu. Pentru cei care vor arunca ambalajele folosind automatele pentru colectare separată din interiorul acesteia, organizatorii au pregătit premii surpriză. În plus, o activare După noi, Strângem Tot Noi poate fi găsită și în Coke Town, unde va fi amenajată o zonă pentru cei care vor să colecteze și să impresioneze în același timp prin aruncări epice la coș.01

Related posts

UBB, contribuție de peste 190 milioane de euro anual la economia Clujului

Stefana Muresan

Două noi programe de studiu la Universitatea Oradea din acest an

Traian Dan

Pensiunea Ovidiu & Paula, oază de relaxare la poalele Munţilor Gurghiu

Stefana Muresan

Clujenii de la TCI Contractor General și o companie ieșeană, contract de aproape 6 mil. euro pentru construcția Băilor Sărate de la Ocna Mureș

redactia

Cea mai tânără milionară a Clujului vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

redactia

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

În următoarele 16 luni, aproape 500.000 mp de birouri moderne în București și orașele regionale

Ionut Oprea

CNN face reclamă Bihorului: Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista scurtă a celor mai frumoase locuri din Europa

redactia

Top 10 companii farmaceutice în 2018

Stefana Muresan

Uzina Silcotub produce țevi din oțel special pentru piața energetică

Nora Dumitrescu

Finanțări de circa 12 milioane de euro pentru patru proiecte la Carei

Traian Dan

Noi sectoare de drumuri propuse pentru finantare europeană de CJ Cluj

Stefana Muresan

Proiectul de lege privind incubatoarele și acceleratoarele de afaceri, aprobat

Ligia Voro

Clujul va avea o Strategie de Informatizare implementată de Clusterul Cluj IT

Stefana Muresan

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Stefana Muresan

7 septembrie – «Zilele Siguranței Rutiere Michelin»

Ligia Voro

Catinvest anunță deschiderea primei clădiri de birouri de clasa A din Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc

Ion Surdu

Filarmonica Moldova din Iași, prin Cosmin Morariu și Mihai Ailenei, transmite mesajul lui Enescu către sătmăreni

Gruita Ienasoiu

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Ligia Voro

Compa, Con-A și Total NSA, cele mai mari companii sibiene cu capital autohton privat

Stefana Muresan

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

redactia

CJ | Literatura şi marea pe viu cu Radu Niciporuc

Ministerul Sănătății: Contracte în valoare de 19,8 milioane euro pentru dotarea spitalelor cu echipamente de imagistică

Stefana Muresan

Leave a Comment