Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Horia Ungur, în Boardul Allianz-Țiriac în calitate de Director Vânzări și Distribuție

Începând cu data de 1 august 2019, Horia Ungur (42 de ani) este noul Director Vânzări și Distribuție Allianz-Țiriac.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Horia Ungur și-a început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal și la Cluj, orașul în care și-a urmat studiile, interacționând direct cu clienții și produsele de asigurare. Și-a continuat dezvoltarea carierei, rămânând loial domeniului de suflet, ocupând diferite funcții de coordonare și management atât în rețeaua dedicată vânzărilor de asigurări de viață și sănătate, cât și în rețeaua de vânzări asigurări generale. În 2008, s-a mutat în București unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției, 3 ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia Ungur a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piață locală de asigurări.

Virgil Soncutean, CEO Allianz-Țiriac Asigurări: “Horia este un om dedicat vânzărilor și ne bucură alăturarea sa echipei de Board a companiei. Și-a început activitatea profesională în vânzări și a experimentat toate modelele de vânzare, inclusiv vânzarea directă, pregătirea oamenilor de vânzări, coordonarea regională și a rețelelor de distribuție. Are toate calitățile necesare care îl recomandă pentru acesta funcție. Mai mult, viziunea sa de creștere a companiei este adecvată strategiei Allianz-Țiriac. Horia are toată încrederea și susținerea mea.”
Horia Ungur, CSO Allianz-Țiriac: “Încep cu entuziasm un nou drum în Allianz-Țiriac și sunt onorat de alegerea făcută de managementul companiei. O simt ca fiind și o recunoaștere a parcursului meu profesional și a rezultatelor de până acum. Am toată încrederea în echipa de profesioniști cu care voi lucra și mă voi asigura că suntem pregătiți și echipați pentru a fructifica oportunitățile și pentru a face față provocărilor care vor urma. Echipa de vânzări Allianz-Țiriac trebuie să continue să joace un rol foarte important în consolidarea și dezvoltarea pieței de asigurări din România.”
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OMV Petrom, rezultate mult mai bune comparativ cu T2 2018

Articolul următor

Administrația orădeană continuă ofensiva parcărilor supraterane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share