Investitii Real Estate Ultimele stiri

Optim PM a asistat IKEA în deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Optim Project Management a finalizat serviciile de Project Management pentru IKEA Pallady, cel de-al doilea magazin în România și cel mai mare din Europa de Sud-Est.

 

Noul magazin IKEA este situat pe bulevardul Theodor Pallady, pe un teren cu o suprafață de 13,7 ha și are o suprafață totală construită de aproape 66.000 mp. Pe lângă zona de comercializare mobilier, IKEA Pallady oferă vizitatorilor un restaurant cu 569 locuri, bistro și magazin de delicatese, un loc de joacă pentru copii, o seră în Market Hall și o zonă de cafenea, concepută ca un loc de întâlnire pentru vizitatori. Magazinul beneficiază de 1.351 locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Optim PM a fost implicată în proiect de la bun început, fiind desemnată de către IKEA România să realizeze un due diligence al terenului menționat anterior pentru achiziția acestuia. Pe întreaga perioada a proiectului, Optim PM a furnizat servicii de Project Management, Cost și Design Management, Licitație și Achiziții, Coordonare SSM și Dirigenție de Șantier. În plus, Optim PM a asistat IKEA România pe întreaga perioada de construcție pentru că noul magazin să îndeplinească cerințele BREEAM, și gestionează în prezent procesul de certificare al acestuia, urmărind să primească un rating „excelent”.

„Optim PM a fost managerul de proiect al IKEA Pallady și, în pofida provocărilor cu care ne-am confruntat, am colaborat îndeaproape cu clientul nostru și cu celelalte echipe implicate pentru a asigura livrarea acestui proiect de anvergură  din București. Profit de această ocazie pentru a mulțumi întregii echipe Optim PM pentru efortul depus și livrarea acestui proiect”, a declarat David Evans, director general al Optim PM.

 

Related posts

”Mobilitatea viitorului”, eveniment marca CCIFER, despre impactul noilor modalități de transport

Stefana Muresan

Drumuri Bihor și Drumuri Orășenești Oradea, lucrări de întreținere rutieră de peste 19 milioane de euro

redactia

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

Leave a Comment