Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tineri antreprenori: Mihaela Bogdan, afacere cu produse cosmetice 100% naturale.

Mihaela Bogdan, este farmacist clinician în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea. Ca pasiune se ocupă cu crearea și dezvoltarea unei linii de produse cosmetice naturale, intutulată Viridis Cosmetics.

Ce reprezintă Viridis Cosmetics?

Viridis (limba latină-verde) este la ora actuală marca înregistrată OSIM, reprezentând o gama de produse cosmetice de îngrijire ce au la baza formule documentate științific.

„Acest proiect n-a fost văzut că o afacere în sine, ci mai degrabă o încercare de a schimbă mentalități, de a redă oamenilor o parte din încrederea avută odinioară în profesia de farmacist”, ne-a spus Mihaela.

Toate produsele sunt realizate manual, din ingrediente certificate organic, fiind notificate la nivelul Uniunii Europene și prezentând toate testele de laborator prevăzute de legislația în vigoare.

„Ideea de afacere a luat amploare în momentul în care am început să îmbin muncă privind produsele Viridis Cosmetics cu cercetările făcute pe uleiul esențial de lavandă din cadrul tezei mele de doctorat. Astfel, în prezent sunt și cadru didactic asociat al Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea.”, a mai adăugat Mihaela Bogdan.

Produsele sunt disponibile atât în magazine naturiste din Oradea, Arad, Timișoara, cât și în magazinul online propriu www.viridiscosmetics.ro, alături de alte platforme cum ar fi Emag sau Obio.ro .

În viitorul apropiat, se doreşte ca produsele Viridis Cosmetics să ajungă pe rafturile a cât mai multe magazine de profil, în special în partea de Vest a țării, fiind astfel un brand din ce în ce mai apreciat de publicul larg.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UNTOLD 2019 va avea cea mai impresionantă producție de festival

Articolul următor

Cine sunt câștigătorii concursului organizat de Studium Green

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share