Real Estate Ultimele stiri

Cine sunt câștigătorii concursului organizat de Studium Green

Joi, 25 iulie 2019, a avut loc prezentarea și premierea proiectelor câștigătoare în cadrul concursului „Grădină urbană pentru Ansamblul Rezidential Wings” din Cluj Napoca.

Reprezentanţii Studium Green au acordat următoarele premii: Premiul I a revenit proiectului „Relaxare funcțională cu un design minimalist” realizat de Mircea Diana Maria, Pal Adel, Simon Timea Melinda, masterande la USAMV Cluj Napoca, specializarea Peisagistică.

Celelalte doua premii au fost acordate proiectelor „Gradina ascunsa”, autor Timiș Ana Maria, anul II la specializarea Peisagistică și ”Eden Gardens” autor Cilan Roland proaspăt absolvent peisagist.

Juriul a fost format din reprezentanți ai companiei Studium Green, arhitecți, ingineri și peisagiști împreuna cu reprezentanți ai USAMV,  prof. univ. dr. Adelina Dumitraș si dr. ing. Paunița Boancă, specializarea Peisagistică.

„A fost un concurs în care am apreciat ideile îndrăznețe, creativitatea, originalitatea și funcționalitatea. Pentru participanți, marea provocare a fost cu siguranță raportarea la o arhitectură ambițioasă și inovatoare pentru contextul clujean”, au precizat cei de la Studium Green.

Concursul a fost lansat în luna martie 2019 desfășurându-se pe o perioadă de patru luni și s- a adresat în principal studenților dar și tinerilor profesioniști peisagiști.

Scopul concursului a fost amenajarea spațiilor adiacente noului complex Ansamblul Rezidential Wings, în acord cu arhitectura sa ambițioasă și inovatoare, dezvoltarea unei comunități închegate cu un nou mod de viață: cu grădini urbane și soluții de petrecere a timpului liber cât mai aproape de casă (zone de grădinărit, zona de barbeque, spații de joacă), împreună cu sentimentul de siguranță, intimitate și confort.

Obiectivele au fost la nivel general, acelea de trasare a unor direcții de organizare funcțională și spațială împreună cu amenajări floricole și dendrologice, iar ca obiective specifice amplasarea de mobilier urban, spații de joacă, grădină comunitară.

„Felicitări câștigătorilor dar și tuturor celor implicați și îi așteptăm de asemenea pe șantier, la implementarea noilor idei.”, au mai spus cei de la Studium Green.

Aspirațiile tinerei generații sunt susținute de compania Studium Green și de directorul său general Dorin Bob, care îți asumă responsabilitatea de a-i orienta, de a le cultiva încrederea și pasiunea dar și de a-i direcționa spre succes.

De-a lungul timpului, Studium Green s-a implicat în numeroase proiecte științifice sau de susținere a educației tinerilor și de transformare a lor in specialiști preocupați de noile tehnologii.

Related posts

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

Oradea va adera la Rețeaua Europeană a Orașelor Sănătoase. Investiții de peste 20 de milioane de euro în sănătate

redactia

EXPO REAL 2017: strong sector, strong show

Ionut Oprea

Leave a Comment