Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Dezvoltatorul belgian de depozite WDP, prezent și în România, a dat publicității astăzi rezultatele financiare pentru primul semestru al anului și planurile de business pentru următorii  ani.

 

Astfel, conform informațiilor incluse în Raportul financiar (pag. 8), România rămâne unul dintre motoarele de creștere a afacerilor WDP la nivel global.

Potrivit documentului atașat, WDP are în derulare în prezent, un număr de 28 de proiecte reprezentând investiții de 478 de milioane de euro. Dintre acestea, 15 proiecte se află în România, reprezentând investiții de 219 milioane euro, care însumează 389.400 metri pătrați.

6 dintre investițiile lansate în România au termene de finalizare anul acesta, printre clienții final numărându-se retaileri precum Carrefour, Ursus Breweries, Aeronamic Eastern Europe, Kitchen Shop, LPP .

Conform Raportului financiar, compania continuă să investească în piața românească, în primul trimestru al anului lansând două proiecte noi, la Dragomirești, investiție totală de 7 milioane de euro. Clienții finali ai acestor proiecte vor fi Arcese și Media Post, cu care s-au încheiat contracte de închiriere pe termen lung.

Raportul poate fi consultat AICI:

[pdf-embedder url=”https://www.transilvaniabusiness.ro/wp-content/uploads/2019/07/Rezultate-financiare-WDP-semestrul-1_2019.pdf” title=”Rezultate financiare WDP semestrul 1_2019″]
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cine sunt câștigătorii concursului organizat de Studium Green

Articolul următor

Sunt încă bani disponibili pentru microîntreprinderile din Regiunea Vest  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share