Investitii Real Estate Ultimele stiri

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Dezvoltatorul belgian de depozite WDP, prezent și în România, a dat publicității astăzi rezultatele financiare pentru primul semestru al anului și planurile de business pentru următorii  ani.

 

Astfel, conform informațiilor incluse în Raportul financiar (pag. 8), România rămâne unul dintre motoarele de creștere a afacerilor WDP la nivel global.

Potrivit documentului atașat, WDP are în derulare în prezent, un număr de 28 de proiecte reprezentând investiții de 478 de milioane de euro. Dintre acestea, 15 proiecte se află în România, reprezentând investiții de 219 milioane euro, care însumează 389.400 metri pătrați.

6 dintre investițiile lansate în România au termene de finalizare anul acesta, printre clienții final numărându-se retaileri precum Carrefour, Ursus Breweries, Aeronamic Eastern Europe, Kitchen Shop, LPP .

Conform Raportului financiar, compania continuă să investească în piața românească, în primul trimestru al anului lansând două proiecte noi, la Dragomirești, investiție totală de 7 milioane de euro. Clienții finali ai acestor proiecte vor fi Arcese și Media Post, cu care s-au încheiat contracte de închiriere pe termen lung.

Raportul poate fi consultat AICI:

Rezultate financiare WDP semestrul 1_2019

Related posts

Unde se cazează turiștii: 13,3 milioane de persoane au vizitat România în 2019, iar majoritatea preferă hotelurile

Papuc Irina

Google, primul Atelier Digital din România la Facultatea de Management în Producție și Transporturi Timișoara

Stefana Muresan

Ambasadorul SUA, în vizită la Astra Rail Industries din Arad

Stefana Muresan

Leave a Comment