Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E publică lista celor 10.000 de beneficiari finanțați prin Start-up Nation  

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a făcut astăzi publică lista celor 10.000 de beneficiari care au fost admiși pentru finanțare în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation.

Start-up Nation continuă în parametrii stabiliți inițial – 10.000 de firme finanțate, iar rectificarea bugetară anunțată nu are impact asupra derulării programului.

Lista poate fi consultată aici: http://www.imm.gov.ro/2019/08/06/lista-celor-10-000-de-beneficari-care-au-fost-admisi-pentru-finantare-in-cadrul-celei-de-a-doua-sesiuni-a-programului-start-up-nation/.

Mă bucură interesul foarte mare pentru Programul Start-Up Nation și vreau să le transmit tuturor antreprenorilor care au depus proiecte eligibile că vor primi finanțarea de care au nevoie. Din experiența primei ediții a programului și din tendințele observate în această sesiune, cea mai mare parte a solicitărilor de rambursări are loc în etapele finale ale implementării programului. Astfel, MMACA va avea disponibile creditele bugetare necesare în ultima parte a anului 2019, deci programul se va derula fără sincope”, a declarat ministrul Ștefan-Radu Oprea.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tractoarele IRUM, potențial de Duster agricol

Articolul următor

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share