Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vertiv anunţă inaugurarea noilor birouri din Cluj-Napoca 

Vertiv, lider global în domeniul infrastructurii hardware, software şi al serviciilor dedicate centrelor de date, reţelelor de comunicaţii şi sistemelor comerciale şi industriale, a inaugurat noua sa clădire de birouri din Cluj-Napoca şi face un nou pas important spre transformarea filialei locale a companiei într-un centru de afaceri inovativ, cu o importanţă strategică. În acelaşi timp, demersul companiei va avea un impact pozitiv asupra pieţei muncii din regiune.

 

“Filiala de la Cluj-Napoca devine un Global Business Center, ce va asigura operaţiunile Vertiv din zona EMEA şi din întreaga lume. În egală masură, România este o piaţă cu un potenţial important, unde digitalizarea este încă la început, iar apetitul pentru tehnologie se află în continua creştere. Vrem să fim parte din acest proces de dezvoltare şi să aducem o contribuţie valoroasă, marca Vertiv”, spune Giordano Albertazzi, preşedinte Vertiv pentru operaţiunile din regiunea EMEA.
“Sunt impresionat de oamenii de aici din perspectiva pasiunii, a nivelul educaţiei, a vitezei la care profesioniştii români sunt pregătiţi să se adapteze la o nouă funcţie, la un rol nou, la un nou proces, să îl automatizeze şi să îl scaleze”, adaugă Albertazzi.
“Inaugurarea noului sediu central al Vertiv România vine într-un moment în care ne evaluăm planurile ce ne pot susţine să fim mai relevanţi în modul în care abordăm piaţa locală. Avem în vedere oportunităţi de dezvoltare a portofoliului de servicii şi continuăm să oferim clienţilor noştri soluţii de excelenţă”, declară George Topalov, senior sales manager, Vertiv.

Noul sediu Vertiv se află în Advancity Business Center, pe str. Someşului, în apropiere de piaţa Mihai Viteazul şi are o suprafaţă totală de 4.500 mp.

Strategia de vânzări a Vertiv pentru piaţa din România se bazează pe două canale – distribuitorii IT ce deservesc un portofoliu în creştere de revânzători şi integratori IT, dar şi partenerii direcţi ai Vertiv. Forţa de vânzări directă, localizată în Bucureşti, deserveşte piaţa locală, ajutând clienţii să identifice segmentele în care poate fi redus consumul de energie electrică al centrelor de date sau infrastructurii pe care aceştia le administrează, astfel încât să îşi îmbunătăţească eficienţa şi să îşi optimizeze costurile.

Filiala din Cluj-Napoca, unde se află şi sediul social al Vertiv pentru operaţiunile din România, are în prezent peste 300 de angajaţi.

 

Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

E publică lista celor 10.000 de beneficiari finanțați prin Start-up Nation  

Articolul următor

StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
17
Share