București IT&C Real Estate Ultimele stiri

StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, alăturându-se astfel noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

 

StreamWIDE a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului.”
Roxana Vesca, HR Manager, StreamWIDE: „Construim soluții software complexe, folosite de marii operatori de telecomunicații, cât şi de entităţile de Public Safety din întreaga lume, cu milioane de utilizatori finali. Suntem implicați în optimizarea platformelor și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile oferite şi echipele de IT se dezvoltă şi ele, într-o locaţie cât mai avantajoasă.”

StreamWIDE este o companie fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani, biroul din Bucureşti având operaţiuni de cercetare – dezvoltare (R&D) şi suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată (VAS) pentru operatorii telecom şi platforme de comunicaţii sigure şi digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entităţi cu soluţii de Mission Critical Communication (MCX : MCPTT, MCDATA, MCVIDEO), mesagerie vocală, convergent charging şi intelligent routing. Compania are sediul în Paris (Franța), cu filiale în România, SUA, Tunisia, China și cu mai multe birouri de vânzări.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din România și va atinge o suprafață totală de peste 100,000 metri pătraţi de birouri și spații comerciale moderne, clasa A și o componentă rezidențială de aproximativ  50,000 metri pătraţi. Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporţie de 90%.

În martie 2018 Timpuri Noi Square a obţinut certificarea LEED Platinum. Proiectul oferă un mediu primitor şi sănătos de birouri, cu aer condiționat silențios și sistem de ventilaţie, control termic, birouri cu înălţime de 3 metri şi lumină naturală. La parter există un spaţiu generos de restaurante, terase, cafenea snack bar şi facilități de recreere.

Related posts

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Hunedoara

Ligia Voro

Obligațiunile Autonom debutează pe piața reglementată a BVB

Ligia Voro

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Nora Dumitrescu

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Stefana Muresan

Crizele sunt un catalizator pentru inovație – Andreea Nițoi, Brand & Innovation Manager la RSM România

Nicolae Pop

MBS Group va amenaja complexul de agrement Trei Lacuri

Nora Dumitrescu

Platforma industrială a Zalăului devine comercială

Nora Dumitrescu

Vești bune: Uzinele Dacia sunt gata să reia progresiv activitatea industrială

Papuc Irina

Bilanțul pieței de imobiliare în 2020: Vârf pentru investiții – aproape 10% din volumul regiunii, fluctuații în restul sectoarelor. 2021, anul revenirii

Ion Surdu

Aduro SRL face proiectele tehnice ale centurilor din Zona Metropolitană a Oradei

Traian Dan

Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, intentioneaza sa intre pe piata hoteliera din Romania

redactia

Translogistica 2017 la Romexpo

Ionut Oprea

Clujul a atras investiții de 2 miliarde de euro într-un an

Nora Dumitrescu

Ministrul Economiei: Cred că e momentul să repornim industria esențială în România. În câteva zile vom produce măști de protecție

Ion Surdu

Orădenii se pot plimba cu trotinete electrice puse la dispoziție de OTL

Traian Dan

Tradiţionalul pieptar făcut de doi bătrâni din Bistriţa-Năsăud are mare succes. Fiul s-a întors din Irlanda să ducă afacerea pe internet

redactia

A VPK pledge put in practice for a sustainable present and a future proof living

Ionut Oprea

Investițiile companiilor brașovene, cifrate la aproape 300 mil. euro

Stefana Muresan

Centru Expozițional şi Park&Ride, pe 42 de hectare, lângă aeroportul Cluj

Stefana Muresan

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Ionut Oprea

Perspectivele pieței imobiliare din România, în cadrul celei de-a XI-a ediții a „Real Estate & Construction Forum”

Papuc Irina

Trafic îngreunat în Vama Giurgiu

Ligia Voro

Managerii din industrie, comerț și construcții, optimiști pentru revenirea economică

Traian Dan

Parcul de biodiversitate din Hoia, aproape de intrarea în șantier

Nora Dumitrescu

Leave a Comment