București IT&C Real Estate Ultimele stiri

StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, alăturându-se astfel noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

 

StreamWIDE a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului.”
Roxana Vesca, HR Manager, StreamWIDE: „Construim soluții software complexe, folosite de marii operatori de telecomunicații, cât şi de entităţile de Public Safety din întreaga lume, cu milioane de utilizatori finali. Suntem implicați în optimizarea platformelor și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile oferite şi echipele de IT se dezvoltă şi ele, într-o locaţie cât mai avantajoasă.”

StreamWIDE este o companie fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani, biroul din Bucureşti având operaţiuni de cercetare – dezvoltare (R&D) şi suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată (VAS) pentru operatorii telecom şi platforme de comunicaţii sigure şi digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entităţi cu soluţii de Mission Critical Communication (MCX : MCPTT, MCDATA, MCVIDEO), mesagerie vocală, convergent charging şi intelligent routing. Compania are sediul în Paris (Franța), cu filiale în România, SUA, Tunisia, China și cu mai multe birouri de vânzări.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din România și va atinge o suprafață totală de peste 100,000 metri pătraţi de birouri și spații comerciale moderne, clasa A și o componentă rezidențială de aproximativ  50,000 metri pătraţi. Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporţie de 90%.

În martie 2018 Timpuri Noi Square a obţinut certificarea LEED Platinum. Proiectul oferă un mediu primitor şi sănătos de birouri, cu aer condiționat silențios și sistem de ventilaţie, control termic, birouri cu înălţime de 3 metri şi lumină naturală. La parter există un spaţiu generos de restaurante, terase, cafenea snack bar şi facilități de recreere.

Related posts

Producătorii magiunului de prune Topoloveni au donat peste 1.300 de borcane cu magiun centrelor de carantină

Papuc Irina

Huf extends development center in Romania

Nicolae Pop

BCR, BRD și Raiffeisen devin acționari cu cote egale în una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport

Ion Surdu

Imobil rezidențial cu 15 etaje, dezvoltat de Studium Green, în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Cum arată primul kit complet de protecție 100% românesc: produs la o fabrică din Călan, județul Hunedoara

Ion Surdu

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Stefana Muresan

DPD: “We will continue to invest in technology to improve customer experience”

Ionut Oprea

Kronospan, Coresi Shopping Resort și Brașov Business Park, cei mai mari contributori la bugetul local al Brașovului

redactia

iTech Transilvania by ARIES Transilvania, singurul cluster IT din Sud-Estul Europei certificat Gold Label pentru Excelenţă

redactia

CJ Sibiu, demersuri pentru noul spital judetean

Stefana Muresan

Zboruri suplimentare pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul-Cluj-Napoca de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

ASA CONS a bugetat 500.000 de euro pentru investiţii în fabrica de la Turda

Stefana Muresan

Sezonul pentru zborurile charter turistice debutează pe Aeroportul Internaţional din Cluj

Stefana Muresan

AZOMUREȘ repornește producția

Ligia Voro

Aeroportul Internaţional Timişoara, creştere a numărului de călători de 2,6% în primele luni ale anului

Stefana Muresan

Cea mai mare universitate din țară va face cercetare avansată

Nora Dumitrescu

Piața de factoring s-a stabilizat în ultimul an la 5 miliarde de euro

Ion Surdu

Rombat din Bistriţa, profit triplat anul trecut

Stefana Muresan

The Economist: Cluj-Napoca, proiect imobiliar uriaș în 2019; noi locuinţe pentru 200.000 de persoane

redactia

Britanicii de la Castrol donează echipament medical în Transilvania

Nora Dumitrescu

Technovation Girls 2020 – o competiție de tehnologie dedicată fetelor

Traian Dan

Mega Image și-a deschis supermarket în Green Residence

Nora Dumitrescu

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

Romgaz, investiție de peste 136 milione euro în depozitul de gaze de la Sărmăşel și alte 87 milioane în depozitul Depomureş

Stefana Muresan

Leave a Comment