București Eveniment Sanatate

Noile construcții din sănătate prezentate la Building Health 2019, ediția a 5-a

Cea de-a 5 – a ediție a forumului internațional Building Health, eveniment dedicat construcțiilor din sănătate și arhitecturii medicale, face parte în acest an din cadrul ROHO 2019 – Convenția Română a Spitalelor, care va avea loc pe 26 și 27 septembrie, la Pullman Hotel – World Trade Center din București, reunind constructori și arhitecți cu proiecte medicale, investitori publici și privați din sănătate, manageri de spitale, manageri de proiecte și companii cu soluții pentru spațiile medicale.

La primele 4 ediții Building Health Bucharest International Forum au participat peste 1000 de invitați din peste 30 de țări, reuniți la București de tema calității spațiului medical.

Forumul Building Health este organizat de BORO PR & COMMUNICATION, în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA și COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA.

 

Din programul ediției 2019:

Ahmet Azakli, Project Manager, Synergy Construct

Având 15 ani de experiență în Managementul Internațional al Proiectelor de Construcții, a preluat anumite roluri-cheie în cadrul parteneriatului public-privat bazat pe dezvoltarea spitalelor orășenești din Turcia. Primul proiect deschis, Yozgat City Hospital, a avut un buget de 140 de milioane de euro, iar cel de-al doilea – Istanbul-Ikitelli Hospital a reprezentat o investiție de un miliard de euro. În prezent, Synergy Construct construiește Enayati Medical City, prima instituție medicală integrată pentru îngrijirea vârstnicilor din România.

Dan Doroftei, Director de Dezvoltare al Enayati Medical City

Are peste 10 ani de experiență în dezvoltarea proiectelor de sănătate și îngrijire pentru bătrâni, în România și în Statele Unite. Enayati Medical City este prima instituție medicală integrată și primul centru integrat pentru îngrijirea vârstnicilor din România, prima instituție pentru educare asistente medicale în mediu spitalicesc. Cu o investiție de 60 de milioane de euro, va crea 400 de locuri de muncă, Enayati Medical City reprezintă cea mai mare investiție medicală privată greenfield din România. Construcția se va finaliza la sfârșitul anului 2020, Constructor – Synergy Construct, Project Management – CBRE România.

Andreea Strugaru, Managing Partner, KADRA

Produsele destinate sectorului medical dezvoltate de KADRA se bazează pe tehnologii moderne și se pliază pe cele mai înalte standarde. KADRA este cel mai mare și cel mai vechi furnizor de soluții în sectorul medical din România.

Johannes Bertleff, Fondator al biroului JB Arhitectura

Împreună cu echipa sa, Johannes Bertleff a proiectat Clinica de Radioterapie MedEuropa din Constanța, proiect finalizat anul trecut. Din punct de vedere arhitectural, clinica este un soft transformer.

Dr. Bogdan Angheloiu este directorul general al MedEuropa, fiind implicat în mod direct în proiectul Clinicii de Radioterapie MedEuropa din Constanța, finalizat în anul 2018.

Raluca Șoaita, Arhitect și fondator, Tesseract

Arh. Raluca Șoaita a proiectat primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, care va fi construit de Asociația „Dăruiește Viață”, în curtea Spitalului „Marie Curie” din București. Are o experienţă de peste zece ani în arhitectura medicală.

Erik Schotte, Arhitect și Partener, LIAG Architecten

Centrul Princess Máxima de Oncologie Pediatrică, proiectat în Olanda de către LIAG Architecten reunește experiența la cel mai înalt nivel în domeniul îngrijirii și cercetării. Proiectul finalizat în anul 2018, are o suprafață de 45.000 mp și este cel mai mare centru de oncologie pentru copii din Europa.

Iustin Cionca, Președinte al Consiliului Județean Arad

Echipa administrativă condusă de Iustin Cionca gestionează astăzi proiecte în valoare de aprox. 90 de milioane de euro pentru extinderea secțiilor de spital, corpuri noi și moderne de clădire. Astfel, a fost deschis noul Spital TBC al Aradului, unul dintre cele mai moderne din țară și singurul construit exclusiv din contribuția Consiliului Județean. Pe finanțări europene sau naționale, CJ Arad construiește un complex Matern-Pediatrie, un spital de Oncologie, un spital de Boli Infecțioase Adulți, un nou Spital de Psihiatrie și modernizează secțiile de Cardiologie, Pediatrie, Medicină Legală și Anatomo-Patologice.

Jérôme Brunet este co-fondator al biroului de arhitectură Brunet-Saunier Architecture, fondat în anul 1981, în Paris. În ultimii 10 ani, biroul a proiectat spitale ce însumează o suprafață de peste 50.000 mp, printre care: Spitalul Nord Franche-Comté din Trevenans (care a primit premiul „Equerre d’Argent” – Franța), HUG în Geneva (Elveția), Spitalul Limmattal din Zurich, Institutul Bordet din Bruxelles (Belgia, 2020), Centrul pentru Trauma și Cancer din Helsinki (Finlanda, 2023) și noul Spital Lariboisière din Paris (Franța, 2023).

Camelia Sisak, Partener în cadrul biroului de arhitectură Atelier Mass

Paleta diversă de proiecte, de la arhitectură și restaurare, la design de interior și arhitectură temporară a fost recompensată atât cu premii naționale și regionale, precum și cu participări internaționale la Bienala de Arhitectură de la Veneţia. Arh. Camelia Sisak a realizat proiectul de amenajare a Spitalului Polaris din Cluj, proiect ce caută modalitatea contemporană de a crea spații în care utilizatorul să se simtă într-un spațiu familiar, opus celui auster de spital, în care culoarea și lumina sunt elementele principale ale designului.

Prof. Dr. Vesa V. Kataja va prezenta noul Hospital Nova care se va deschide în 2020, ca urmare a unei investiții de peste 400 de milioane de euro. Este Directorul Medical al celui mai mare spital din Finlanda neafiliat unei universități, Central Finland Health Care District, și profesor de Oncologie la Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Kuopio.

Building Health este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION – Romanian PR Award 2018, Events Category. Mai multe despre forum pe www.building-health.ro și pe www.facebook.com/spatiulmedical.

Informații despre condițiile de participare și înscrieri participanți, expozanți, speakeri și parteneri la adresa de email health@borocommunication.ro

Related posts

AFI Europe și Dedeman au convenit să anuleze tranzacția clădirilor de birouri

Ionut Oprea

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Ionut Oprea

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

Bratislava Property Forum 2018

Ionut Oprea

Robotul terapeut care ajută copiii cu autism, creat de cercetătorii de la UBB. Proiect de 800.000 de euro, din fonduri europene

redactia

Ariston Thermo Romania: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Papuc Irina

Start de business la #BusinessChallenge!

redactia

MedLife își mărește pachetul de acțiuni din grupul Genesys Arad

Ligia Voro

Bucureștiul și Brașovul, destinații recomandate de Forbes

Stefana Muresan

The largest leasing transaction ever recorded in the Bucharest office market: development of Groupe Renault Romania's new headquarters in Bucharest

Ionut Oprea

Medicii, personalul MAI și persoanele peste 60 de ani au prioritate la Profi

Traian Dan

Why is Turkey a hotspot for investors?

Ionut Oprea

A fost lansat primul serviciu românesc de închirieri auto direct de la proprietari

Papuc Irina

#OpenVienna – Open for Business!

Ionut Oprea

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

The Woman 2019: Manageri ai oamenilor care au pus valorile in prim plan

Stefana Muresan

Cătălin Tănăsie, Salesforce Architect Verticala Digital Business Solutions (DBS), NTT DATA Romania: “Pentru mine e inovator să fac parte dintr-o companie care e interesată și de interacțiunea cu propriii angajați”

redactia

"INVENTING GREATER PARIS METROPOLIS” AT MIPIM 2018

Ionut Oprea

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Ionut Oprea

EuropaProperty: short-list for 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

ManpowerGroup, relocare în The Light One, asistată de Crosspoint Real Estate

Ionut Oprea

Municipiul Oradea, exemplu de bune practici în lupta cu Covid – 19

Traian Dan

NRCC UNIVERSITY presents the Elevator Pitch, 17th March, Brasov

Ionut Oprea

Leave a Comment