Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hilton Garden Inn Bucharest Airport a fost livrat cu succes de Optim PM

Vineri, 9 august 2019, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, proiect gestionat de Optim Project Management, si-a deschis cu succes portile pentru primii oaspeti.

 

Numita de Apex Alliance in 2018, Optim PM a supravegheat constructia celui de-al doilea hotel Hilton Garden Inn din Romania. Situat la doar 150 de metri de Terminalul de Plecari al Aeroportului International Henri Coanda, hotelul este construit pe un teren de 3,340 mp si are o suprafara totala construita de aprox. 14.200 mp. Clasificat ca o cladire multifunctionala, hotelul are un regim de inaltime 1S+P+3E.

 

In calitate de Project Manager, Optim PM a oferit servicii de Construction Management, Design si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. Optim PM a fost, de asemenea, responsabila pentru achizitia si instalarea mobilierului si accesoriilor hoteliere conform cerintelor standardelor Hilton si celor de proiectare.

 

Hotelul dispune de 218 camere confortabile si spatioase, 92 de locuri de parcare, un restaurant international si bar, sali de intalniri si conferinte, un magazin deschis 24 ore, o spalatorie cu self-service, zona de fitness si o curte interioara. Alaturi de hotel, exista si o aripa de cladire care este dedicata spatiilor de birou.

 

„Hilton Garden Inn Bucharest Airport este primul hotel gestionat incapand cu faza de concept pana la deschidere de catre Optim PM. Dupa livrarea cu succes a Hilton Garden Inn din centrul vechi al Bucurestiului, la inceputul anului 2018, Apex Alliance a avut incredere in Optim PM, numindu-ne ca Project Manager pentru alte 4 hoteluri din Bucuresti. Astazi, am demonstrat inca o data ca Optim Project Management este un partener de incredere cu capacitati profesionale pentru a livra proiecte pe toate segmentele imobiliare. As dori sa multumesc clientului nostru Apex Alliance pentru ca a avut incredere in noi si sa felicit personal echipa Optim PM, care a supravegheat constructia hotelului si s-a asigurat ca proiectul a fost livrat cu succes”, a declarat David Evans, directorul general al Optim PM.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transylvanian Clusters International Conference

Articolul următor

C&W Echinox: tranzactii de 410 mil. euro in S1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share