Real Estate Timiș Ultimele stiri

Investiție de 1,1 mil. euro într-un club de fitness pe 2.100 metri pătrați în Vox Technology Park

  • Proiectul de birouri Vox Technology Park a închiriat 2.100 de metri pătrați către operatorul de fitness Nextfit
  • Nextfit va investi aproximativ 1,1 milioane de euro in amenajarea spațiului cât și în achiziționarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia
  • Vox Technology Park a fost inaugurat în 2018 în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și oferă facilități unice la nivel național, obținând și cel mai mare punctaj acordat de către BREEAM vreodată unui proiect imobiliar din România

 

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 2.100 de metri pătrați către Nextfit, care va deschide în noiembrie un club de fitness în cadrul proiectului de birouri.

Acesta va fi unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, el urmând să funcționeze la etajul 1 al Vox Technology Park. Nextfit va investi 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului cât și pentru achiziționarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia și furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 și echipele de fotbal Juventus, AC Milan.și naționala Braziliei.

”Deschiderea clubului de fitness Nextfit întărește oferta de servicii a Vox Technology Park, de care vor beneficia atât cei care activează în proiect cât și locuitorii din zona, inclusiv ai celor peste 1.500 de apartamente finalizate aici în ultimii ani. Continuăm astfel dezvoltarea urbană a polului imobiliar din zona de nord-vest a Timișoarei, zona în care sunt prevăzute noi investiții de peste 100 de milioane de euro, în special pe segmentul rezidențial”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Noul clubul de fitness va oferi tuturor iubitorilor de sport și mișcare o gamă completă de servicii, de la aerobic și indoor cycling, la aparate de fitness și cardio. ”Când am intrat pe piață cu Nextfit am avut ca obiectiv să concepem un club de fitness inedit pe piața din Timișoara, sa creăm un loc unde să te întâlnești cu alți pasionați de sport, totul în prezența unor antrenori de top și utilizând echipamente de ultimă generație, capabile să monitorizeze orice indicator fiziologic”, explică Raluca Basu, brand manager în cadrul Nextfit.

Adițional inaugurării clubului de fitness, în cadrul Vox Technology Park vor fi deschise în perioada următoare noi spații de servicii, de la noi spații comerciale la servicii de infrumusețare și servicii bancare (Patria Bank). Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.

Proiectul oferă facilități unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

Related posts

ECFS2019: Oportunități și amenințări emergente în domeniul serviciilor financiare

Ligia Voro

CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19

Ion Surdu

Investiţie de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu din Oradea

Stefana Muresan

Gral Medical a deschis secţia de imagistică medicală din Spitalul OncoFort Piteşti, investiţie de 5 mil. euro

redactia

Lasselsberger își primenește liniile de producție de la Cluj

Nora Dumitrescu

Oradea pregătește un proiect pentru 25 de autobuze electrice

redactia

MobilaDalin. Reduceri de preț la toate produsele și consiliere telefonică pentru comenzi de acasă

Ligia Voro

FUTURE: Programul dedicat studenților – angajaților – profesorilor se lansează oficial la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Noul director al Romgaz Târgu Mureș mizează pe competența, responsabilitatea și experiența angajaților

Ligia Voro

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

redactia

Semnare contract Centura de Sud a Timișoarei. Contract de 359 milioane lei, constructor – Tirrena Scavi

redactia

Gruia Stoica, acţionarul grupului Grampet, preia controlul fabricii de medicamente Polisano din Sibiu

redactia

Clujenii de la Kesz ridică viitorul sediu al ING Tech

Nora Dumitrescu

Ziua fermierilor Holland Dairy House

Stefana Muresan

Comisia Europeană a aprobat Proiectul Crossbow, din care face parte Transelectrica

Stefana Muresan

Dacia Plant continuă investițiile cu un nou depozit de produse finite de 1.300 mp

Papuc Irina

Theodora Golf Club, promovat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

Stefana Muresan

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Stefana Muresan

Cati kilometri de autostrada au fost inaugurati si ce alte proiecte de infrastructura au fost finalizate sau incepute in 2018?

redactia

Continental extinde clădirea de birouri din Iași

Ligia Voro

Clujul, timp de două zile capitala europeană a clusterelor

Ligia Voro

Hidrocentrala Râul Mare-Retezat va fi retehnologizată cu 80 de milioane de euro

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] Lechința, the Land of Revived Saxon Vineyards

Transilvania Business

Dorel Goia a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

redactia

Leave a Comment