Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 1,1 mil. euro într-un club de fitness pe 2.100 metri pătrați în Vox Technology Park

  • Proiectul de birouri Vox Technology Park a închiriat 2.100 de metri pătrați către operatorul de fitness Nextfit
  • Nextfit va investi aproximativ 1,1 milioane de euro in amenajarea spațiului cât și în achiziționarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia
  • Vox Technology Park a fost inaugurat în 2018 în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și oferă facilități unice la nivel național, obținând și cel mai mare punctaj acordat de către BREEAM vreodată unui proiect imobiliar din România

 

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 2.100 de metri pătrați către Nextfit, care va deschide în noiembrie un club de fitness în cadrul proiectului de birouri.

Acesta va fi unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, el urmând să funcționeze la etajul 1 al Vox Technology Park. Nextfit va investi 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului cât și pentru achiziționarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia și furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 și echipele de fotbal Juventus, AC Milan.și naționala Braziliei.

”Deschiderea clubului de fitness Nextfit întărește oferta de servicii a Vox Technology Park, de care vor beneficia atât cei care activează în proiect cât și locuitorii din zona, inclusiv ai celor peste 1.500 de apartamente finalizate aici în ultimii ani. Continuăm astfel dezvoltarea urbană a polului imobiliar din zona de nord-vest a Timișoarei, zona în care sunt prevăzute noi investiții de peste 100 de milioane de euro, în special pe segmentul rezidențial”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Noul clubul de fitness va oferi tuturor iubitorilor de sport și mișcare o gamă completă de servicii, de la aerobic și indoor cycling, la aparate de fitness și cardio. ”Când am intrat pe piață cu Nextfit am avut ca obiectiv să concepem un club de fitness inedit pe piața din Timișoara, sa creăm un loc unde să te întâlnești cu alți pasionați de sport, totul în prezența unor antrenori de top și utilizând echipamente de ultimă generație, capabile să monitorizeze orice indicator fiziologic”, explică Raluca Basu, brand manager în cadrul Nextfit.

Adițional inaugurării clubului de fitness, în cadrul Vox Technology Park vor fi deschise în perioada următoare noi spații de servicii, de la noi spații comerciale la servicii de infrumusețare și servicii bancare (Patria Bank). Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.

Proiectul oferă facilități unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alexandra Danciu, Star Transmission & Star Assembly: “Work hard, play hard!”

Articolul următor

Atterbury Europe and Iulius open EUR220m mixed-use Iulius Town Timisoara, Romania, this August

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share