Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România 

Pe 2 noiembrie 2019, MeasureCamp, evenimentul organizat în peste 25 de țări ajunge la București pentru prima dată, promovând un format atipic, în care speakerii și participanții fac aproximativ 75% din agendă. 

 

150 de participanți sunt așteptați la Impact Hub București, pentru a dezbate și găsi soluții la probleme ce apar la intersecția ariilor tehnice, precum digital analytics, data visualisation, data science, cu ariile specifice online marketingului, precum conversion rate optimization, advertising, tech-products optimization.

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume. 

“Measure Camp este cunoscut la nivel internațional ca «unconference», un format de conferință cu totul diferit de ceea ce tot întâlnim în zona de digital și nu numai. El presupune ca speakerii să fie integrați cât mai bine ca participanți la eveniment și toată lumea să fie încurajată să discute liber și să contribuie sau chiar să conducă o sesiune de discuții pe o anumită temă”, explică Magda Baciu, Fondator – House Of Progress și organizator principal – MeasureCamp Bucharest. 

O parte din discuții vor fi conduse de specialisti de renume precum:

  • Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK
  • Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays
  • Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe
  • Peter O’Neill – Director of Analytics at Ayima

Cele peste 70 de ediții organizate internațional până acum au adus împreună specialisti în digital analytics, data science, product management, conversion rate optimization, advertising și tech entrepreneur pentru a-i ajuta să înteleagă mai bine potențialul datelor in creșterea unui business și pentru a invăța unii de la ceilalți.

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way.

“Motivele pentru care formatul acesta este foarte apreciat sunt aplicabilitatea lucrurilor care se discută, atmosfera informală si intrunirea specialistilor din domenii domenii diferite, dar sinergetice. Un mediu propice invătarii si inovației. MeasureCamp adună persoane cu adevărat pasionate și care înțeleg că a lucra împreună cu alții la ideile lor, înseamnă să le dezvolți și pe ale tale”, adaugă Magda Baciu. 

Distribuția biletelor va fi realizată în 3 tranșe, în limita locurilor disponibile.

Prima oportunitate pentru a obține un bilet va fi pe data de 28 august, ora 11:00:

https://www.eventbrite.com/e/measure-camp-bucharest-tickets-68603981355

Measure Camp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019.

Mai multe informații și pe Facebook MeasureCamp Bucharest.

 

Photo via Pexels.com

 

 

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

USAMV Cluj-Napoca, gazda celei de 15-a Conferințe Internaționale de Trichineloză

Articolul următor

Colaborarea e cuvântul cheie: mediul de afaceri transilvănean a devenit un ecosistem

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share