Cluj Real Estate Ultimele stiri

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

MHP Consulting Romania și Speedwell au anunțat, astăzi, semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 5.300 mp în Record Park, un proiect mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca. Tranzacția a fost gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială și închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinație mixtă.

„Ne bucurăm că am finalizat discuțiile cu MHP Consulting Romania, susținând astfel planurile de dezvoltare ale clientului nostru pe termen mediu și lung prin oferirea unui mediu de lucru de înaltă calitate, dar și prin facilitățile proiectului Record Park. Conceptul nostru se diferențiază prin poziționarea într-o zonă ultracentrală a orașului, designul său și diversele componente, incluzând: spații de birouri, apartamente, spații de retail și sport. Toate aceste atribute se îmbină într-o rețetă de dezvoltare care s-a dovedit a fi foarte atractivă pentru clienți,” a declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.
 „Această închiriere marchează o etapă importantă în parcursul Griffes; credem în poziționarea Record Park și mixul său creativ de facilități și urmărim să livrăm primul proiect de birouri preînchiriat 100%  într-un alt oraș decât București”, a afirmat Andreea Păun, Managing Partner al companiei Griffes.

MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche. MHP este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj-Napoca cu peste 400 angajați, furnizând servicii de consultanță IT unei game largi de clienți din întreaga lume.

Prin această nouă închiriere, Speedwell a reconfirmat succesul proiectului Record Park crescând nivelul de ocupare în clădirea de birouri de 12.000 mp; din punct de vedere rezidențial, 80% din cele 236 apartamente au fost rezervate, iar clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locație în cadrul proiectului.

Fondată de 2 cetățeni belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte imobiliare finalizate sau în curs de finalizare în București, Cluj-Napoca și Timișoara, concentrându-se pe locații în zone centrale cu o infrastructură de transport bună, targetând segmentul mediu al pieței imobiliare.

Related posts

Importurile de gaze în mai de 353 de ori mai mari decât în mai 2018

Ligia Voro

CJ | Padel ajunge la Cluj – Primele terenuri din Transilvania

Comuna Ciugud, după deschiderea terenului de golf: Prețuri cu 40% mai mari la terenuri și case

Stefana Muresan

Romgaz recrutează şapte membri în CA, în baza ordonanţei pentru guvernanţa corporativă

Stefana Muresan

FESTIVITATE ANIVERSARĂ LA USAMV CLUJ-NAPOCA: O JUMĂTATE DE SECOL DE VIAȚĂ PENTRU FACULTATEA DE ZOOTEHNIE ȘI BIOTEHNOLOGII

Stefana Muresan

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

redactia

16 staţii de încărcare a vehiculelor electrice la Oradea

Traian Dan

Angrenajul Michelin, pus în mișcare la Zalău. Vor 1.500 de noi angajați

Stefana Muresan

Banat Agro Vest lucrează 15.000 de ha

Stefana Muresan

Care sunt cele mai puternice afaceri din județul Alba

redactia

Patru noi destinaţii de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

redactia

Cluj-Napoca: Proiecte pe fonduri europene de peste 420 de milioane de euro

Stefana Muresan

POZITIV TB: Melinda Morariu – „Este vitală continuarea proiectelor pe Fonduri Europene”

Traian Dan

Mihaela ION – Avocat Asociat, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca 2018

redactia

Raport Imoteca: 630 de unități locative vândute în 2017  

Ionut Oprea

FOTO: Investiția ROMGAZ la Iernut – “Dintr-un televizor cu lămpi, într-o plasmă super meseriașă”

redactia

Apare prima carte despre industria IT din Cluj

Nora Dumitrescu

INTERVIU/ Florica Bărbuceanu, director IDSA: „Implicarea în realizarea testelor de biologie moleculară pentru identificarea SARS-COV-2 este un gest de responsabilitate, unitate și spirit de echipă”

Papuc Irina

Prima sesiune a Școlii Internaționale de Programare și Robotică LOGISCOOL 

Ligia Voro

„Cloud-ul, interoperabilitatea și identitatea electronică a cetățeanului sunt piloni esențiali ai transformării digitale a României”. Interviu cu șeful ADR, Sabin Sărmaș

Ion Surdu

Japonezii de la Nidec și Universitatea din Oradea deschid laboratorul ”Industry 4.0”

redactia

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

Blue Air cumpără 6 Boeing 737 MAX 8 și închiriază alte 12

Stefana Muresan

Leave a Comment