București Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează, pentru a opta oară consecutiv, în perioada 7 – 9 Octombrie 2019, standul comun al României la târgul internațional de proiecte imobiliare și investiții EXPO REAL de la München, de 22 de ani punctul central de întâlnire al branșei.

 

Peste 45.058 de vizitatori din 72 de țări și 2.095 de expozanți din 41 de țări au luat parte la EXPO REAL 2018. Cifrele record de anul trecut, în creștere față de anii precedenți, confirmă că EXPO REAL este cel mai important eveniment european pentru sectorul imobiliar, târgul consolidându-și poziția ca platformă pentru schimbul de opinii pe teme de actualitate din acest sector. EXPO REAL este un bun sinonim pentru networking internațional, proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanțului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori și finanțatori până la regiuni economice, orașe, arhitecți și urbaniști, transformând expoziția într-un eveniment unic pe piața internațională.

Standul României va fi reprezentat anul acesta de sectorul imobiliar din România prin expozanții: Consiliul Județean Ilfov, Consiliul Județean Suceava, Sectorul 5 Municipiul București –, Municipiul Brașov, Municipiul Iași, Municipiul și Portul Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) – în calitate de reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori interesați de amplasamente în România și proiecte PPP, iar AFI Europe, Alma Consulting, Danina Star, Element Industrial, Estoria City, Geiger Romania, Impact Developer & Contractor, Lion’s Head Investments, REC Partners, Stratulat Albulescu și Warehouses de Pauw Romania – actori ai mediului privat, având ca activități de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidențiale, de parcuri industriale, servicii logistice integrate, respectiv construcții civile și industriale și consultanță juridică.

Prezența României la târg va fi completată de o conferință în cadrul unui program de conferințe de specialitate. La cele peste 100 de simpozioane, conferințe și mese rotunde, 500 de experți vor dezbate tendințele actuale și inovațiile de pe piața imobiliară, a investițiilor și finanțării și vor discuta despre proiectare și dezvoltare urbană durabilă. Conferința ”România în prim-plan. Oportunități de piață: revizuire și tendințe care conturează piața proprietăților industriale și comerciale”, moderată de către Andreas Schiller, Redactor șef al SPH, va fi dedicată promovării avantajelor competitive ale României și orașelor magnet ale acesteia și va avea ca invitați specialiști în domeniu, precum Lori Collin, Director România Lion’s Head Management și Dana Bordei, Commercial Manager WDP Development România, care vor împărtăși din experiențele lor pe piața din România publicului interesat. În 2018, conferința dedicată României s-a bucurat de un număr considerabil de persoane interesate, prezenți fiind peste 160 de auditori – reprezentanți ai unor companii importante la nivel global și oameni de afaceri din diferite domenii, interesați de oferta de țară a României. Anul acesta, conferința dedicată României va avea loc în prima zi a târgului, 7 octombrie, ora 17:00, în zona Discussion and Networking Forum Hala A1.

Anul trecut, România s-a clasat pe locul șase (din 41) după numărul de expozanți proveniți din alte țări decât țara gazdă, după Austria, Olanda, Elveția, Marea Britanie, Polonia, fiind urmată de Franța, Luxemburg, Ungaria și SUA.

Vă așteptăm să ne vizitați la standurile A1.234, A1.241 si A1.242!

 

Related posts

DEBT IN EUROPEAN EMERGING MARKETS FORUM 2018

Ionut Oprea

Fiscul virtual, sfidat de primăriile din Sălaj

Nora Dumitrescu

Metalica SA, 70 de ani de tradiţie şi inovaţie

Stefana Muresan

eMag, comenzi de aproape 500 de milioane de lei, de Black Friday

Papuc Irina

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

Stefana Muresan

Românii dăruiesc mai multe flori: business-urile din domeniul floral și-au dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani

Ligia Voro

NEPI Rockcastle aduce în Tîrgu Mureș un mall de Centenar

Ligia Voro

Oradea: Obiectivul de amenajare a malului stâng al Crișului Repede, în licitație; contract de aproape 10 mil. lei

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The Future is Bright in Oradea

Traian Dan

ENDAVA DEVINE UN JUCĂTOR IT GLOBAL PRIN FUZIUNEA CU VELOCITY PARTNERS

Stefana Muresan

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

Nicolae Pop

Investor interest drives Innovation Forum centre stage at MIPIM 2017

Ionut Oprea

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

redactia

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

România trimisă în fața Curții de Justiție. România este singurul stat membru care nu a comunicat încă măsurile de transpunere a directivei UE privind mărcile în legislația națională

Gruita Ienasoiu

Fermierii campioni la porumb din județul Arad

redactia

Fabrica de medicamente Europharm din Braşov a repornit producția și vinde la export

redactia

ADR Centru: Reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, proiect de peste 15 mil. lei

Stefana Muresan

Conferinţele Transilvania Open 4 Business 2017 încep pe 18 Mai, la Cluj.

Raluca Ursu

USAMV Cluj-Napoca, gazda Congresului Asociaţiei Veterinare Ecvine din România

Asociaţia Română a Băncilor: „Intermedierea financiară, în România, este cea mai mică din Europa”

Papuc Irina

România a coborât pe locul 45 în clasamentul mondial privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială

Papuc Irina

Presiuni pentru construirea ocolitoarei Someș Express

Nora Dumitrescu

Zărnești investește 5 milioane de euro într-o stație de epurare modernă

Papuc Irina

Leave a Comment