București Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează, pentru a opta oară consecutiv, în perioada 7 – 9 Octombrie 2019, standul comun al României la târgul internațional de proiecte imobiliare și investiții EXPO REAL de la München, de 22 de ani punctul central de întâlnire al branșei.

 

Peste 45.058 de vizitatori din 72 de țări și 2.095 de expozanți din 41 de țări au luat parte la EXPO REAL 2018. Cifrele record de anul trecut, în creștere față de anii precedenți, confirmă că EXPO REAL este cel mai important eveniment european pentru sectorul imobiliar, târgul consolidându-și poziția ca platformă pentru schimbul de opinii pe teme de actualitate din acest sector. EXPO REAL este un bun sinonim pentru networking internațional, proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanțului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori și finanțatori până la regiuni economice, orașe, arhitecți și urbaniști, transformând expoziția într-un eveniment unic pe piața internațională.

Standul României va fi reprezentat anul acesta de sectorul imobiliar din România prin expozanții: Consiliul Județean Ilfov, Consiliul Județean Suceava, Sectorul 5 Municipiul București –, Municipiul Brașov, Municipiul Iași, Municipiul și Portul Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) – în calitate de reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori interesați de amplasamente în România și proiecte PPP, iar AFI Europe, Alma Consulting, Danina Star, Element Industrial, Estoria City, Geiger Romania, Impact Developer & Contractor, Lion’s Head Investments, REC Partners, Stratulat Albulescu și Warehouses de Pauw Romania – actori ai mediului privat, având ca activități de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidențiale, de parcuri industriale, servicii logistice integrate, respectiv construcții civile și industriale și consultanță juridică.

Prezența României la târg va fi completată de o conferință în cadrul unui program de conferințe de specialitate. La cele peste 100 de simpozioane, conferințe și mese rotunde, 500 de experți vor dezbate tendințele actuale și inovațiile de pe piața imobiliară, a investițiilor și finanțării și vor discuta despre proiectare și dezvoltare urbană durabilă. Conferința ”România în prim-plan. Oportunități de piață: revizuire și tendințe care conturează piața proprietăților industriale și comerciale”, moderată de către Andreas Schiller, Redactor șef al SPH, va fi dedicată promovării avantajelor competitive ale României și orașelor magnet ale acesteia și va avea ca invitați specialiști în domeniu, precum Lori Collin, Director România Lion’s Head Management și Dana Bordei, Commercial Manager WDP Development România, care vor împărtăși din experiențele lor pe piața din România publicului interesat. În 2018, conferința dedicată României s-a bucurat de un număr considerabil de persoane interesate, prezenți fiind peste 160 de auditori – reprezentanți ai unor companii importante la nivel global și oameni de afaceri din diferite domenii, interesați de oferta de țară a României. Anul acesta, conferința dedicată României va avea loc în prima zi a târgului, 7 octombrie, ora 17:00, în zona Discussion and Networking Forum Hala A1.

Anul trecut, România s-a clasat pe locul șase (din 41) după numărul de expozanți proveniți din alte țări decât țara gazdă, după Austria, Olanda, Elveția, Marea Britanie, Polonia, fiind urmată de Franța, Luxemburg, Ungaria și SUA.

Vă așteptăm să ne vizitați la standurile A1.234, A1.241 si A1.242!

 

Related posts

Începe licitația pentru lotul 2 al Autostrăzii Sibiu-Pitești

Ion Surdu

Parteneriat între Agenția Nord-Vest și Maramureș pentru proiectul Mara-Nord

Nora Dumitrescu

AZO pierde din cauza OUG 114, ministrul Agriculturii speră că va fi abrogată în Parlament

Ligia Voro

Cât costă biletele la concertul Metallica din august 2019

A. I.

Punct și de la capăt: de la adversitate spre conformitate

Finanțare de 1,8 milioane de euro pentru viitorii fermieri ai Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Papuc Irina

Aplicația Programare online vă scurtează timpul petrecut la notar

redactia

Cultura cartofului extratimpuriu – plus de tehnologie, producție, profit cu Zorvec® Enicade™ NZeb

Ligia Voro

Trei județe din Ardeal vor beneficia de mari împăduriri

Nora Dumitrescu

TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, singura sesiunea de premiere pentru tehnologii trenchless din Europa de Est!

Stefana Muresan

Investiții noi “pe țeavă” la Tenaris. Zalăul intră pe piața automotive

Stefana Muresan

Fortificațiile din Transilvania devin obiective turistice europene

Nora Dumitrescu

Bihorenii s-au întâlnit cu mașinile de epocă la Retro Parada Toamnei 2020

Traian Dan

”Exemplu de bună practică”: Cupru Min Abrud, profit de 25 de milioane de lei în primul semestru

Stefana Muresan

Waters Romania is extinde suprafata in  Coresi Business Park

Ionut Oprea

Clujotronic – Electro Arts Festival, la a șasea ediție

Stefana Muresan

NEST – un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Traian Dan

Hrana sustenabilă este o responsabilitate comună: Transavia prezintă primul raport de sustenabilitate din industria alimentară, realizat de o companie cu capital 100% românesc

Nicolae Pop

Contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 141 Mediaș-Bârghiș, în valoare de 19 mil. de euro, semnat de ADR Centru și CJ Sibiu

Stefana Muresan

Maramureșul își va gestiona deșeurile cu 53 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Free download: The New Normal – Market Pulse Report, Romania

Papuc Irina

Peste 300 de echipamente IT pentru copiii de la țară, prin intermediul IT4Kids

Traian Dan

Licitație pentru un proiect de infrastructură de aproape 50 mil. lei în Bistrița-Năsăud

Stefana Muresan

Leave a Comment