București Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează, pentru a opta oară consecutiv, în perioada 7 – 9 Octombrie 2019, standul comun al României la târgul internațional de proiecte imobiliare și investiții EXPO REAL de la München, de 22 de ani punctul central de întâlnire al branșei.

 

Peste 45.058 de vizitatori din 72 de țări și 2.095 de expozanți din 41 de țări au luat parte la EXPO REAL 2018. Cifrele record de anul trecut, în creștere față de anii precedenți, confirmă că EXPO REAL este cel mai important eveniment european pentru sectorul imobiliar, târgul consolidându-și poziția ca platformă pentru schimbul de opinii pe teme de actualitate din acest sector. EXPO REAL este un bun sinonim pentru networking internațional, proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanțului de valori din acest domeniu: de la dezvoltatori de proiecte, investitori și finanțatori până la regiuni economice, orașe, arhitecți și urbaniști, transformând expoziția într-un eveniment unic pe piața internațională.

Standul României va fi reprezentat anul acesta de sectorul imobiliar din România prin expozanții: Consiliul Județean Ilfov, Consiliul Județean Suceava, Sectorul 5 Municipiul București –, Municipiul Brașov, Municipiul Iași, Municipiul și Portul Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) – în calitate de reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori interesați de amplasamente în România și proiecte PPP, iar AFI Europe, Alma Consulting, Danina Star, Element Industrial, Estoria City, Geiger Romania, Impact Developer & Contractor, Lion’s Head Investments, REC Partners, Stratulat Albulescu și Warehouses de Pauw Romania – actori ai mediului privat, având ca activități de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidențiale, de parcuri industriale, servicii logistice integrate, respectiv construcții civile și industriale și consultanță juridică.

Prezența României la târg va fi completată de o conferință în cadrul unui program de conferințe de specialitate. La cele peste 100 de simpozioane, conferințe și mese rotunde, 500 de experți vor dezbate tendințele actuale și inovațiile de pe piața imobiliară, a investițiilor și finanțării și vor discuta despre proiectare și dezvoltare urbană durabilă. Conferința ”România în prim-plan. Oportunități de piață: revizuire și tendințe care conturează piața proprietăților industriale și comerciale”, moderată de către Andreas Schiller, Redactor șef al SPH, va fi dedicată promovării avantajelor competitive ale României și orașelor magnet ale acesteia și va avea ca invitați specialiști în domeniu, precum Lori Collin, Director România Lion’s Head Management și Dana Bordei, Commercial Manager WDP Development România, care vor împărtăși din experiențele lor pe piața din România publicului interesat. În 2018, conferința dedicată României s-a bucurat de un număr considerabil de persoane interesate, prezenți fiind peste 160 de auditori – reprezentanți ai unor companii importante la nivel global și oameni de afaceri din diferite domenii, interesați de oferta de țară a României. Anul acesta, conferința dedicată României va avea loc în prima zi a târgului, 7 octombrie, ora 17:00, în zona Discussion and Networking Forum Hala A1.

Anul trecut, România s-a clasat pe locul șase (din 41) după numărul de expozanți proveniți din alte țări decât țara gazdă, după Austria, Olanda, Elveția, Marea Britanie, Polonia, fiind urmată de Franța, Luxemburg, Ungaria și SUA.

Vă așteptăm să ne vizitați la standurile A1.234, A1.241 si A1.242!

 

Related posts

Real estate & construction forum

Ionut Oprea

Premierul Orban: Fondul de Dezvoltare și Investiții trebuie desființat

Papuc Irina

Bistriţa Retail Park, în linie dreaptă

Stefana Muresan

12 oferte pentru proiectarea și execuția lotului 3 al Autostrăzii de Centura București Nord

Ligia Voro

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Ligia Voro

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Traian Dan

Producătorii locali sălăjeni își fac loc pe internet

Nora Dumitrescu

Austriecii de la XXXLutz – la Timișoara, Cluj și București

Stefana Muresan

Antreprenoris – scoala de antreprenoriat

Transilvania Business

15 autobuze hibrid pentru transportul urban de călători în Municipiul Oradea

Traian Dan

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

Stefana Muresan

Familia Mureşan din Gherla, reţea de 23 de magazine de mezeluri în judeţul Cluj

redactia

Autorităţile din Sibiu vor lansa Sibcoin, prima monedă locală din România, în pregătirea programului Sibiu Capitală Gastronomică Europeană din 2019

redactia

Rethink Strategy – Continuity, Challenges and Opportunities WEBINAR

Ion Surdu

Autoritățile locale pot prelua de la guvern centurile ocolitoare și alte proiecte de infrastructură

Ion Surdu

Voluntarii din cluburile IMPACT produc schimbare în societate

Traian Dan

România, loc I în UE la creșterea comerțului cu amănuntul în decembrie 2019

Traian Dan

Autostrada A3 între Ogra și Câmpia Turzii: Progres ”foarte bun” al celor de la Astaldi-Max Boegl

Stefana Muresan

Ordinul Arhitecților din România, sesiune de finanțare din Timbrul Arhitecturii, ediția 2019

redactia

Premiile Astra Film Festival 2018. I Am Another You, mare câștigător

redactia

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

redactia

Cum arată primul autobuz electric al Zalăului

Nora Dumitrescu

Finanțare de 60 milioane lei pentru reabilitarea coridorului Nufărul-Cantemir

Traian Dan

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

Leave a Comment