Eveniment Ultimele stiri

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

Summer Wine Party & Networking este o ediție aniversară, platforma X Party & Networking împlinind 4 ani și este despre noi, despre prieteniile create de-a lungul acestei serii de evenimente, despre oamenii activi care doresc să se cunoască și să se bucure de viață, despre comunicare și cunoaștere, despre distracție.

Vor participa re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (manageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanţi ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ți, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoreşti s.­a), rep­re­z­entanţi ai admin­ist­­rației loca­le, med­ic­i, arhi­te­cţi, art­işti, reprezentanți ai mediului diplomatic și reprezentanți ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar și din străină­­tate.

“Ne-am gândit că seară de joi să o facem și mai memorabilă și mai plină de culoare, prin a vă oferi un adevărat răsfăț al papilelor gustative. În cadrul evenimentului Summer Wine Party & Networking, joi 29 august, ora 18 , v-am pregătit un moment ce ne va colora seară cu multe arome ce vor răsfață papilele, răsfăț asigurat de întâlnirea vinului cu brânză. Momentul “Wine & Cheese” ne este pus la dispoziție de “Napolact” și “Cramă Oprișor” care ne-au asigurat de multe surprize frumoase. Va așteptăm pentru a le descoperi împreună !”, au anunțat organizatorii.

Număr de participan­­­­­ți: 200+

Condiții de participare:

Taxa Early-Bird ( până în 12 August ) – 100 lei

Taxa Standard ( 13 August – 26 August ) – 130 lei

Taxa Last Minute ( 27 August – 28 August ) – 150 lei

Taxa achitată în 29 August – 200 lei

DRESS CODE OBLIGATORIU: Business, Smart

Related posts

Red Bull Romania isi stabileste biroul in Unirii View

Stefana Muresan

Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Papuc Irina

Leave a Comment