Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

Summer Wine Party & Networking este o ediție aniversară, platforma X Party & Networking împlinind 4 ani și este despre noi, despre prieteniile create de-a lungul acestei serii de evenimente, despre oamenii activi care doresc să se cunoască și să se bucure de viață, despre comunicare și cunoaștere, despre distracție.

Vor participa re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (manageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanţi ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ți, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoreşti s.­a), rep­re­z­entanţi ai admin­ist­­rației loca­le, med­ic­i, arhi­te­cţi, art­işti, reprezentanți ai mediului diplomatic și reprezentanți ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar și din străină­­tate.

“Ne-am gândit că seară de joi să o facem și mai memorabilă și mai plină de culoare, prin a vă oferi un adevărat răsfăț al papilelor gustative. În cadrul evenimentului Summer Wine Party & Networking, joi 29 august, ora 18 , v-am pregătit un moment ce ne va colora seară cu multe arome ce vor răsfață papilele, răsfăț asigurat de întâlnirea vinului cu brânză. Momentul “Wine & Cheese” ne este pus la dispoziție de “Napolact” și “Cramă Oprișor” care ne-au asigurat de multe surprize frumoase. Va așteptăm pentru a le descoperi împreună !”, au anunțat organizatorii.

Număr de participan­­­­­ți: 200+

Condiții de participare:

Taxa Early-Bird ( până în 12 August ) – 100 lei

Taxa Standard ( 13 August – 26 August ) – 130 lei

Taxa Last Minute ( 27 August – 28 August ) – 150 lei

Taxa achitată în 29 August – 200 lei

DRESS CODE OBLIGATORIU: Business, Smart

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul website al CNR-CME a fost lansat

Articolul următor

Conferința directorilor generali ai aeroporturilor membre în AAR  

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share