Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul website al CNR-CME a fost lansat

Noul website al CNR-CME a fost lansat într-o versiune îmbunătăţită şi mai prietenoasă pentru public, cu un design modern, ce permite o navigare mai simplă şi mai funcţională.

 

“Noul website a fost special proiectat pentru a se adapta perfect la dimensiunile ecranului şi tipului de dispozitiv şi browser folosit pt a-l naviga, astfel încât informaţia să fie afişată întotdeauna în mod optimizat. 

De pe pagina iniţială puteţi accesa tot conţinutul website-ului, cu ajutorul meniurilor derulante, fiecare secţiune permiţând un acces uşor la cele mai relevante informaţii.

De asemenea, în dezvoltarea website-ului s-a avut în vedere securizarea acestuia în conformitate cu ultimele tehnologii și certificate.

Vom continua să actualizăm website-ul cu informaţii utile şi noutăţi privind asociaţia noastră, membrii şi partenerii noștri, organizaţii nationale şi internaţionale în domeniul energie.

Ne vom concentra pe adăugarea de conţinut multimedia care să maximizeze impactul mesajelor noastre către dvs.”, se arată într-un comunicat al CNR-CME.

Reprezentanții consiliului așteaptă cu interes feedback-ul dvs la adresa secretariat@cnr-cme.ro.

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

CITR: „Insolvența afectează economia mai degrabă prin faptul că pensionează antreprenori decât prin impactul financiar”

Articolul următor

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
23
Share