București Energie Energy Mirror Of Romania Ultimele stiri

Noul website al CNR-CME a fost lansat

Noul website al CNR-CME a fost lansat într-o versiune îmbunătăţită şi mai prietenoasă pentru public, cu un design modern, ce permite o navigare mai simplă şi mai funcţională.

 

“Noul website a fost special proiectat pentru a se adapta perfect la dimensiunile ecranului şi tipului de dispozitiv şi browser folosit pt a-l naviga, astfel încât informaţia să fie afişată întotdeauna în mod optimizat. 

De pe pagina iniţială puteţi accesa tot conţinutul website-ului, cu ajutorul meniurilor derulante, fiecare secţiune permiţând un acces uşor la cele mai relevante informaţii.

De asemenea, în dezvoltarea website-ului s-a avut în vedere securizarea acestuia în conformitate cu ultimele tehnologii și certificate.

Vom continua să actualizăm website-ul cu informaţii utile şi noutăţi privind asociaţia noastră, membrii şi partenerii noștri, organizaţii nationale şi internaţionale în domeniul energie.

Ne vom concentra pe adăugarea de conţinut multimedia care să maximizeze impactul mesajelor noastre către dvs.”, se arată într-un comunicat al CNR-CME.

Reprezentanții consiliului așteaptă cu interes feedback-ul dvs la adresa secretariat@cnr-cme.ro.

Related posts

INS: Afacerile din comerțul cu autovehicule și motociclete, în creștere în acest an

Papuc Irina

Romgaz atenţionează Ambasada Spaniei în legătură cu situaţia Centralei Iernut

Ionel Albu

“Produsele electronice cu funcții inteligente vor deveni o necesitate”

Nora Dumitrescu

Leave a Comment