București Finante-banci IT&C Ultimele stiri

ING devine partenerul principal al GoTech World

ING Bank România devine partenerul principal al GoTech World, cel mai amplu eveniment de business din România și din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE) cu soluții IT&Digital.

 

ING Bank România va veni alături de GoTech World și de experții din diverse arii digitale, pentru a provoca discuții despre digitalizarea mediului de business și integrarea lui în viața cotidiană a utilizatorului final. Prin vorbitorii programați pe scenele tematice și activitățile de la standul principal ING, brandul va povesti ce a stat la baza transformării digitale, va invita la dialog voci prezente în cadrul evenimentului și va provoca vizitatorii pe teme de inovație.

„Predilecția clienților ING pentru mobile și soluții digitale reprezintă dovada unei revoluții digitale prin care cu siguranță trecem. Nu mai este vorba doar de ritmul de creștere exponențial al traficului și tranzacțiilor din platformele de internet banking, fie că vorbim de ING Home’Bank sau ING Business pentru companii, ci de așteptări explicite ale clienților de a integra în aceste platforme experiențe digitale complexe.
Colegii noștri din ING Bank au fost mereu prezenți la edițiile trecute Internet & Mobile World, de aceea ne bucură cu atât mai mult că suntem anul acesta partenerul principal și că putem să le aducem evenimentul mai aproape. Industria noastră este una globală, iar GoTech World este oportunitatea ideală de a pune aceste concepte globale în contextul nostru local”, spune Răzvan Sighinaș, CIO în ING Bank România.

GoTech World este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, cea mai complexă expo-conferință business tech din România și din regiune, care contribuie la accelerarea transformării digitale a mediului de business. Evenimentul are loc pe 2 – 3 octombrie, la Romexpo și oferă acces la sute de soluții tech B2B, informații și know-how relevant și util de la experți internaționali din companii de top și o semnificativă oportunitate de networking.

Parteneriatul cu ING reprezintă un pas înainte în consolidarea misiunii GoTech World de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem de business centrat pe digitalizare.
Credem, totodată, că asocierea cu ING este mai mult decât naturală, fiind un partener care ne împărtășește întru totul viziunea privind importanța din ce în ce mai acută a digitalizării.
Odată cu transformarea Internet & Mobile World în GoTech World și lansarea noului parteneriat principal, reiterăm acum, după 8 ani, ceea ce ne-am asumat încă din 2012, anume să ne dedicăm misiunii de a oferi mediului de business din regiune know-how calitativ internațional și local dar și acces la o gamă variată de soluții care asigură transformarea digitală a oricărei companii.” a declarat Alexandru Măxineanu – Project Manager, GoTech World.

Cea de-a 8-a ediție a evenimentului include o zonă expozițională de 7194 mp unde vor fi prezentate soluții digitale B2B și 7 scene dedicate pe care vor urca experți internaționali și locali: Main Stage, IT Ops Stage, Digital & E-commerce Stage cât și scenele PRO: MarTech Stage, Security Stage, Java Stage și .NET Stage.

Accesul la eveniment se face prin înregistrarea online pe www.gotech.world, de unde profesioniștii interesați își pot achiziționa bilete de participare.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.gotech.world

Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld

Facebook Event – GoTech World 2019

Youtube – IMWorld is now go tech>world

Related posts

Francezii de la SNEF vor să preia furnizorul local de soluţii şi servicii IT Net Brinel

redactia

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Operațiile pe inimă la copii se vor relua la Timișoara

redactia

Timișoara caută expertiză în modelul Beijing

Stefana Muresan

Relansarea Rasei Pinzgau de Transilvania începe la Sângeorgiu de Mureș

Stefana Muresan

Metode moderne de predare pe bază de jocuri (gamification), dezbătute la UVT

Stefana Muresan

Relansarea Cupru Min, primul proiect finanţat de Fondul Suveran de Investiţii

Stefana Muresan

Platforma de food delivery hipMenu devine foodpanda

Ligia Voro

Fond de investiţii din Las Vegas, fuziune de 50 mil. dolari cu grupul Maxagro

Stefana Muresan

UVT, printre cele mai bune 1000 de universități din lume

Stefana Muresan

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

„Asociația Italiani in Bihor”, sare în ajutorul Spitalului Județean din Oradea

Traian Dan

Se dau tichete valorice pentru cei care reciclează aparatură electronică veche

Traian Dan

Soluțiile propuse de CJ Sibiu pentru gestionarea deșeurilor în județ. Cum vor autoritățile să construiască o stație de tratare mecano-biologică

Papuc Irina

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

B | Teme fierbinți disecate la FOREN 2016

Licitație de peste 26 mil. lei pentru extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

redactia

Puratos introduce eCommerce în industria de ingrediente pentru panificație

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 26: Mirdatod, ambasadorul gustului natural și sănătos al Văii Gurghiului

Transilvania Business

Grupul Transavia din Alba creşte 40 de milioane de păsări pe an şi produce 70.000 de tone de carne de pui

redactia

Prelungire de mandate la Teraplast

Ligia Voro

Iordăchescu&Asociații: COVID-19 și Cybersecurity – sfaturi pentru păstrarea securității datelor

Nicolae Pop

Moldova IT Park, primul parc pentru tehnologia informaţiei în Moldova: 160 de rezidenți în 4 luni

Stefana Muresan

Leave a Comment