București Finante-banci IT&C Ultimele stiri

ING devine partenerul principal al GoTech World

ING Bank România devine partenerul principal al GoTech World, cel mai amplu eveniment de business din România și din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE) cu soluții IT&Digital.

 

ING Bank România va veni alături de GoTech World și de experții din diverse arii digitale, pentru a provoca discuții despre digitalizarea mediului de business și integrarea lui în viața cotidiană a utilizatorului final. Prin vorbitorii programați pe scenele tematice și activitățile de la standul principal ING, brandul va povesti ce a stat la baza transformării digitale, va invita la dialog voci prezente în cadrul evenimentului și va provoca vizitatorii pe teme de inovație.

„Predilecția clienților ING pentru mobile și soluții digitale reprezintă dovada unei revoluții digitale prin care cu siguranță trecem. Nu mai este vorba doar de ritmul de creștere exponențial al traficului și tranzacțiilor din platformele de internet banking, fie că vorbim de ING Home’Bank sau ING Business pentru companii, ci de așteptări explicite ale clienților de a integra în aceste platforme experiențe digitale complexe.
Colegii noștri din ING Bank au fost mereu prezenți la edițiile trecute Internet & Mobile World, de aceea ne bucură cu atât mai mult că suntem anul acesta partenerul principal și că putem să le aducem evenimentul mai aproape. Industria noastră este una globală, iar GoTech World este oportunitatea ideală de a pune aceste concepte globale în contextul nostru local”, spune Răzvan Sighinaș, CIO în ING Bank România.

GoTech World este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, cea mai complexă expo-conferință business tech din România și din regiune, care contribuie la accelerarea transformării digitale a mediului de business. Evenimentul are loc pe 2 – 3 octombrie, la Romexpo și oferă acces la sute de soluții tech B2B, informații și know-how relevant și util de la experți internaționali din companii de top și o semnificativă oportunitate de networking.

Parteneriatul cu ING reprezintă un pas înainte în consolidarea misiunii GoTech World de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem de business centrat pe digitalizare.
Credem, totodată, că asocierea cu ING este mai mult decât naturală, fiind un partener care ne împărtășește întru totul viziunea privind importanța din ce în ce mai acută a digitalizării.
Odată cu transformarea Internet & Mobile World în GoTech World și lansarea noului parteneriat principal, reiterăm acum, după 8 ani, ceea ce ne-am asumat încă din 2012, anume să ne dedicăm misiunii de a oferi mediului de business din regiune know-how calitativ internațional și local dar și acces la o gamă variată de soluții care asigură transformarea digitală a oricărei companii.” a declarat Alexandru Măxineanu – Project Manager, GoTech World.

Cea de-a 8-a ediție a evenimentului include o zonă expozițională de 7194 mp unde vor fi prezentate soluții digitale B2B și 7 scene dedicate pe care vor urca experți internaționali și locali: Main Stage, IT Ops Stage, Digital & E-commerce Stage cât și scenele PRO: MarTech Stage, Security Stage, Java Stage și .NET Stage.

Accesul la eveniment se face prin înregistrarea online pe www.gotech.world, de unde profesioniștii interesați își pot achiziționa bilete de participare.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.gotech.world

Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld

Facebook Event – GoTech World 2019

Youtube – IMWorld is now go tech>world

Related posts

CJ Cluj: Lucrări de reabilitare a drumului județean Gilău – Someșul Rece – Marisel

Stefana Muresan

Bani de la stat pentru fermierii care angajează tineri cu studii în domeniul agricol

Stefana Muresan

Ungurii au mai finalizat 30 de kilometri din Autostrada M4 spre România

Traian Dan

Business Mark – Real Estate & Construction Forum

Ionut Oprea

CBRE este consultantul London Stock Exchange Group în România

Stefana Muresan

UVT, între cele mai bune 1396 universităţi din 92 de ţări din lume

Ligia Voro

Modernizarea unui drum judeţean din Alba, finanţată cu fonduri europene

Stefana Muresan

Revenire în plină pandemie. Panemar, magazine la foc automat

Nora Dumitrescu

Norbert Ebinger preia managementul D-Link România

Nicolae Pop

Warsaw first Polish city to join EBRD Green Cities

Ionut Oprea

Napolact a scos la vânzare fabrica din Carei

Stefana Muresan

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

A1, Orăștie-Sibiu, se închide mâine pentru 24 de ore

Ligia Voro

“Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” – Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Nicolae Pop

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Orașele Transilvaniei și Banatului, magnet pentru turiști

redactia

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Nicolae Pop

Adrian Sâmbotin – noul director COMERCIAL NAȚIONAL al ADAMA România

Ioan Sandor

Vin bani de la buget pentru investițiile din Transilvania

Nora Dumitrescu

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Stefana Muresan

Modificări la Codul fiscal, promulgate de șeful statului: nou termen pentru declarația unică, noi facilități fiscale, dar și noi taxe

Ion Surdu

Innovation Park și-a închiriat majoritatea halelor

Nora Dumitrescu

Teraplast a preluat Politub

Stefana Muresan

Cristina Pardi, Head of New Business: “Filosofia NTT DATA Romania are în centrul său clientul, viziunea și echipa”

redactia

Leave a Comment