Auto Maramureș Slider Ultimele stiri

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

ATP Trucks Automobile, noua companie producătoare de autovehicule de transport rutier din România, anunță lansarea primul său produs, Truston, echipat în variante de basculantă şi betonieră, asamblate 100% la Baia Mare. În momentul de față, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autoutilitare, pentru 3 dintre ele fiind deja semnate contracte cu clienți din Baia Mare, București și Bistrița.

 

Parte din ATP Group, care reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional, ATP Trucks Automobile are ca activitatea de bază fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cea mai importantă caracteristică a modelelor Truston este rezistenţa, noul produs fiind construit pe două profile în C, unul de 7mm și unul de 8mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența superioară a componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței şi se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului. Basculanta Truston este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp, iar betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină.

 “Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto. Prezenţa noastră de peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Rezistența superioară a componentelor se traduce de asemenea și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România. Truston este echipat cu sistem audio-video de ultimă generaţie: unitatea de entertainment care vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Autoutilitarele Truston intră pe piaţă cu 2 ani garanţie. Gama de culori ce pot fi asigurate este una largă: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

“În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele Truston sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Distribuţia Truston în piaţă se va realiza prin ATP Motors (https://www.atp-motors.com/) , iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

 

Despre ATP Group

Cu mult curaj şi cu o investiţie majoră, ATP Group a abordat acest segment de activitate în urmă cu doi ani.

ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, activând de aproape 25 de ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cu noua sa divizie, poziţia ATP Group se consolidează pe piaţa auto din România şi deschide mai departe perpectiva altor parteneriate.

ATP Exodus Group are structurat businessul în patru divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive, ATP Transit și ATP Trucks Automobile. Aşadar, în prezent activează în patru sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport şi servicii de expediere de mărfuri, fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors.

Related posts

Primii kilometri din autostrada Comarnic-Brașov

Stefana Muresan

2017, cel mai bun an ca producţie pentru producătorul de prefabri­c­ate ASA CONS din Turda

Stefana Muresan

Sălajul își face drumuri modernizate de 90 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Brânza de Cojocna, produsă de o universitate clujeană

Nora Dumitrescu

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Se reiau lucrările de reabilitarea a drumului național DN76 Oradea – Deva

Traian Dan

Ecomatrix din Satu Mare, afaceri de 8,4 mil. lei din producţia de mobilier pentru export

redactia

În top după cuantumul primei amenzi pentru încălcarea GDPR

Ligia Voro

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Bistriţa: 35 de proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Timişul, Aradul și Bihorul, în fruntea producției de grâu din România

redactia

Primăria Satu Mare investeşte 128 mil. lei în construcţia celui de-al treilea pod peste Someş

Stefana Muresan

Lotul 3 Iernut – Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Ligia Voro

Timișoara caută expertiză în modelul Beijing

Stefana Muresan

Chirurgie robotică la Spitalul Pelican din Oradea

Traian Dan

Oradea: O nouă etapă de reabilitare a rețelelor de termoficare, investiție de 32 mil. euro, fonduri comunitare

Stefana Muresan

Primăria Cluj-Napoca achiziționează alte 60 autobuze Mercedes, investiție de peste 13 mil. euro

Stefana Muresan

Pălinca din Satu Mare, pe lista produselor pentru atestare de UE

redactia

Corina Crețu, vizită oficială în Făgăraș. Se înființează Microregiunea Țara Făgărașului

Stefana Muresan

Lecții gratuite de golf la Transilvania Golf Club în acest week-end

Ligia Voro

Misiune economică internaţională, vizită de lucru în “Oraşul viorilor”. „Romanian Investment Zoom” la Reghin

Stefana Muresan

Clinica de Fertilitate Polisano, singurul centru integrat de medicină materno-fetală din Transilvania

Ligia Voro

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

Relația cu statul trece ușor în online: numărul conturilor pe platformele electronice a crescut de 6 ori, iar al operațiunilor – de 12 ori

Ion Surdu

Leave a Comment