Auto Maramureș Slider Ultimele stiri

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

ATP Trucks Automobile, noua companie producătoare de autovehicule de transport rutier din România, anunță lansarea primul său produs, Truston, echipat în variante de basculantă şi betonieră, asamblate 100% la Baia Mare. În momentul de față, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autoutilitare, pentru 3 dintre ele fiind deja semnate contracte cu clienți din Baia Mare, București și Bistrița.

 

Parte din ATP Group, care reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional, ATP Trucks Automobile are ca activitatea de bază fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cea mai importantă caracteristică a modelelor Truston este rezistenţa, noul produs fiind construit pe două profile în C, unul de 7mm și unul de 8mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența superioară a componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței şi se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului. Basculanta Truston este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp, iar betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină.

 “Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto. Prezenţa noastră de peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Rezistența superioară a componentelor se traduce de asemenea și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România. Truston este echipat cu sistem audio-video de ultimă generaţie: unitatea de entertainment care vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Autoutilitarele Truston intră pe piaţă cu 2 ani garanţie. Gama de culori ce pot fi asigurate este una largă: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

“În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele Truston sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Distribuţia Truston în piaţă se va realiza prin ATP Motors (https://www.atp-motors.com/) , iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

 

Despre ATP Group

Cu mult curaj şi cu o investiţie majoră, ATP Group a abordat acest segment de activitate în urmă cu doi ani.

ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, activând de aproape 25 de ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cu noua sa divizie, poziţia ATP Group se consolidează pe piaţa auto din România şi deschide mai departe perpectiva altor parteneriate.

ATP Exodus Group are structurat businessul în patru divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive, ATP Transit și ATP Trucks Automobile. Aşadar, în prezent activează în patru sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport şi servicii de expediere de mărfuri, fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors.

Related posts

Când să alegi un credit pe termen scurt și care sunt principalele avantaje ale acestuia?

A. I.

Emilia Tepes, the new Business Development Manager in Transylvania for CTP

Ionut Oprea

150 de mil. euro pentru legarea municipiului Oradea de viitoarea autostradă Transilvania

redactia

Clujul va înghiți alte două filiale ale Electrica Distribuție

Nora Dumitrescu

Timișoara: Internet gratuit în centrul orașului oferit de Continental, în parteneriat cu Orange și municipalitate

Stefana Muresan

Manageri de top participă la conferința „Putere prin oameni”. 4 octombrie, Cluj-Napoca

redactia

Robotul SAM va înrola abonații Medicover

Ligia Voro

Invazie de muncitori din Sri Lanka în marile fabrici ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Umbrărescu, cel mai bine plătit drumar român în 2017. Peste 70% din plățile realizate de CNAIR, în conturile constructorilor străini pentru lucrări în Transilvania

Stefana Muresan

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

Traian Dan

Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş. Termen asumat: martie 2020

redactia

Proprietarii fermelor piscicole din Transilvania, convocați la Cluj

Nora Dumitrescu

Beijing Genomics Institute analizează oportunitatea unui hub de cercetare în bioinformatică la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Leader Team Broker și CFC lansează prima poliță de asigurare pentru IT&C care include amenzi GDPR

Ligia Voro

Japonezii de la SumiRiko AVS Romania, târg de cariere la Satu Mare; în octombrie – nouă hală de producție

Stefana Muresan

Proiectul Alba Iulia Smart City 2018, îmbunătățit cu cinci noi soluții de guvernare inteligentă

Stefana Muresan

Compania de Infrastructură se laudă cu cioturi din Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

Compania Delphi Technologies mută o parte din activitate din Marea Britanie la Iași. ”Sunt costuri mai mici!”

Stefana Muresan

EuropaProperty, the short-list for the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Cea mai veche fabrică din Cluj, Remarul 16 Februarie, cifră de afaceri de 73,5 mil. lei, în creştere cu 112%

Stefana Muresan

HARMAN, 7.700 m2 in Metroffice, pe 10 ani

Ionut Oprea

CORESPONDENȚĂ TB – Discursul emoționant al fostului președinte al PE: ”Este minunat că președintele Klaus Iohannis i-a unit pe liderii UE la Sibiu. Acest lucru nu va fi uitat niciodată”

Stefana Muresan

Colliers market report H1 2020: Change is​ here, change is accelerating

Ionut Oprea

Leave a Comment