Auto Maramureș Slider Ultimele stiri

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

ATP Trucks Automobile, noua companie producătoare de autovehicule de transport rutier din România, anunță lansarea primul său produs, Truston, echipat în variante de basculantă şi betonieră, asamblate 100% la Baia Mare. În momentul de față, sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autoutilitare, pentru 3 dintre ele fiind deja semnate contracte cu clienți din Baia Mare, București și Bistrița.

 

Parte din ATP Group, care reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional, ATP Trucks Automobile are ca activitatea de bază fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane.

Cea mai importantă caracteristică a modelelor Truston este rezistenţa, noul produs fiind construit pe două profile în C, unul de 7mm și unul de 8mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența superioară a componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței şi se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului. Basculanta Truston este făcută să transporte mai mult și să reziste mai bine în timp, iar betoniera ajunge cu ușurință în cele mai dificile locații, inaccesibile până acum. Rapoartele de transmisie îi conferă un avantaj în urcarea pantelor și în pornirea de pe loc în plină sarcină.

 “Truston a venit ca un răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto. Prezenţa noastră de peste 20 de ani pe piaţa de profil ne-a dat acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, nevoilor şi exigențelor clienților noștri. Credem că Truston se va impune pe piața românească prin calitățile sale, dar și prin poziționarea prețului competitiv. Capacitatea actuală de producţie este de 360 camioane pe an,” declară Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Rezistența superioară a componentelor se traduce de asemenea și într-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România. Truston este echipat cu sistem audio-video de ultimă generaţie: unitatea de entertainment care vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Autoutilitarele Truston intră pe piaţă cu 2 ani garanţie. Gama de culori ce pot fi asigurate este una largă: roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb, sanidine.

“În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele Truston sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, menţionează Mircea Cirţ, CEO&President ATP Group.

Distribuţia Truston în piaţă se va realiza prin ATP Motors (https://www.atp-motors.com/) , iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare, finanţare si asigurări auto, garanţie extinsă.

 

Despre ATP Group

Cu mult curaj şi cu o investiţie majoră, ATP Group a abordat acest segment de activitate în urmă cu doi ani.

ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, activând de aproape 25 de ani în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cu noua sa divizie, poziţia ATP Group se consolidează pe piaţa auto din România şi deschide mai departe perpectiva altor parteneriate.

ATP Exodus Group are structurat businessul în patru divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive, ATP Transit și ATP Trucks Automobile. Aşadar, în prezent activează în patru sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport şi servicii de expediere de mărfuri, fabricarea de autovehiculelor de transport rutier şi persoane. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors.

Related posts

The event for Superyacht Owners

Ionut Oprea

Investitor maghiar, apropiat al premierului Ungariei, a cumpărat hotelul Dacia din Satu Mare

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional Timișoara va construi două terminale noi

Stefana Muresan

Piața de produse artizanale conservate, în formare. Cele mai cunoscute branduri

redactia

Şapte firme vor să investească în viitoarea şcoală duală din Caransebeş

redactia

[Enjoy Transylvania!] Cuvântul cheie: fondurile europene, pentru cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

Transilvania Business

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia – 100 de ani de la înființare. Centenarul primului liceu de stat înființat după Marea Unire

redactia

CJ Sibiu: Hotărâre pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu – reduceri pentru companiile aeriene și redeschiderea unor rute suspendate

Papuc Irina

Crosspoint Real Estate, partener de vânzări pentru Nusco City

Ionut Oprea

Autostrada A3 a ajuns la graniţă. Se poate circula pe A3 între Biharea şi Borş

Traian Dan

Șase noi proiecte câștigate de UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Ligia Voro

Ilan Laufer: Companiile românești pot obține, prin Smart Start USA, de la 50.000 de dolari pentru afaceri pe piața americană

Stefana Muresan

Licitație pentru încălzire cu energie geotermală în cartierul Nufărul Oradea

Traian Dan

Consiliul Concurenței analizează o nouă tranzacție a grupului Globalworth în domeniul imobiliar și închirierii de spații industriale din România

Papuc Irina

CFR Călători, licitație pentru servicii de reparații și modernizare a vagoanelor. Contract de peste 5 mil. euro

redactia

Servicii IoT personalizate pentru Transilvania: Navigator Cloud

Transilvania Business

Agricultură după reţetă nemţească la Husasău de Tinca

Traian Dan

Primăria Sibiu cumpără 10 autobuze de la producătorul român BMC Truck & Bus

redactia

Clujenii de la Oncos se extind în Ardeal

Nora Dumitrescu

Nou director general la ROMSILVA, începând de azi

Ligia Voro

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Stefana Muresan

Parc acvatic pe o suprafață de 12 hectare, la Cluj. Investiție de peste 40 mil. euro

Stefana Muresan

Businessmenii din Maramureș vor să schimbe legislația privind telemunca

Nora Dumitrescu

Hines secures Jimmy Choo and Golden Goose in Copenhagen for its pan-european core fund

Ionut Oprea

Leave a Comment