București Real Estate Ultimele stiri

CBRE România l-a recrutat pe Gijs Klomp pentru funcția de Head of Investment Properties

CBRE, liderul global și național al pieței de consultanță imobiliară, și-a extins echipa locală de management prin recrutarea lui Gijs Klomp ca Head of Investment Properties în cadrul CBRE România. Gijs are o experiență de peste 17 ani în domeniul imobiliar și a fost implicat în tranzacții de achiziții cu o valoare cumulată de peste două miliarde de euro în Europa Centrală și de Est.

 

„Piața de investiții din România trece printr-o perioadă intensă din punct de vedere al tranzacțiilor aflate în desfășurare, astfel  încât estimăm că volumul total de investiții va depăși un miliard de euro în acest an, un prag care nu mai fost atins din 2014. Într-o astfel de piață, valoarea adăugată pe care o companie de consultanță imobiliară o poate aduce este vitală, iar echipa CBRE are deja un istoric puternic în tranzacțiile majore cu proiecte de birouri, de retail și industriale. Cred cu tărie că experiența mea ca parte a unui fond de investiții, precum și a unei companii de consultanță, reprezintă mixul perfect de care clienții au nevoie”, a declarat Gijs Klomp, Head Investment Properties, CBRE România.

În calitate de cetățean olandez, Gijs Klomp a avut primul contact cu piața din România încă din anul 2000, în timpul stagiaturii sale la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. În 2006, a pus bazele companiei ING Real Estate Investment Management în România, fiind responsabil cu identificarea oportunităților de investiții în sectorul spațiilor de birouri și retail. ING Real Estate Investment Management (ING REIM) a fost achiziționată în 2011 de compania americană CBRE, devenind astfel CBRE Global Investors.

Începând cu mai 2013, Gijs Klomp s-a alăturat companiei de consultanță imobiliară JLL România în funcția de Managing Director, iar la începutul anului 2015 a revenit la CBRE pentru a conduce departamentul de Capital Markets din România și ulterior din Europa Centrală și de Est (ECE).

În rolul de consultant imobiliar în cadrul companiilor JLL și CBRE, Gijs a fost implicat în tranzacții importante, cu o valoare cumulată de aproape 0,5 miliarde de euro, inclusiv în vânzarea centrelor comerciale Promenada Mall (București) și Electroputere Parc (Craiova) și a clădirilor de birouri Green Court (București) și Metropolis Center (Bucureşti).

În iulie 2016, Gijs s-a alăturat New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare proprietar de spații de retail din România, pentru a face parte din echipa de investiții aflată în plin proces de extindere în Croația, Bulgaria, Ungaria și Lituania.

În perioada în care Gijs a făcut parte din echipele fondurilor de investiții NEPI Rockcastle și CBRE Global Investors, el a fost implicat în tranzacții de investiții de peste 1,5 miliarde de euro în Europa Centrală și de Est, printre care se numără achizițiile Arena Plaza și SC Mammut (Budapesta), Arena Center (Zagreb), Paradise Center și proiectul mixt (birouri și retail) Serdika (Sofia).

„Atunci când ești lider de piață, vrei să atragi în echipa ta cei mai buni oameni. Se știe că liderii au același succes ca și echipele pe care le dezvoltă, motiv pentru care ne concentrăm pe dinamica organizației, pe deciziile și personalitățile potrivite, astfel încât să oferim cele mai bune servicii clienților noștri. Personal, mă bucur foarte mult că Gijs face parte din nou din echipa CBRE iar acest lucru demonstrează încă o dată evoluția bună pe care compania a avut-o în ultimii ani. În ceea ce privește piața locală de investiții, aceasta devine tot mai matură și ne așteptăm să vedem noi investitori cu o strategie pe termen lung, încrezători în randamentele stabile pe care proprietățile din România le oferă”, a adăugat Răzvan Iorgu, Managing Director în cadrul CBRE România.

În primele șase luni ale anului 2019, tranzacțiile de investiții imobiliare din România au totalizat circa 340 de milioane de euro, un volum similar celui înregistrat în primul semestru al anului precedent. Cu aproape jumătate din volumul total al investițiilor, sectorul spațiilor de birouri și-a menținut poziția de lider, la fel ca și în prima jumătate a anului 2018.

Related posts

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială – 300.000 euro

Papuc Irina

Nou director general la ROMSILVA, începând de azi

Ligia Voro

Austriecii de la Implenia Baugesellschaft au semnat contractul de proiectare și execuție a celui mai important tronson de drumuri județene din Maramureș pe fonduri europene: 70 km, 40 mil. euro

redactia

VIDEO: CON-A va finaliza lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu

Ion Surdu

Englezii de la Amdaris, cu activitate în domeniul IT, au închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

Robert Bloancă

Banca Transilvania a bătut palma cu APIA

Nora Dumitrescu

„Brukenthalfest”: Trei săptămâni de petrecere în grădinile Palatului Brukenthal Avrig

Ion Surdu

Comelf caută 140 de oameni pentru fabrica de echipamente industriale din Bistriţa

Stefana Muresan

Paradoxul Castelului Corvinilor, locul care bate an de an recordul la turişti. Numărul lor a crescut o dată cu taxele

redactia

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Nora Dumitrescu

Brașov: Reinert, afaceri de peste 89 de milioane de lei

Stefana Muresan

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Stefana Muresan

E-INFRA își dezvoltă echipa de management

Ligia Voro

Consiliul Județean Cluj a închiriat spitalul privat Polaris cu 80.000 lei/lună

Nora Dumitrescu

Corteva Agriscience intenționează să deschidă un Centru de tehnologii pentru tratarea semințelor

Ligia Voro

O familie din Alba produce brânzeturi de 24 de ani, pe care acum le vinde în Europa

redactia

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Urbanism pe internet la Cluj. Dispar ședințele fizice?

Nora Dumitrescu

Antreprenorii maramureșeni, descinderi în serie la spitale

Nora Dumitrescu

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

P3 Logistic Parks, plan de dezvoltare amplu

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Ionut Oprea

S-au redeschis cinematografele publice din Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Leave a Comment