Antreprenori Fonduri Europene Timiș Ultimele stiri

ADR Vest organizează evenimentul “Dezvoltarea de afaceri și gestionarea proprietății intelectuale în China”

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de partener al Enterprise Europe Network, împreună cu Biroul China IPR SME Helpdesk, organizează, în data de 13 septembrie 2019, un eveniment dedicat companiilor din Regiunea Vest care doresc să dezvolte afaceri în China sau care doresc să inițieze relații cu această țară și sunt interesate de domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

 

Astfel, în cadrul seminarului „Intellectual Property Rights (IPR) and Business in China” vor fi abordate mai multe teme de actualitate pentru firmele care relaționează cu China: protecția intelectuală în China – noțiuni generale și particularități în ceea ce privește patentele, modele de acorduri, copyright, mărci înregistrate, secrete tranzacționale, transfer tehnologic, parteneriate în cercetare-inovare.

De asemenea, vor fi expuse studii de caz, iar cei prezenți vor primi indicații privind pregătirea participării la târguri și expoziții în China, vor beneficia de sfaturi practice și recomandări în luarea deciziilor în relațiile de afaceri. 

La seminar vor participa și două companii din Regiunea Vest ai căror reprezentanți le vor împărtăși celor prezenți din experiența proprie de afaceri cu parteneri chinezi.

În plus, la finalul seminarului, doamna Alessandra Chies, expert al Biroului China IPR SME Helpdesk, va oferi consultanță, individual, unui număr de opt participanți.

Evenimentul va avea loc în data de 13 septembrie 2019, cu începere de la ora 11:00, la Locanda Events Timișoara (Strada Mărășești nr. 10). Seminarul se va desfășura în limba engleză și este limitat la 30 de participanți.

Firmele interesate să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe platforma  https://www.eventbrite.com/e/seminar-ipr-and-business-in-china-tickets-68961639119, până în data de 11 septembrie 2019.

Helpdesk-ul China IPR pentru IMM-uri sprijină întreprinderile mici și mijlocii ale Uniunii Europene (UE) atât pentru a-și proteja, cât și pentru a-și asigura drepturile de proprietate intelectuală în China sau în relația cu China. Biroul oferă consultanță individuală cu privire la proprietatea intelectuală și probleme conexe și, de asemenea, organizează evenimente de formare.

China IPR SME Helpdesk este finanțat de Direcția Generală pentru Întreprinderi și Industrie a Comisiei Europene în cadrul Programului-Cadru pentru Competitivitate și Inovare.

Related posts

Cristian Buzlea, directorul OJFIR Bihor: „Dacă românii nu vor îndrăzni, vor îndrăzni alții”

Traian Dan

Oradea supravegheată cu 447 de camere video

Traian Dan

Clujul ia fața Capitalei – centură metropolitană, în lungime de 38 de kilometri

Stefana Muresan

Despăgubiri totale de 2.000 de euro la tunelul pe sub Meseș

Nora Dumitrescu

LASTING Software și NEWTEC investesc 600.000 euro în dezvoltarea ecosistemului telecom din Timișoara

Stefana Muresan

Fezabilitatea Autostrăzii Nordului, solicitată de Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Oradea, peste 2.800

Traian Dan

Industria hotelieră europeană va ajunge la nivelul din 2019 începând din 2023

Traian Dan

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

Pol regional de business la Timisoara

Stefana Muresan

NTT DATA Romania continuă parteneriatul strategic cu mediul universitar și în cadrul proiectului „PEX – Practicăm EXcelența”

Nicolae Pop

Viticultorii pot solicita până în 14 decembrie sprijinul de 500 de euro/ha

Traian Dan

Brașov: Rom Paper investește un milion de euro în amenajarea viitorului sediu, după procurarea Euro Tricot

Papuc Irina

Afacere din pielărie. Un antreprenor din Brașov confecționează accesorii din piei exotice și are clienți din India și America

Ion Surdu

Brașovul pregătește construcția unei săli polivalente cu 10.000 de locuri

redactia

Sucuri probiotice din resturi alimentare, create de cercetătorii de la USAMV

Stefana Muresan

Grupul ODU, investiție într-o nouă unitate de producție în Sibiu

Stefana Muresan

Specialiștii de la Drumuri și șefii administrației locale discută viitorul traseu al autostrăzii Timișoara – Moravița

Robert Bloancă

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

Papuc Irina

Telegondola de la Turda, construită în parteneriat

Nora Dumitrescu

Leave a Comment