Transilvania Business
Antreprenori Fonduri Europene Timiș Ultimele stiri

ADR Vest organizează evenimentul “Dezvoltarea de afaceri și gestionarea proprietății intelectuale în China”

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de partener al Enterprise Europe Network, împreună cu Biroul China IPR SME Helpdesk, organizează, în data de 13 septembrie 2019, un eveniment dedicat companiilor din Regiunea Vest care doresc să dezvolte afaceri în China sau care doresc să inițieze relații cu această țară și sunt interesate de domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

 

Astfel, în cadrul seminarului „Intellectual Property Rights (IPR) and Business in China” vor fi abordate mai multe teme de actualitate pentru firmele care relaționează cu China: protecția intelectuală în China – noțiuni generale și particularități în ceea ce privește patentele, modele de acorduri, copyright, mărci înregistrate, secrete tranzacționale, transfer tehnologic, parteneriate în cercetare-inovare.

De asemenea, vor fi expuse studii de caz, iar cei prezenți vor primi indicații privind pregătirea participării la târguri și expoziții în China, vor beneficia de sfaturi practice și recomandări în luarea deciziilor în relațiile de afaceri. 

La seminar vor participa și două companii din Regiunea Vest ai căror reprezentanți le vor împărtăși celor prezenți din experiența proprie de afaceri cu parteneri chinezi.

În plus, la finalul seminarului, doamna Alessandra Chies, expert al Biroului China IPR SME Helpdesk, va oferi consultanță, individual, unui număr de opt participanți.

Evenimentul va avea loc în data de 13 septembrie 2019, cu începere de la ora 11:00, la Locanda Events Timișoara (Strada Mărășești nr. 10). Seminarul se va desfășura în limba engleză și este limitat la 30 de participanți.

Firmele interesate să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe platforma  https://www.eventbrite.com/e/seminar-ipr-and-business-in-china-tickets-68961639119, până în data de 11 septembrie 2019.

Helpdesk-ul China IPR pentru IMM-uri sprijină întreprinderile mici și mijlocii ale Uniunii Europene (UE) atât pentru a-și proteja, cât și pentru a-și asigura drepturile de proprietate intelectuală în China sau în relația cu China. Biroul oferă consultanță individuală cu privire la proprietatea intelectuală și probleme conexe și, de asemenea, organizează evenimente de formare.

China IPR SME Helpdesk este finanțat de Direcția Generală pentru Întreprinderi și Industrie a Comisiei Europene în cadrul Programului-Cadru pentru Competitivitate și Inovare.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Clever Taxi, cea mai folosită aplicație de comandă de taxi din România, cumpărată de Daimler

Stefana Muresan

Clujul va avea o bază de agrement de 43 mil. euro, pe 12 hectare de teren

Stefana Muresan

Pentru a doua oară în istoria sa, aerogara ieșeană a atins pragul de 1 milion de pasageri

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More